Opinie EVENT: Komiks VII- Z lotu ptaka

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_IRI, 14 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

No i zrobił nam się nadprogramowy event - zzizzie wyrusza w podróż;)xD. Koniec eventu jeszcze nieokreślony no i brak nagród, chociaż pojwił sie w nich cień discoróżyczki;).
    Zostaję zatem przy evencie komiksowym i spokojnie ciułam kwiatki ma dwóch łąkach. W drodze do moich 50 SP brakuje ich sporo, ale czasu też jeszcze ...sporo. Ładunki sobie lecą w swoim rytmie i nie przewiduję z nimi kłopotów.
    Z wykręconych 10 imprezówek żaden kwiatek nie chciał ze mna pozostać, co nie jest dla mnie nowością, jako że nie posiadam nawet jednego:cry:xD.

2. _Olenka47

_Olenka47 Komandor forum

oj , to Ty się chyba denerwujesz ;) już nawet złośliwości można się dopatrzyć w Twojej krótkiej Wypowiedzi;) , kropki wiem po co są ... , sorrki że wiem:p , spieszyłam się bo obiad robiłam, PRZEPRASZAM że byłaś zmuszona czytać moją usianą błędami wypowiedź :p

kufynka i Tralanetka lubią to.
  3. Nela2361

Nela2361 Młodszy ekspert

O to to to.Nic dodać ,nic ująć.
    Zagrody jeszcze na polu bo dopiero zaczęłam czasówkę i brakuje trochę wypadajek ale jest jeszcze czas wiec się nie martwię

-MarekW- lubi to.
  4. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Na jakich polach siejesz? Dużych czy małych?

5. dziunia49

dziunia49 Stary wyjadacz

no ja juz na finiszu jeszcze tylko 1 zasiew. czytam wasze wypowiedzi a propo zizii i wiecie co wam powiem jej styl wypowiadania sie na forum bardzo przypomina mi jotembi

6. .Basia410.

.Basia410. Ambasador forum

Też tak uważam.
    event za chwile kończę wypadajek dużo ponad stan, to zasługa uszlachetnionej skropionej SN
    i wspartej kasztanowym pnączem cebuli.Trochę stresu było przy zbieraniu pkt za zwierza ale fakt nie chciało mi się dokładnie liczyć i szlam na żywioł ale udało się kolejny niedźwiadek jest mój.
    Do pełni zadowolenia potrzebna tylko kwiatoładowarka reszta kwiecia zgarnięta.
    Pozdrawiam wszystkich miłego wieczoru spracowani farmerzy

-MarekW- lubi to.
  7. agaszcz80

agaszcz80 Koneser forum

3 zadanie zrobiłam w sobotę nie napinając się, że uzbieram te 60000 pd i tpd z zagród no ale jakoś się udało. Za godzinę ostatni zbiór rośliny brakuje jeszcze 163 wypadajki, wieczorem rozsieję goździki i pewnie coś tam wyleci więc się nie spinam bo jak nie ukończę to przecież świat się nie zawali ;):p na pnącze brakuje mi Śpiewającego Tulipana ale może kiedyś się uda, resztę kwiatków mam po 2 - 3 szt xD, ale to tak jest jak coś się chce trafić to nie ma mowy żeby się trafiło :p

8. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Czekam na ten kod z florenowcem ;) i nie mogę się doczekać xD do końca eventu jeszcze tylko 36 wypadajki :D

9. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Troszeczkę przypomina styl pisania jotembi:)
    Bardzo mi brakuje postów jotembi:cry::cry::cry:

3:47 do następnego zbioru eventówki
    100 do końca zadania 4:)

Tralanetka lubi to.
  10. rolniksam92

rolniksam92 Aktywny autor

brakuje mi 210 ładunków... mam nadzieję, że zdąże!

