Opinie EVENT: Komiks VII- Z lotu ptaka

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_IRI, 14 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Mnie jeszcze ciekawi po co nam ten evencik 2xpd z pól jak na polach zagrody i drzewa...

2. florentyna

florentyna Stary wyjadacz

mam pytanie - zadanie nr 3 dotyczy tylko zagród? warsztatów nie?

3. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Kierowałam się planem robienia eventu stworzonym przez est-orkę... tego, MOD_Orkę ;)
    A tam stało jak byk:
    "Jutro przed 14 godz.odpalam:
    - rząd "kasztanowy"
    - slot diamentowy: chutney
    - slot złoty : wielkanocny i wiosenny..."
    No to odpaliłam uznając, że ewentualne opóźnienia jakoś się zmieszczą w czasie działania tych przetworów xD
    Widzę, że nikt - nawet władza, i to taka fajna władza jak MOD_Orka - nie przewidział tej giga wtopy xD

EDIT: aha, i po raz kolejny cieszę się, że nie mam pnącza ;)

4. dorota444

dorota444 Ekspert forum

5. jakleci.ewa102

jakleci.ewa102 Zaawansowany

Ale 2xPD sa ze wszystkiego ..nawet w ogrodzie ozdobnym działająxD

6. mieczu

mieczu Baron forum

dokładnie o tym samym miałem napisać, podwójne pd z pól jest w tym momencie zupełnie bezcelowe...

ryzio i malinarp lubią to.
  7. Mojabonanza

Mojabonanza Mieszkaniec forum

Zastanawia mnie też fakt po co zrobili 2xPD z pól kiedy u każdego jak okiem sięgnąć drzewa rosnąo_O? Pozdrawiam BP:p.

8. jacekf

jacekf Komandor forum

wszyscy dobrze wiedza jak dziala BEZBLEDNIE prawie kazdy event, wiec nalezy byc w takich momentach tzn. rozpoczecie kazdego eventu podwojnie czujnym jak kapitan Kloss...... zal mi tych ktorzy odpalili pnacze, dopalacze itp. ale ja nie uwierze BP poki nie zobacze ze wszystko dziala.;)

iwonanana, -MarekW- oraz toDzasta lubią to.
  9. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ja zawsze zanim zjem czy odpale bonusy to patrze czy event na pewno jest, w momencie logowania sie weszlam na forum na OO a tu ZONK.... moglam rano posiac krag, na wieczor bym miala chyba juz wystarczajaca liczbe a tak to mi fiolki rosly i czekaly pol godzinmy na zbior, nie wspominajac o drzewach. na szczescie godzina 11 mi jak najbardziej pasuje-chyb ze sie cos urodzi w miedzy czasie, ale jak nie to akurat wstane na spokojnie ogarne sie i siade do eventu....na noc sobie kapuche posieje bo tez mam za malo. teraz grzybki rosna i pieprz.
    ale ja rozumiem zeby chociaz godzine wczesniej dali znac a to kilka minut przed?! no bez jaj...
    drzewa zebralam, przed 11 spokojnie beda;/
    ale zla jestem wrrrr specjalnie siedze od rana i czekam;/

malinarp lubi to.
  10. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

Ufff. ....jak to dobrze, ze nie odpalalam dopalaczy . Drzewka zostawiam do jutra (bedzie wiecej PD z samoczynnego zbioru ..jak ja kocham PREMIUM):inlove:

Musialo im niezle walnac , ze o caly dzien przelozyli start eventu.

