Opinie EVENT: Komiks VII- Z lotu ptaka

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_IRI, 14 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. visa77

visa77 Komandor forum

A mnie 11szt :)

2. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

to zwykły skandal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    mojej córce z całej farmy łącznie z wyspą obsianej eventówką wyleciało całe 26 ładunków:mad::mad::mad:

3. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Jak ty zwariujesz, to co ja mam powiedzieć..... brak prawie 5500 ..... kwiecia , za to komplet wypadajek w stodole czeka.
    Nie pamietam, że czas na zbiory, bo siedzę przed kompem i pracuję. A jak mam wenę to i sklerozę :p Chyba przejdzie mi te 50 SP koło nosa. Jutro znowu nici z zabawy. Ale sie nie poddaję.:music:

4. mmmm4w

mmmm4w Okazjonalny autor

mnie brakuje 190 ładunków>:(,cienko to widzę:cry:

5. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

dobranoc:D

6. Bolo_farm

Bolo_farm Zaawansowany

event prawie koniec................. Bon Jovi ... górą i Def Leppard...............

7. zabcia.ziomal

zabcia.ziomal Forumowy żółtodziób

Proszę, napiszcie mi czy fabryki opłaca się stawiać do zadania 3 ?

8. -Maud-

-Maud- Stały bywalec

Jeśli chodzi o fabryki to do 3 zadania liczą się tylko punkty z wytwórni masła orzechowego, zbioru papuzich piór, tartaku bobrów i mrocznych warsztatów. Reszta fabryczek nie jest zaliczana.

Tutaj cytat z poradnika:
    W zadaniu 3 zbieramy PD z zagród, jednak kilka starszych warsztatów również wpływa na postęp zadania, są to np.: wytwórnia masła orzechowego, punkt zbioru piór papuzich, tartak bobrów. W zadaniu zaliczane są również zbiory z mrocznych warsztatów oraz megazagród.

9. zabcia.ziomal

zabcia.ziomal Forumowy żółtodziób

Dziękuję bardzo :)

-Maud- lubi to.
  10. zakonnica666

zakonnica666 Forumowy żółtodziób

mi brakuje 150 wypadajek i jak mi nie pomozecie to nie uda mi sie zakonczyc eventu wypada mi do 30 wypadajek ,jakas masakra :cry:

11. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

witajcie z wczesnego rana, jest przed piątą a ja zbieram, wypadajki to jakaś massssakra, dziś tylko 55 sztuk. brakuje jeszcze 118
    lecę do pracy :sleepy:

12. _Grani_

_Grani_ Wielki mistrz forum

Mi dzisiaj wypadajki poleciały jak głupie po zastosowaniu dopalaczy :) To jednak drogi interes ale czasami warto zainwestować, aby szybciej skończyć :)

kgospoda lubi to.
  13. Jolcia2121

Jolcia2121 Forumowy żółtodziób

Mi brakuje jeszcze 200 szt wypadajek. Jakie dopalacze mogę zastosować żeby lepiej wypadały?:(

14. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Nie ma dopalaczy na to by wypadało więcej.Możesz jedynie skrócić czas wzrostu - woda, kupa, SN

15. BIAŁANOC

BIAŁANOC Mistrz forum

żadne dopalacze nie pomagają w wypadaniu fantów eventowych
    posiej to co najdłużej C rośnie na farmie
    pozdrawiam

16. visa77

visa77 Komandor forum

Koniec :D udało się evencik ukończony :D

0olimpia0, ryba4862 oraz Renia1920 lubią to.
  17. jk_1982

jk_1982 Wielki mistrz forum

witam,
    event skończony pnącze odpalone - 13100tpd:)

0olimpia0, Renia1920 oraz _Grani_ lubią to.
  18. -Iza-90

-Iza-90 Wielki mistrz forum

w końcu koniec, strasznie mi sie dłużył ten event z braku wypadajek ale udało się ;)

19. Jolcia2121

Jolcia2121 Forumowy żółtodziób

czy jeżeli nie uda mi się zdobyć w tym evencie rzędu na cudownym pnączu to mogę postawić itemy na innym rzędzie? Czy będą dawały to samo?

20. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Niestety nie, żaden inny rząd nie będzie dawał takiego bonusu,chociaż może itemy będą pasowały na inny.Żeby otrzymywać bonus co 20 godz 70 PD x lvl oraz 70 TPD x lvl -itemy trzeba postawić na rzędzie,który jest do zdobycia w 5-tym zadaniu.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.