Opinie EVENT: Komiks VII- Z lotu ptaka

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_IRI, 14 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. visa77

visa77 Komandor forum

Badyle oddane :D brak jeszcze 50 wypadajek ale do wieczora się uda i pnącze będzie moje :D

_Olenka47 lubi to.
  2. myszamm

myszamm Wielki mistrz forum

zbierasz z chmj? zdążysz
    pnącze daje 70TPD razy poziom na bahama jak rośnie Ci poziom to PD z pnącza się powiększa to samo dotyczy PD z farmy w tym pnączu

3. Marzenocha

Marzenocha Koneser forum

No to super! W końcu zdobywanie bananów będzie łatwiejsze :)

myszamm i visa77 lubią to.
  4. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

badylki skompletowane, wypadajek brak 186 ale się uda, czuję to ;)

5. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

No jak to co z różami? Walentynki idą ,Dzień Kobiet- rozdaszxD Nie pamiętam żeby ładunki tak słabo leciały jak w tym evencie.. Muszę do wieczora poczekać z zakończeniem

kgospoda, _Grani_ oraz myszamm lubią to.
  6. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Jeszcze 20 wypadajek i koniec !!!!!!!!!!!!!!
    Zadanie 3 wykonane w 60 %, nie chciało mi się czekać, niedźwiedzie w pasku, chjm w spiżarni, nie było o co walczyć.
    Pozdrawiam walczących. :)

-MarekW- lubi to.
  7. .dorotka01.

.dorotka01. Fanatyk forum

wreszcie skończyłam pnącze odpalone bardzo mnie cieszy ładunki na plusie 193

_Olenka47 i myszamm lubią to.
  8. _Olenka47

_Olenka47 Komandor forum

witanko, czy może ktoś wie kiedy będą potrzebne drzewka do mini eventu 5Xpd :)

9. Tego nie wiemy trzeba śledzić Oficjalne Ogłoszenia :)

10. dorriss

dorriss Okazjonalny autor

A u mnie zostało 5 zadanko, wszystko już w komplecie poza wypadajkami :( brakuje 224... sieję dalej róże

rolniksam92 lubi to.
  11. mahartka

mahartka Baron forum

to tylko niecałe 3.000 roślinki i pnącze moje :D:D

12. kgospoda

kgospoda Forum Pro

jesli posiejesz na malych polach z CMJ to przy 4 zbiorach masz ok 7-9 tys. - w zaleznosci od ilosci odblokowanych pol... bez problemu dasz rade ;) wyslij sowke to podrzuce Ci ladunek
    mi ładunków brakuje już tylko 72, ze zwierzaków tez niezle wypadaja :p
    zegar do trójki odmierzył 8 godzin, brakuje 24 tys. punktów - jeśli nie będzie zbyt wielkich problemów technicznych to się uda zdobyc 100% :music:
    poniewaz aerokwiecie juz czeka w stodole, i pozostale tez - mysle, ze jutro rano skoncze :D

13. .Farmerkaa.

.Farmerkaa. Koneser forum

Skończyłam :D
    Powodzenia Walczącym :)

Proszę o zmniejszenie ilości linijek w podpisie ponieważ zgodnie z regulaminem może ich być dwie a u Ciebie są trzy

MOD_Kleopatra

Ostatnio edytowane przez moderatora: 20 stycznia 2015
    Renia1920 i -mala159- lubią to.
  14. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Ja skończyłam wczoraj,a bonusa jak nie ma tak nie ma i pewnie już nie będzie :pa tak mi się marzy drzewko florenowe :inlove:

amdep i 0olimpia0 lubią to.
  15. 77marzena77

77marzena77 Młodszy ekspert

ja jutro rano włacze zad 3 :) ,
    postawiłam zwierzaki i zobacze dają mało pd ale moze sie uda ok 50 tys,,,, pd..., co daliście wieniec i wielkanocny ???

16. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ja juz mam wszystko oddane oprocz ladunkow... jeszcze 88 mi brakuje. jutro z rana wyjezdzam, mam nadzieje ze jakos uda mi sie dozbierac :(

17. olo530

olo530 Okazjonalny autor

gdzie się uśmiechnąć o ładunki?

olo530

18. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

czytalem ten raport finansowy bp..sytuacja nie jest znowu taka zla fakt zwolnili czesc pracownikow ale wynika to z przebrazonwiena sie calego koncernu ;) ich celem jest inny ryniek gier dlatego zakupili pewne studio w francji by tam tworzyc nowe gry dla innego rynku graczy:) wiec nie panikujmy farmerzy;) okret pod bandera farmeramy nie tonie:)
    a eventowo to stan na plus wypadajek wynosi obecnie 352 sztuki

19. andrzejewskab1975

andrzejewskab1975 Naśladowca mistrzów

Co jest z tymi wypadajkami lecą jak krew z nosa:mad::mad::mad:. Brakuję jakieś 100 ale jak tak dalej będą wypadać to marnie to widzę:sleepy::sleepy::sleepy:. A co nie mogę sobie ponarzekać:p:p:p:p. Poczęstuje mnie ktoś wypadajkami ładunkowymi????

Ostatnie edytowanie: 20 stycznia 2015
    rolniksam92 lubi to.
  20. rolniksam92

rolniksam92 Aktywny autor

No ja też sieje, sieje, sieje i brakuje 77 ładunków...

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.