11. pdobrzynska

pdobrzynska Komandor forum

Cześć, czołem, czuwaj.
    Witam WBW.
    Teraz to już xDxDxDxDxD, ale mimo wszystko ja jestem po zawale i takich rzeczy BP nie powinno robić.
    Policzyłem do 10-ciu i wyluzowałem - przecież to tylko gra.;);)
    Odpaliłem wszystkie sowy, gapy, smoki i jednorożca i pozbierałem wszystko, bo do jutra na spoko mi dojdzie.
    Przy okazji policzyłem, czy wszystko dobrze mam wystawione i mi czegoś nie zabraknie. i tu - bingo!!!
    Drzew mam na 286.342 PD i TPD, a zagród na 71.096 PD i TPD. W tym momencie upewniłem się, że pierwsze 3 zadania będę miał jutro z głowy.;)xDxD
    Ot taki sprawdzian przy okazji pomyłki BP.:cry::cry::cry:

12. Atomcia

Atomcia Weteran forum

Znowu to samo ,,z przyczyn technicznych ,, ale tym razem o 1 dzień przesunęli :D

azikowo i gretag lubią to.
  13. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Mniejsza o te przetwory,mam tego na pęczki,drzewka i zagrody niech sobie stoją.Ale odpaliłam kupon na budowniczego,który poszedł się właśnie "przytulać" no i przede wszystkim RZĄD KASZTANKOWY.wszyscy,którzy włączyli go dziś,powinni go mieć dezaktywowany,przydałby się kod na pomocników ale nie na 3 h,tylko 48 i zwrot dopalaczy.

14. koolek50

koolek50 Forumowy żółtodziób

Najlepszy numer to jest podwójna premia za pola, podczas gdy wszyscy mają na farmie drzewa i zagrody. Chyba dlatego, aby nam jeszcze bardziej dokopać. Pewno teraz rechoczą, że żarcik sobie z nas zrobili.

15. chomcio40

chomcio40 Zaawansowany

Machnęłam ręką na baobaby i zebrałam wszystkie drzewa- przy okazji sprawdziłam ,że z samej leśnej mam ponad 60tys PD- bez dopalaczy, bo tych przezornie nie zjadłam. Na jednym polu był orkisz, to teraz może sobie pozarabiam podwójne punkty na marchewce 8) A na Bahamie niepotarzalna okazja wyhodowania brakującej trzciny 8)

ryzio i malinarp lubią to.
  16. myszamm

myszamm Wielki mistrz forum

a ja nie odpaliłam ani pnącza ani dopalaczy jedyne co to przy nerwach na BP zapomniałam zjeść chutney do czerwonej kapusty... co nie zmienia faktu, że liczę na jakiś fajny kodzik bonusowy...

malinarp lubi to.
  17. shashua

shashua Młodszy ekspert

KPINA !!!! czy kogokolwiek obchodzi,że gro osób pracuje i kombinuje jak koń pod górkę aby grać i robić te niepoważne eventy? to może by tak ponownie ankietkę by dali do wypełnienia ?, dziś by mieli "zadowolonych" z działania gry że hej.... pomijając straty dopalaczy o godz 11 nie wiem jak będę w stanie ruszyć... ale na ankietkę sobie poczekam...... i mam komuś grę polecać ? żenada....rzadko się tak wnerwiam jak dziś , szkoda zdrowia , traktują nas jak bydło, któremu wszystko obojętne.... im nie biznes się kręci bo ludzie co wsadzili, dokupią , nie wszyscy ale wielu- a graczom dadzą bonus- igrzyska i chleb i niech się cieszą , co mi się ciśnie pod palce nie napiszę bo się nie będę wyrażać:mad:

malinarp i toDzasta lubią to.
  18. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

Falstart to zawsze jest możliwy, ale to godzinę góra dwie, a nie dziadostwo. Jednym słowem jaka gra taka Firma. Czekam na wycofanie uruchomionego kasztanowego pnącza, przetwory jakoś przeboleję.

malinarp, zzizzie oraz gretag lubią to.
  19. mase3

mase3 Okazjonalny autor

W poradniku podano informację "między innymi tartak bobrów, pióra papuzie.masło orzechowe" Tak tylko pomyślałam że jeśli między innymi to również i inne stare warsztaty. Ja na wszelki wypadek poustawiam także te inne starsze fabryczki. Pozdrawiam.

20. [Zosia]

[Zosia] Ekspert forum

Odpaliłam wszystkie dopalacze i co ?:mad:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.