Opinie EVENT: Komiks VII- Z lotu ptaka

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_IRI, 14 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. maudisol

maudisol Okazjonalny autor

zbiorę sobie drzewa bez baobabów i zobaczę ile PD dadzą, jakaś sierota z BP nie zobaczyła że dali mini event 2 z pól ja do eventu trzeba było drzewka wystawić a teraz piszą że z przyczyn....technicznych ;)

_Grani_ lubi to.
  2. Pracuś57

Pracuś57 Mieszkaniec forum

Informację o zmianie terminu rozpoczęcia eventu przeczytałam równo o 14 godz.To jest po prostu świństwo, tak się nie robi. Żądam konkretnej rekompensaty.

.Bozena60. lubi to.
  3. .dorotka01.

.dorotka01. Fanatyk forum

to ja tym razem miałam szczęście bo nie wystawiałam drzew ani zagród co do zagród to nie wiedziałam jakie no i oczywiście nie odpaliłam pnącza dzięki za to zebranie w szkole u córci

4. NiuszNiusz

NiuszNiusz Aktywny autor

Taa jasne, ale przed podlaniem drzew Zośką nie da się przewidzieć nieprzewidywalności BP>:(>:(>:(

sofija i GRZECZNYCHŁOPIEC lubią to.
  5. amber♥

amber♥ Komandor forum

ja zebrałam ..nawet te co 20godz rosną to będą gotowe jutro o 10 , (baobaby trochę później więc spoko bo zmieszczą się w czasówce ..przed 14 "zjadłam" wiosenny i wielkanocny to trochę PD wpadło - dziś na farmę już nie wchodzę ..:) dobrze że nie odpaliłam pnącza - coś mnie tknęło i pomyślałam że włączę o 14 ...
    no byle do jutra ;)xD

6. _Grani_

_Grani_ Wielki mistrz forum

lepiej kupon na kombajn abyś sam mógł decydować kiedy go uruchomić.

7. chomcio40

chomcio40 Zaawansowany

Chyba zbiorę zwykłe drzewka i XXL, baobaby zostawię. Jakoś dziwnie minął mi zapał do tego eventu 8)

8. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Poz
    Pewnie będzie kod...razem z biuletynem obfitującym w informacje.... i przeprosinami.
    Panie V coraz gorzej.

9. jk_1982

jk_1982 Wielki mistrz forum

ja nic nie robię , to znaczy robię sobie przerwę do jutra - nic nie zbieram, szkoda tylko przetworów

10. ~czarodziejka

~czarodziejka Cesarz forum

Właśnie tego się boję :oops:

malinarp, gretag oraz sofija lubią to.
  11. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

zawsze były opóźnienia,ale żeby aż o całą dobę przełożyć:mad::mad::mad:
    całym sercem współczuję tym,którzy odpalili pnącza i pomocników,bo do jutra pnącza chyba się nie aktywują:(:(:(
    ja na szczęście w nieszczęściu najadłam się tylko dżemu,wieńca i babeczki(choć to też kosztuje,swoich jeszcze nie robię)
    ja nie ruszam farmy,czekam do jutra.............

.Bozena60., malinarp oraz gretag lubią to.
  12. nnalepkaa1

nnalepkaa1 Młodszy ekspert

kurczeee, wskoczylam w pracy w nadziei ze ogarne raz dwa drzewka najpierw pozjadalam uzdatniacze lece do miasta zeby uruchomic a tu co ? nic od jutra dopiero :(

13. RAFIX23

RAFIX23 Moguł forum

Ja wchodząc na farmę miałem włączyć "dopalacze" ale wszedlem dla pewności w zegar a tam nic nie ma o evencie ,potem na forum i czytam :mad:takie rzeczy tylko od BP i napiszą Przepraszamy za zmiany Żenujące jak zwykle . :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

malinarp lubi to.
  14. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

Tzn że nie ma dziś eventu??
    Bo ja jeszcze zbiory mam hehehe

15. bari06

bari06 Półbóstwo forum

No i po zjedliśmy te przysmaki. Odpaliłam pnącze kasztankowe >:(

A Franek dał mi dzisiaj + 20 % więcej PD :cry::cry:

16. jacek544

jacek544 Wyjątkowy talent

Frank poszedł do góry,więc rzucili się do kantorów,a o grze zapomnieli.

sofija, jk_1982 oraz GRZECZNYCHŁOPIEC lubią to.
  17. GRZECZNYCHŁOPIEC

GRZECZNYCHŁOPIEC Analityk forum

Przeprosin nie przyjmujemy :D

18. kazak9

kazak9 Mieszkaniec forum

xDxDxD
    numer sezonu!
    i tu się przypomina ostrożność z przed dwóch lat, gdy nie zaczynało się nic do póki ktoś nie napisał że event ruszył i nie ma błędów...przyzwyczailiśmy się szybko do dobrego, a tu klops:eek::cry::cry:

19. -strzalka-

-strzalka- Komandor forum

My chcemy w ramach rekompensaty 5 xPD z drzew, tak!xD

gretag, _Grani_ oraz GRZECZNYCHŁOPIEC lubią to.
  20. jk_1982

jk_1982 Wielki mistrz forum

brawo za mądrość i przewidywalność

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.