11. Esterka23

Esterka23 Chodząca legenda forum

dzisiaj z wejściówek imprezowych wykreciłam

a to już pnącze

12. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Witajcie:)

Zadanie 3 wykonane w 100%:)
    4 wykonam jak zdobędę 350 sztuk kręgu kanciastego:)
    Wypadajek brakuje coś ok. 225 sztuk, a roślinki 7 000sztuk.

Zzizzie wracaj:)
    Nikim się nie przejmuj,choć wątpię,że to zrobiłaś.Pisz,czytaj,pomagaj,dziel się spostrzeżeniami:) baw się na swój sposób,całkiem inny od reszty.
    Masz do tego prawo,wszyscy mamy do wyrażania swojej opinii,dzielenia się niepowodzeniami,radościami,nikt nie może nikomu tego odebrać:)

13. Delfin*

Delfin* Forumowy żółtodziób

czytam was i tak sie zastanawiam, co do prawdy piszacych, prawda jest taka ze kazdy ma swoj punkt widzenia i siedzenia i w zaleznosci jak wysoko i miekko siedzi i na jakiej wysokosci ma oczy, to to widzi
    reasumujac to co powyzej, skoro mozna napisac prawde nie cukrzyc, to event do bani, blad, bledem pogania i nim sie podpiera, co prawda robie bo tak mi sie chce, a co do kwiatkow, czy ja musze miec wszystko...
    a wejsciowek nie kupie dla marnych pikselowych platkow i znakow diakrytycznych tez mi sie nie chce pisac
    pozdrawiam dyskusje myslowe

14. dzidzio2

dzidzio2 Młodszy ekspert

Zadania czasowe w 100 % wykonane, 4 już poza mną, zielsko w ilości ponadnormatywnej wysiane, tylko ładunków brak (jak w piosence " tylko mi ciebie brak, ciebie brak) i to w ilości aż 240 sztuk. Nie wiem o co chodzi, jeszcze tak marnie nie leciały, ale zostało się 3 dni więc może się uda.....

15. visa77

visa77 Komandor forum

Zostało jeszcze ostatnie zadanie, mam nadzieję że zdążę z badylem :) z wejściówek poza łubinem i kwiatoładowarką pomarańczowe koniki, super nawóz i pasza, dżem lawendowy i oczywiście jeszcze surmia XXL do kompletu ( w sumie już mam 6) :D

16. [Zosia]

[Zosia] Ekspert forum

Evencik zbliża się ku końcowi ,tylko 32 wypadajki i laba do następnego.Szkoda że kwiatki mnie nie lubią.Pozdrawiam Farmerów.8)

myszamm lubi to.
  17. marynia53

marynia53 Cesarz forum

Jeszcze 3400 badyla i 9 wypadajek i koniec, jak się ciągniexDxDxD:cry:xD

-MarekW- i 0olimpia0 lubią to.
  18. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Hmm,chyba gramy w bardzo nudną grę,skoro od wczoraj połowa forum,żyje decyzją - i to już nie pierwszą z tego gatunku - jednej userki....

Co by nie przyłączać się do ogólnego lamentu,to w temacie eventowym już prawie kończę.Trochę kombinowania,ale ogólnie dobrze,że są jakieś zmiany.Mogłam to inaczej przeprowadzić,zgubiła mnie chęć szybkiego skończenia i za wiele straciłam sp i sn.

19. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

Uwaga!!!
    Ta wypowiedź będzie: nudna, szablonowa, standardowa, nieciekawa, nieinteresująca, niezajmująca, nużąca, drętwa, mdła, sucha, monotematyczna, a może nawet cukierkowa i przesłodzona i czytanie jej nikomu nie przysporzy żadnych emocji:

event skończyłam:p;)

20. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

czytam czytam czytam i polowa tego co czytam to na temat zizzie a nie o evencie....
    jeszcze 20 491 PD mi brakuje do zakonczenia zadania-do 8 rano jutro, mam nadzieje ze sie uda ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.