Opinie EVENT: Komiks VII- Z lotu ptaka

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_IRI, 14 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jakleci.natalia119

jakleci.natalia119 Aktywny autor

Przydałoby sie takie drzeweczko....ale chyba nikt nie wysłucha naszych próśb:)_

.Farmeria. i ross2 lubią to.
  2. myszamm

myszamm Wielki mistrz forum

no jeszcze smoothie z mango i pomarańczy to mogłabym dawać w prezencie ale matata tego to nawet jeszcze w spa robić nie mogę
    swoją drogą ja również mam do farmy jak Ty...

może Ty estor-ko jako niedawny mod wiesz coś na temat tego kodu czy on w ogóle będzie?

Ostatnie edytowanie: 19 stycznia 2015
  3. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

szczególnie tym co nie mają nawet jednego,tak jak ja:(

Anuszki i malinarp lubią to.
  4. _Olenka47

_Olenka47 Komandor forum

czytając wypowiedz , /wypowiedzi/ zzizzie nie odniosłam /nie odnoszę/ takiego wrażenia o jakim Ty pozwoliłaś sobie napisać , jest to jedna z nielicznych osób , która pisząc na forum Pisze Prawdę , a nie owija w bawełnę jak prawie wszyscy tu piszący , że wszystko piękne , że wszyscy piękni i itd itp , juliuszka to Ty daj Spokój , a wiesz dlaczego ? bo właśnie Forum jest po to że pisze się o tym o czym się myśli /oczywiście jak Ktoś potrafi myśleć, myślenie jest zaletą która nie wszyscy posiadają/ . jak Twoją jedyną potrzebą jest napisanie Tylko , że evencik ukończyłaś to Winszuje:) ,życzę ci dalszych sukcesów w grze i Serdecznie pozdrawiam
    zostań , proszę :), lubię czytać Twoją Prawdę :) , jak widzę Twój wpis na forum to wiem , że czytając nie zmarnuję czasu swojego :)
    Fajnie , że jest więcej graczy którzy podzielaja moje zdanie, dzięki :)

Ostatnie edytowanie: 19 stycznia 2015
  5. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Fajnie jest wiedzieć , że i inni mają tak jak ja :inlove: "farmowo" :D
    O kodzie było OO, więc będzie na pewno, ale co w nim dostaniemy i kiedy ? ...... tego sama jestem ciekawa.

6. myszamm

myszamm Wielki mistrz forum

aj no liczyłam, że może coś więcej tam wiesz... :) pozdrawiam i uciekam z forum.

malinarp i 0olimpia0 lubią to.
  7. maudisol

maudisol Okazjonalny autor

do zakończenia eventu brakuje mi tylko 3 tys kwiecia więc dziś koniec ;)

0olimpia0 i malinarp lubią to.
  8. juliuszka

juliuszka Generał forum

Pozwól proszę, że odniosę się do Twojej wypowiedzi:

Gdzie widzisz pisanie prawdy ? A może są jej różne wymiary ? Prawda, półprawda i coś tam jeszcze...
    Każdy tą prawdę postrzega na swój sposób.
    Za powinszowania dziękuję - jakoś daję radę. Udaje mi się kończyć eventy w przewidziany i zaplanowany przeze mnie sposób.

Nikogo nie wyganiam, nikomu nic nie każę.
    Jest to moja indywidualna ocena sposobu wyrażania siebie przez Zzizzie.
    Po prostu nie lubię narzekania i marudzenia, że coś komuś się nie podoba.
    Rozumiem pojedyncze negatywne wypowiedzi podyktowane prawdopodobnie emocjami, które w przypływie żalu zostają przelane na FF, że komuś się nie udało/nie spodobało, że chciałby inaczej...
    Nasza kochana (przez wielu a i przeze mnie lubiana) Zzizzie niejednokrotnie pomaga i wspiera. Doszukuje się rozwiązań zagadek z wątku ZZ. Podpowiada tym gamoniom, którym nie chce się zajrzeć do poradnika albo przeczytać kilku stron wątku eventowego.
    Ma fajny styl wypowiedzi, ale ciągłe narzekanie lub już unikalne "wyniosłe ignorowanie" jest czasami na prawdę nie na miejscu.
    Pozwolę sobie zacytować treść, do której się odnoszę z zaznaczeniem słów, które czynią tą wypowiedź nieładną:
    Fascynacja eventem i związanym z nim dreszczykiem emocji powoli przerodził się w zniechęcenie i obrzydzenie ?
    Wszystko jest "be" ale i tak zrobię... Fajerwerków nie będzie.
    Rolnik na polu też nie ma rozrywki.

Nie jest moim zamiarem zniechęcenie Zzizzie do gry. Przeciwnie !
    Sugeruję, żeby odnalazła jakąś rozrywkę w tym sianiu i zbieraniu.
    Bezustanne utyskiwanie i narzekanie naprawdę jest męczące.

@zzizzie
    Przepraszam za moje słowa, ale naprawdę czasami potrafisz mnie zezłościć.
    Nie bierz tego do siebie (sugerując zakończenie gry).
    Graj, pisz i wykazuj się !
    Proszę jednak o mniejszą ilość negatywnie wyrażanych postów.

Ps. Przepraszam, że w mojej treści nie ma nic nt. eventu, ale tak mi się napisało. Być może moderacja dopuści tą treść aż Zzizzie ją przeczyta i mi wybaczy. Raz jeszcze PRZEPRASZAM ZZIZZIE !

9. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Skoro masz tak doskonale rozwiniętą zdolność myślenia ... na tyle rozwiniętą, że potrafisz publicznie podważyć umiejętność myślenia u części użytkowników forum ... to może użyj tej swojej zdolności i pomyśl proszę przez chwilę nad tekstem :
    ... i teraz odpowiedz sobie na pytanie :
    Czy to jest krytyka grafiki zaprezentowanej przez twórców gry ... czy to jest dyskredytacja i sprowadzenie do poziomu niemowlaka, wszystkich tych graczy, którzy o te kwiaty starają się z dużym zaangażowaniem, a ich zdobycie sprawia im dużo radości i satysfakcji ?

Napisz pod takim postem, radosny post, że zdobyłaś wreszcie po długich staraniach komplet kwiatów na pnącze ... wiedząc, że Twoja przedmówczyni, zrównała poziom Twoich umiejętności i oczekiwań, do poziomu niemowlaka.
    Fajnie ?
    Niefajnie i temu ludzie mówią - dość !
    A jeżeli ktoś nie potrafi dostrzec w sobie zgryźliwej złośliwości, owiniętej woalem wątpliwej jakości humoru ... tylko demonstracyjnie (kolejny raz i z tego samego powodu) opuszcza pokład ... to znaczy, że tę swoją złośliwość, przedkłada ponad zwyczajową poprawność stosunków międzyludzkich na forum. A to już jest godna ubolewania - katastrofa.
    I tyle.

10. jolciaJM

jolciaJM Czeladnik forum

Poparwałbym Cię tylko szkoda że wiatr zawiał i chorągiewka zmieniła kierunek i to w tym samym poście>:(A co do zi ziiiiiiiiiiii. czy jak jej tam to było już tu kilku takich mądrych, na swój sposób, pewnie opłacanych przez BP. także żegnam zi-zi i czekam na kolejne wcielenie.

ryba4862 lubi to.
  11. **Zack**

**Zack** Naśladowca mistrzów

Witam Was!
    Oj, coś nieprzyjemnego się tu dzieje :/
    Do końca brakuje mi 300 ładunku i 4 zasiewów kwiecia.
    Z imprezówek zadania 4 nie wyszło mi nic specjalnego.. 12 000 SG, SN, PD, TPD... :(
    Powodzenia!

12. aniusia64

aniusia64 Wyjątkowy talent

Brawo,trafione w dziesione!

13. _Olenka47

_Olenka47 Komandor forum

i o to właśnie chodziło w mojej wypowiedzi , KAZDY ma prawo , Zzizzie też , na pisane co myśli o tym czy tamtym, a nie tylko słodzenie wszystkim :), to właśnie mi się podoba , ta Prawda, półprawda i coś tam jeszcze... jak zaznaczyłaś

kufynka i Tralanetka lubią to.
  14. jk_1982

jk_1982 Wielki mistrz forum

witam,
    a mi do końca zostało jeszcze ok 3000 badyla(skończę rano) i 207 ładunku (skończę ?? nie wiem kiedy chyba dopiero w środę rano), trzeciego zadania nie robiłem oddałem chyba ok. 8000tyś a co do kwiatków to wszystkie posadzone na pnączu i jest ok:D

15. _Olenka47

_Olenka47 Komandor forum

cytat "
    Skoro masz tak doskonale rozwiniętą zdolność myślenia ..." , po co te kropki?... , nie mam az takiej "rozwiniętej umiejętności myślenia "i nie powdażam u nikogo , w odpowiedzi na Twoje pytanko , nie zawsze podobaja mi sie graficzne "wypociny" tworcow gry , kwiatków nie mam i Pewnie nie będe miała , jak juz pisalam wczesniej , moja farme kawiatki omijaja /tu tez mozna byloby sie zastanowic dlaczego tak jest, ze jeden gracz ma wszystki a inny nie ma chociaz jednego, ale to inny temat/, Pisać nie bede radosnego postu , ze udalo mi sie zdobyc Wszystkie kwaitki po Dlugi Staraniu, bo starac sie nie bede , sorrki :)

kufynka, Tralanetka oraz .joanna52. lubią to.
  16. elwira17

elwira17 Stary wyjadacz

Te ładunki mnie wykończą, dawno mi tak słabo nie wypadały.
    Zzizzie a co to, zabierasz zabawki i opuszczasz piaskownicę? Bo ktoś napisał, że marudzisz. Moim zdaniem babeczki tak nie postępują, bankowo jesteś facetem i urażono Twoją męska dumę ;) Wracaj na forum, no nie daj się prosić, jakoś wytrzymamy te Twoje narzekania.

*Happygarden* i Sookie lubią to.
  17. juliuszka

juliuszka Generał forum

Nie denerwuj się. Wolniej pisz, to mniej błędów zrobisz ;) A może też zastanowisz się, co chcesz napisać...
    (kropki są celowo...)

18. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

badyla brakuje 7164
    wypadajki 311
    dam radę???

19. juliuszka

juliuszka Generał forum

Aniu !
    Na ilu poletkach siejesz ? Używasz CMJ ?

20. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

Na wszystkich, pousuwałam wszystkie zagrody i wcinam CMJ( dostałam od kochanych sponsorów, sama nie robię, bo nie mam odpowiedniego poziomu :sleepy:) jak szalona aż mi boczki wyszły ;)
    Nawet przed piątą zbierając się do pracy odpalam kompa i kombajnem zbieram

jakleci.ewa102 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.