Opinie EVENT: Komiks VII- Z lotu ptaka

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_IRI, 14 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. andrzejewskab1975

andrzejewskab1975 Naśladowca mistrzów

Mi brakuje 204 ładunku:sleepy:. Ale jeszcze jest sporo czasu to może dam radę:):):). Dzisiaj 4 zadanie zakończyłam. Zielsko rośnie i urośnie:p.

2. kgospoda

kgospoda Forum Pro

a u mnie roślinka prawie w komplecie - prawie bo brakuje słownie trzy stuki xDxDxD nie wiem, czy zdążę posiać xDxD

teraz powoli zamieniam farmę w zoo i przygotowuję do zadania 3 - większość zagród już stoi i czeka, żeby rano włączyć zegar - jeszcze tylko jedna łąka została bo na niej będą "krótkorosnące" - korzystając z resztek kombajnu i CMJ uzupełniam pszenicę i marchewkę ;)
    mam nadzieję, że moje kalkulacje się sprawdzą i uda się zrobić trzecie w całości - mój "Miecio" dopimina się o miśki :):)

najgorzej z wypadajkami - brakuje 182 szt :eek: - ma nadzieję, że jutro ze zwierzaków też będą wypadać :p

gratki dla wszystkich, którzy skończyli:music:

3. elzbietagornik52

elzbietagornik52 Stały bywalec

jeszcze 100 ładunków i koniec eventu .....:p

4. -senait-

-senait- Hrabia forum

:)jeszcze 3800 kwiecia i koniec eventu...wypadajki nie zawiodły 100 w plusie

5. noeza3

noeza3 Czeladnik forum

hej,hej,witajcie")czytam i podziwiam-mnie się nigdy nie udaje skończyć:(,no ,ale mniejsza z tym.Powiedzcie proszę na jakie licho komu tyle tych zagród z kameleonami????no tak,mozna powiedzieć-od przybytku głow nie boli-ha ha"))))ale za duzo troche tego.Pozdrawiam serdecznie i zyczę powodzenia i dobrej zabawy:)

6. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Kameleony będą następnym zwierzątkiem do kolorowania:)

Już nieco ponad 3 000 roślinki eventowej, 163 wypadajki i będzie koniec:)

7. fasolka46

fasolka46 Stały bywalec

ja nie zdaze chyba z ostatnim zadaniem , brak czasu :(

8. elwira17

elwira17 Stary wyjadacz

No i koniec eventu, trochę szkoda,bo fajny był :) Wypadajki na koniec leciały jak przysłowiowa krew z nosa, ale w końcu wypadły, a teraz jak już wszystkie mam, to widzę , że nawet z sałaty potrafią wypaśćxD

Sookie lubi to.
  9. Menasa

Menasa Forum Pro

Ja się jeszcze męcze jutro odpalam cmj na cały dzień. Jak zbiorę 4 razy to będę miała... 8tys.?

10. kgospoda

kgospoda Forum Pro

jak na małych polach i na wszystkich 4 łakach to tak :)
    ja tak siałam dzisiaj :p
    a teraz wszystkie łąki w zwierzu - żebym rano nie zapomniała zjeść co trzeba i odpalić zegar :eek:xD

11. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Jeżeli posiejesz na całej farmie, absolutnie na wszystkich łąkach - to masz 776 małych pól i tyle potrzebujesz na zasiew.
    I zbiór - oddajesz 2328 i posiałaś na całej farmie
    II zbiór - oddajesz 2328 i posiałaś na całej farmie
    III zbiór - oddajesz 3024 i siejesz 80 szt.
    IV zbiór - oddajesz 320 szt.
    ---------
    8.0000 szt

kgospoda, myszamm oraz *Happygarden* lubią to.
  12. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Witam przy porannej kawie i
    Tadamm event ukończonyxD

13. orkiszowiec

orkiszowiec Baron forum

Ufff!
    Udało się rzutem na taśmę skończyć w całości zadanie 3.
    Gdy po zebraniu zagród nie było szans na ich powtórne wystawienie (zbyt długi czas), zamieniałem na te o krótszym dojrzewaniu.
    Na zapchanie "dziur czasowych" szły nawet kurniki.
    Nagrody za ten etap były mizerne, w stosunku do poniesionych kosztów (wiosenny, wielkanocny, pinkie pie, dodatkowe zagrody i pasza),
    ale chodziło o fun, sprawdzenie taktyki.
    Jeszcze tylko jeden ziór kwiecia, 126 ładunków i małpki do sklonowania.
    Nagroda główna - pnącze - tuż, tuż.

-Maud-, gosiagosia60 oraz kgospoda lubią to.
  14. asia1106

asia1106 Wyjątkowy talent

Moje pnącze odpalę za 2 godzinki,tyle mi brakuje do ostatniego zbioru,wypadajki lecą już na +:DxD:p

15. Majowe

Majowe Baron forum

A mi brakuje jakieś 220 ładunków... Badyl już prawie cały, więc teraz tylko długorosnące, mam nadzieję, że uzbieram :) Specjalnie małpki na ten event odblokowałam, żeby wyhodować :oops:

16. .dorotka01.

.dorotka01. Fanatyk forum

Witajcie tak bałam się trzeciego zadania a wystarczyło mi 10 godzin na ukończenie go w całości teraz trochę pól obsianych iventową rośliną i koniec będzie ładunków wystarczyło a nawet jeszcze zostało

NASTKA.BURAN, chrumcia91 oraz kgospoda lubią to.
  17. kgospoda

kgospoda Forum Pro

gratulacje!!!

ja właśnie odpaliłam zegar do zadania trzeciego - po pierwszym zbiorze z wielkanocnym i różanym 27 tys. PD - więc nie jest źle ;) u mnie wyjdzie przy niewielkiej inwestycji - CMJ do wygrania są warte więcej niż zainwestowałam, a zainwestowałam głównie w zagrody na Bahamie - małpy przydadzą się na klonowanie, pandy i wielbłądy też kiedyś (jak odblokuję), a na słoniach w tym evencie zarobiłam więcej niż zainwestowałam :D:D

wypadajek brak 99 - więc będzie dobrze :)

a eventówki brakujące 3 szt. właśnie zasiałam xDxD

18. andrzejewskab1975

Mi brakuje jeszcze 141 wypadajek. Z całej farmy wypadło mi dzisiaj 54. A na leśnej polanie miałam cebulkę ulepszoną-.-coś nie tak chyba. No ale co zrobisz jak nic nie zrobisz:). Walczymy dalejxDxDxD.

rolniksam92 lubi to.
  19. rolniksam92

rolniksam92 Aktywny autor

Dzień dobry wszystkim:) u mnie brakuje 119 wypadek, więc pnącze staje się powoli realne:)

20. andrzejewskab1975

Spoko

fasolka46 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.