Opinie EVENT: Komiks VII- Z lotu ptaka

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_IRI, 14 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. NiuszNiusz

NiuszNiusz Aktywny autor

Nauczona doświadczeniem tak właśnie robię, ale tak jak już mówiłam, zapasy Zośki miałam coś koło 150 sztuk i wszystko poszło pod drzewka. Wiem, że to nie strata, bo zbiorę je jutro. Natomiast jakby nie patrzeć jesteśmy dobę w plecy, bo farma zablokowana.
    Swoją drogą dawanie OO w punkt rozpoczęcia eventu jest jakieś takie nie teges :wuerg:

2. Sekme

Sekme Generał forum

Mnie się poszczęściło - najpierw kliknęłam w zegar w poszukiwaniu ikonki eventowej, więc nie straciłam ani dopalaczy, ani pnącza kasztankowego. Tzn. dopalacze i tak zaraz odpalę - itemy i "krótkie" drzewa z zagrodami pozbieram, megazagrody poczekają do jutra.
    A do jutra to cisza i spokój - wszyscy relaksuja się, wypoczywają, by rano jak burza ruszyć na pola xD

Dzień dobry!
    Życzę miłego popołudniowego i wieczornego relaksu oraz świetnego humoru :)

3. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Dzień dobry:)

Tak się zastanawiałam,czemu o 14:00 nie ma eventu choć 2 razy się przelogowałam a potem nawet wylogowałam:)
    Całe szczęście nic nie zjadłam i do jutra lepiej się przygotuje:)
    Dokupię drzewek:)

I zagrody inaczej poustawiam:)

Choć do jutra na 11 nie wszystkie drzewka urosną,więc czemu nie o 14:00 rozpoczęcie?

4. amber♥

amber♥ Komandor forum

hehe no ja właśnie też sprawdziłam - nie chciało mi się tego wczoraj liczyć :p..teraz wiem że mam o duzo więcej niż 60 tyś PD ...;)..
    nawet się nie denerwuję że event przesunęli ...przez te 4 lata zdążyłam się przyzwyczaić ..xDxD

5. GRZECZNYCHŁOPIEC

GRZECZNYCHŁOPIEC Analityk forum

Wyrosna
    drzewka rosna 20h wiec beda po 10tej

malinarp lubi to.
  6. ciamelek

ciamelek Okazjonalny autor

przykro, ze nie traktują nas poważnie

dantic3 i GRZECZNYCHŁOPIEC lubią to.
  7. jacek544

jacek544 Wyjątkowy talent

Szkoda słów,to nie pierwszy numer jaki nam wycinają.

8. Kogucik

Kogucik Czeladnik forum

Nie było to fajne zagranie. Moje rozgoryczenie sięga zenitu bop z tego co widzę 2xPD też zaniemogło.... dostaje normalna ilość PD >:(

9. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

A kto wróci uruchomione pnącze kasztanowe? Może modzi przekaża to do PT by to okręcili. Podawanie info w godzinie startu ewentu to zwykłe draństwo - i nie winię tutaj modów którzy je tylko przekazują. Zawaliła ekipa techniczna to niech teraz to okręci. Przygotowany misternie plan diabli wzięli.

10. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Tak, z tym eventem dali radę a z komiksem już nie.

11. -danka47-

-danka47- Naśladowca mistrzów

Przecież o to własnie chodziło , jutro na 11 nie będą gotowe wszystkie drzewa i misja się przeciąga , no i wtedy koszyczki powinny iść w ruch . Takiego obciachu nie przewidziała żadna kula, miotła ,czy co tam jeszcze czaruje ? Ludzie dlaczego ? czy zawsze musi być dziadostwo?

12. krzybycz19

krzybycz19 Forumowy żółtodziób

Oj mi też powinni nam zwrócić dopalacze co już odpaliliśmy, czekając na zbiory do
    eventu

13. Izabelkaa

Izabelkaa Okazjonalny autor

dobrze, że z drzewek nie ma chwastów ;)

14. RAFIX23

RAFIX23 Moguł forum

Ja tez zawsze sprawdzam a dopiero potem włączam dopalacze ale dziś już zebrałem owoce itd. zwykle drzewko rośnie max 20 h więc jutro do 10.30 będą gotowe do zbioru mogę zbierać a event jest o 11.00 . Proponuje kod 50 x nawóz zosi ,50 x s. nawóz, 10 x wejściówka imprezowa ,3x kupon na 48 h ,4x chutney m-j .:oops:

15. michav765

michav765 Stały bywalec

Przełożone na jutro Czyli wieniec i dżem wielkanocny zmarnowany:cry:Dostałem lekcję na przyszłość aby dopalacze stosować przed samym zbiorem:oops: ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.Drzew nie będę do jutra tykał bo za dużo zośki poszło za to na polanie postawię mega zagrody których wzrost skrócę dopalaczami i na przód będę częściowo przygotowany do zadania trzeciego:).

16. kris.bee

kris.bee Forumowy żółtodziób

zmarnowany dżemik, super nawóz buuuuuu
    to nie jest poważne, i za to nie będzie oczywiście rekompensaty

17. .savante.

.savante. Chodząca legenda forum

ale jajca,
    to na Prima Aprilis będą musieli się postarać xD

a tak na serio to jestem rozczarowana postawą BP, brak szacunku do Graczy to już zauważyłam kilka miesięcy temu, ale teraz to już przesada >:(
    to niby tylko gra, ale frustracje jak w zwyczajnym życiu
    a tu ktoś zainwestował w kombajn, a inny ciężko zarobione sianogrosze na dopalacze wydał, nieładnie, nieładnie szanowni Państwo i tak bardzo nieprofesjonalnie...

a na dodatek mamy mini event "PD x coś tam" i z tego też mało kto skorzysta bo przecież zamiast pól to u większości Graczy drzewa stoją

hah, a może ktoś sprawdził czy eventu nie da się uruchomić dzisiaj za Floreny ?? xDxD

18. jakleci.ewa102

jakleci.ewa102 Zaawansowany

czasem warto się zagapicxD...ale za ti ile punktów można zgarnąć ..drzewa podlane zośką....hahahah chyba zaczynam sie cieszyć.A czy te 2x pd łapią jutrzejszy event?.....to jutro może uda sie zgarnąć dwa razy tyle punktów z drzewek:)

19. GRZECZNYCHŁOPIEC

GRZECZNYCHŁOPIEC Analityk forum

Niby mały błąd :)

tak sie teraz zarabia kase
    w XXI wieku :D

20. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Te ich przepraszam niech sobie wsadzą w czarną dziurę cóż mi po przeprosinach,jak odpaliłam pnącze pal licho dopalacze ale pnącze kto mi to zwróci i reszty graczom. Nie mogę zrozumieć że takie info daje się kilka min przed eventem. Domagam się zwrotu możliwości odpalenia pnącza z kasztanem :mad::mad::mad:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.