Opinie EVENT: Komiks VII- Z lotu ptaka

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_IRI, 14 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witaj Reniuś:D
    to miałaś szczęście:D

2. agata_17r

agata_17r Młodszy ekspert

jakich przetworów jutro użyć ?? co radzicie??

3. Jaśminiak

Jaśminiak Naśladowca mistrzów

No to wszyscy sa "szczęśliwi" jak nic, event jutro...:mad:

azadrubalja i gretag lubią to.
  4. jacekf

jacekf Komandor forum

dzieki temu ze BP nam zafundowalo wakacje , a event bedzie od 11.00 oczywiscie o ile sie cos nie zmieni, zebralem wszystkie drzewka xxl + baobaby i wielkie zdziwinie ... zebralem ponad 380.000 pd/tpd. odpalilem tylko 2 smoki + 6 sow. zadnych innych dopalaczy. niezle, sam sie zdziwilem. a teraz ide na male z pianka............;););)

juliuszka, kybek93 oraz malinarp lubią to.
  5. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

Andrzejek jestem :)

A po co niby event, i tak już wszyscy przeboleli że go nima, lepiej by było dla wszystkich, jak od jutra byśmy pakowali prosto do Balona, te posadzone na farmie drzewa :)

6. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Zastanawiam się czy w ogóle robić ten event zniechęciłam się bardzo do gry

kybek93 i malinarp lubią to.
  7. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Też tak sobie pomyślałam , że tylko G&T jako rekompensata może ukoić nasze skołatane serca xDxDxD

8. Jenneffer

Jenneffer Czeladnik forum

Dziwne, że nigdy nie są opóźnione akcje i wyprzedaże, podczas których trzeba wydać niezłą ilość florenów !!!!!!!!!!!! Kasa przede wszystkim !!!!!!!!!! Żałosne.

Pozdrawiam Cię zzizzie. Dobrze jest wiedzieć, że nawet na farmie można spotkać fanów Supernatural i starszego z braci Winchester. Buziaki.

Renia1920 lubi to.
  9. Majeczka13

Majeczka13 Chodząca legenda forum

Ja powiem tak:
    - dziś podwójne PD - więc sądzę, że to strata w czasie eventu dla BP;(więcej PD z drzew dla gracza)
    - każdy gracz zapewne podsypał wystawione do 1 zadania eventowego drzewa SN Zośki (tak jak ja),aby mieć więcej PD - strata gracza, zysk! BP, (kupisz następne SN Zośki ? - ja nie, dziękuję i wysiadam z tej zabawy),
    - żadne przeprosiny mnie nie satysfakcjonują bo uważam to opóźnienie za celowe.
    To moja opinia na ten temat. Już nie zależy mi na tym evencie, powodzenia grającym farmerom życzę.

kybek93 i Renia1920 lubią to.
  10. .dorotka01.

.dorotka01. Fanatyk forum

Oj przepraszam pewnie że G&T by chociaż trochę nas uspokoiło ale to tylko pobożne życzenia

myszamm, .Farmeria. oraz gretag lubią to.
  11. BA_IRI

BA_IRI Guest

Podpowiem,że z goździkiem też :)

chrumcia91 i gretag lubią to.
  12. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

dzięki:*
    muszę ją w takim razie ruszyć:)
    co do rekompensaty,to ja uważam,że tylko POMOCNICY (nie sam kombajn)
    przynajmniej 7 dni,lub co najmniej 50 florków byłoby w miarę ok.

-strzalka- i gretag lubią to.
  13. MOD_Orka

MOD_Orka Guest

To zależy od tego jakich bonusów potrzebujesz .... może w wyborze odpowiedniego dla Ciebie, pomoże Ci ta tabelka:
    https://board-pl.farmerama.com/inde...czne-sposoby-wykorzystania.15156/#post-337305
    a tak w skrócie to:
    -chutney - na większy zbiór z pól
    - wieniec wiosenny i dżem wielkanocny na więcej PD ze wszystkich zbiorów

14. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Tych samych, co dzisiaj... ale po dziesięciokrotnym sprawdzeniu na forum, że event na pewno wystartował 8)

15. edyta368

edyta368 Aktywny autor

to może doczekamy się w końcu tego drzewka florenowego , na przykład w ramach rekompensaty za przesunięty event i straty moralne o finansowych nie wspomnę:cry::cry::cry: myśle że to by usatysfakcjonowało większość graczy dla miecia xDxDxD bardzo proszę przekazać moją propozycję wyżej:)

magda2007, dorota444 oraz Renia1920 lubią to.
  16. agata_17r

agata_17r Młodszy ekspert

MOD_Orka lubi to.
  17. MOD_Orka

MOD_Orka Guest

Jutro to i ja zastosuję się do tej rady :)

18. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

Też sobie sprawdziłam i wyszło mi z drzewek nieco ponad 82 tysiące z samym dżemem wielkanocnym, więc luzik. Ale ponad 40 drzewek miałam podlanych Zośką. Teraz podlałam tylko 20 w tym 10 babobabów ( 2 SN XXL, 4 SN XL, 2 skarpetki XL i 2 Zośki też XL). Reszte podlanych to drzewka ts takie jak Nieśplik, Niesplik i poziomkowiec i 5 drzewek XXL.
    Na dziś miałam podlane wszystkie xxl. Teraz podlałam tylko bez xxl, brzoskiwnie xxl, jajeczne xxl i cytryne xxl.
    Spokojnie wystarczy. :)

19. puszapek1

puszapek1 Stary wyjadacz

matko a ja posypalam drzewa i 200 nawozu poszlo,super nie mam ani jednego,to jakas farsa

bari06 i .Farmeria. lubią to.
  20. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

Właśnie na dzikiej zebrałam róże z superpól i postawiłam megazagrody oraz inne kolorowe plus 2 tartaki bobrów. Z drzew (baobabów nie ruszałam) zebrałam prawie 30 tys. PD więc na luziku zaliczę zadnie nr 1 - pod warunkiem,że już nie będzie żadnych niespodzianek!

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.