Opinie EVENT: Komiks VII- Z lotu ptaka

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_IRI, 14 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Rysia

Rysia Mieszkaniec forum

Event zakończony, udało się zebrać 100% PD z drzewek i zagród. Ciekawy event , trzeba było trochę pokombinować przy zadaniach czasowych :)

Trzymam kciuki za jeszcze walczących :)

kgospoda lubi to.
  2. Iisa_Roosa

Iisa_Roosa Czeladnik forum

Uff, 3 zadanie skończone. Już się zaczynałam martwić, że na styk mi starczy tego PD a tu Franek dał bonus +50%PD z okazji przejścia na 90 poziom i zadanie skończone po upływie połowy czasu *^_^* jeszcze tylko jakieś 150 wypadajek, trochę kapuchy i kolejny event będzie ukończony :)

kgospoda lubi to.
  3. ewzaw22

ewzaw22 Czeladnik forum

Jeszcze 6 wypadajek i event ukończony ,3 zadanie tylko częściowo z braku super zagród no i córcia nie wiedząc zebrała mi część a dopiero potem odpaliła zegar ,ale co tam to tylko gra.

4. Farma-ziomali

Farma-ziomali Czeladnik forum

Uf udało mi się zebrać w 3 zadaniu 30004 PD i tym zyskałam 2 CMJ a już myslałam, że się nie uda. Z drzew zabrakło mi tylko 7 PD do 18000 i o 1 imprezową więcej. To tylko gra i trochę zabawy :) Gratuluje tym co już skończyli!

5. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Nooo...:DMam samolocik [​IMG] i pnącze(przeszło 10 tysi daje)[​IMG] Powodzenia jeszcze walczącym 8)

6. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Witam. Melduję, że przede mną już tylko ostatnie zadanie. Zaangażuję też część piasków Bahamy do produkcji kwiecia, bo prędzej padnę z "wyczerpania od klikania" niż przerzucę jeszcze 7500 do stodoły. No i trzeba pomyśleć o taktyce , bo z co z tego , że odpalę cjm jak wejdę do gry maks. dwa razy na dobę. Nadal nieekonomicznie. Słowem....mam o czym myśleć przez najbliższe10 minut.xD, tym bardziej, że u mnie kwieciu na Polanę "wstęp wzbroniony":p.

NASTKA.BURAN lubi to.
  7. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

Witam z Rana Koło Gospodyń Wiejskich

Czego daje 10 Tysięcy - Florenów na 24h ? :D

NASTKA.BURAN, Sookie oraz gosiagosia60 lubią to.
  8. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Noo 8)A u Ciebie nie?o_Oo_Oo_O

NASTKA.BURAN, Sookie oraz Mojabonanza lubią to.
  9. andrzejewskab1975

andrzejewskab1975 Naśladowca mistrzów

Fajnie by byłoxDxDxD. A tak na marginesie co z kodem za falstart !!!!Chyba o nas zapomnieli:sleepy::sleepy::sleepy:

10. stawinoga

stawinoga Hrabia forum

Czy punkty dostajemy z zagród i warsztacików,czy tylko z zagród ?

11. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

U mnie nie, mi pnącze daje dwie furmanki qpu na 12 h, w sumie też dobrze :)

Sookie i gosiagosia60 lubią to.
  12. -Maud-

-Maud- Stały bywalec

Z wszystkich zagród oraz megazagród (zwykłych i kolorowych).

Z warsztatów tylko z wytwórni masła orzechowego, punktu zbioru papuzich piór, tartaku bobrów i mrocznych fabryczek.

13. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W zadaniu 3 zbieramy PD z zagród, jednak kilka starszych warsztatów również wpływa na postęp zadania, są to np.: wytwórnia masła orzechowego, punkt zbioru piór papuzich, tartak bobrów. W zadaniu zaliczane są również zbiory z mrocznych warsztatów oraz megazagród.

Ze wszystkich kolorowych zagród oraz + i ++
    PD/TPD również są zaliczane.

EVENT: Komiks VII - Z lotu ptaka

14. stawinoga

stawinoga Hrabia forum

15. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Pewnie zapomnieli o kodzie,albo dopiero szykują drzewka florenowe aby nam dać xD

16. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

Tylko z zagród i megazagród. Wyjątkiem jest tartak dla bobrów, wytwórnia masła orzechowego, punkt zbioru piór papuzich oraz wszystkie mroczne warsztaciki. Wszystko jest napisane w FAQ do eventu - warto tam zaglądać i czytać ;)

NASTKA.BURAN lubi to.
  17. andrzejewskab1975

andrzejewskab1975 Naśladowca mistrzów

xDxDxDwarto pomarzyć...Do roboty, do roboty evencik roobimyyy;););).

misiaaniszewska i Renia1920 lubią to.
  18. misiaaniszewska

misiaaniszewska Okazjonalny autor

To i ja melduję-event ukończony dziś rano,kwiecie i ładunki w nadmiarze co się bardzo rzadko zdarza.W sumie jestem zadowolona.Pozdrawiam wszystkich.

Renia1920 lubi to.
  19. alusia-milusia

alusia-milusia Stały bywalec

Czy to jest forum gry,czy jakies forum polityczno-spoleczne..jakies
    Event skonczony.. pnacze odpalone... czekam na nastepny ;)

20. goska2903

goska2903 Czeladnik forum

Jak wszyscy się chwalą to ja też. Jeszcze tylko 40 wypadajek i koniec :D:D:D:D:D

Sookie i .stokrotka1951. lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.