Opinie EVENT: Komiks VII- Z lotu ptaka

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_IRI, 14 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. rolniksam92

rolniksam92 Aktywny autor

Dzień dobry wszystkim! jeszcze 4 ładuneczki dzielą mnie od pnącza:) także czekam cierpliwie:)

2. -senait-

-senait- Hrabia forum

witam :)event zakończony 15.747 zaliczone pnącze ruszyło i muszę powiedzieć ,że nie demolowałam farmy ,kupiłam tylko na początku koszyczek żeby nie bawić się w rozsadzanie(zaczęłam 10 godz. później)siałam na głównej i na Bahamie i udało się bez większych stresów...teraz szukam strony dla potrzebujących i nie mogę znaleźć ,mogą być sówki o ładunek:)

_Grani_ lubi to.
  3. mahartka

mahartka Baron forum

hahahaha.. :cry: zagapiłam się i posadziłam całość roślinki na wszystkich polach a brakuje mi koło 800 -.- przed posadzeniem pewnie było jeszcze mniej -.-
    ładunkami chętnie się podzielę tylko niech mi ktoś podpowie jak się je wysyła do kogoś kogo nie mam w znajomych :)

4. _Ola_Z_

_Ola_Z_ Wielki mistrz forum

cieszę się, że już prawie finał :)

rolniksam92 i _Grani_ lubią to.
  5. jakleci.natalia119

jakleci.natalia119 Aktywny autor

Napisz do mnie to podrzucę ładunek:).....a mi brakuje juz tylko 1 małpka:)...za chwilę kończę.

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

-senait- zmniejsz proszę ilość linijek w podpisie,ponieważ zgodnie z Regulaminem forum możesz mieć tylko 2.

Sygnatura - dozwolona jest sygnatura graficzna o maksymalnych wymiarach 500 x 200 pikseli oraz podpis zawierający maksymalnie 2 wiersze (czcionką o wymiarach max. 3)

7. kgospoda

kgospoda Forum Pro

musisz najpierw wysłać lub dostać sówkę od danego farmera - potem wybierasz go w poczcie i dodajesz do znajomych - i już możesz wysyłać prezenty :)

ja już nie potrzebuję ;) event zakończony, pnącze pracuje :D
    zamknęłam dziś rano - wczoraj wieczorem ku mojemu zaskoczeniu po ok 15 godzinach zakończyłam trzecią czasówkę xDxD i zabrakło słownie jednej wypadajki :eek: ale teraz to już nawet na plusie :D pierwszy raz tak szybko zebrałam wypadajki :)

powodzenia dla walczących z eventem :)

Keczmer lubi to.
  8. Keczmer

Keczmer Aktywny autor

Te wypadajki.... >:(

Po nocy, z całej farmy w różach, zebrałam tylko 47 sztuk, brakuje mi jeszcze 41 sztuk.

Znowu posiałam róże, wieczorem może wreszcie będzie koniec.

Do tego, żeby zdeponować puchary "na drzewie", brak mi jeszcze 130 gwiazdek, więc jeszcze bardzo, bardzo długo będę się męczyć z wypadajkami...

elwira17 lubi to.
  9. dziubekjack

dziubekjack Mieszkaniec forum

u mnie też event odszedł do przeszłości dwa dni temu, jak komuś brakuje wypadajki słać sówkę podeślę. Trzymam kciuki za walczących.

10. mahartka

mahartka Baron forum

dzięki wielkie :) trochę musiałam nakombinować bo coś kiepsko widzę i nie mogłam znaleźć od razu ale udało się :)
    mam jeszcze 3 prezenty do oddania ;)
    jeszcze 1,5h do zbioru :sleepy:

11. vilemo1975

vilemo1975 Aktywny autor

czy ten kod już jest

12. andrzejewskab1975

andrzejewskab1975 Naśladowca mistrzów

Jeszcze nie ma:)

13. agaszcz80

agaszcz80 Koneser forum

Jeszcze nie trzeba śledzić OO event skończyłam rano za dalej walczących trzymam kciuki

14. dziubekjack

dziubekjack Mieszkaniec forum

Ładuneczki rozdane, tym co dziś do mnie pisali a już nie miałam doślę jutro. Szkoda, że jeszcze tego kodu nie ma.

15. rolniksam92

rolniksam92 Aktywny autor

Ewent skończony,pnącze odpalone, radość wielka!!!!:D dziękuje wszystkim za rady i za wsparcie ładunkowe! bez Was nie dałabym rady:):)

_Grani_, _Ola_Z_ oraz 0olimpia0 lubią to.
  16. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Z tym kodem,to rozumiem że będzie on dopiero w poniedziałek,skoro to 30% pd przez 48 h jest od poniedziałku?W ogóle taki robią cyrk z tym kodem,jakieś szumne zapowiedzi,nie bardzo rozumiem po co.Będzie śmiesznie,jak im coś nie wyjdzie.

aweva55 i myszulka lubią to.
  17. babsi6343

babsi6343 Mieszkaniec forum

:)I nie byłoby to po raz pierwszy.;)

18. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Dadzą kod z 48 g więcej PD przez 48 godzin,bo zacznie się event i pewnie znowu sianie roślinki eventowej. Oj myślą tam na górze abyśmy za dużo nie zarobili PDxD

aweva55 lubi to.
  19. iza_79

iza_79 Książę forum

albo będzie jakaś czasówka z pd zrobiona.
    a w temacie brak 40

20. mahartka

mahartka Baron forum

no.. prawie 12 tyś punktów na Bahamę z pnącza :inlove::inlove:
    posiadam jeszcze jeden ładunek do oddania :) [edit: na dziś koniec, ale jutro jak najbardziej się proszę zgłaszać]
    teraz wracajcie do mnie kochane zwierzaczki które musiałam zdjąć aby było gdzie siać ;)

Ostatnie edytowanie: 21 stycznia 2015
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.