Opinie EVENT: Komiks VII- Z lotu ptaka

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_IRI, 14 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

dzięki:*
    Twoja sukieneczka też śliczna:D

2. amdep

amdep Moguł forum

No co Ty!!!
    Jak pisze Farmeria, co to by było za życie, jakby wszyscy tylko sobie "cukrowali" stale!

Bez Smerfa Marudy było by tak słodko, że można by od tego nadmiaru słodkości mdłości dostać, w życiu i w rozmowie ostre przyprawy są niezbędne! :D

Nie znikaj zzizzie, weź pod uwagę, że nie było by wątku "zzizzie na Moderatora", gdyby wszyscy mieli takie samo zdanie na temat Twoich postów. :p

Gracze, którym pomogłaś podpowiadając co i jak lub podając linki, z pewnością mają zdanie inne. ;)
    Ja też czasem jestem krytykowana za krytykę gry i polityki BP - nie przejmuję się, Forum jest dla mnie właśnie do tego, by "wylewać żale", a nie do chwalenia się.

Właśnie chwalenia się nie lubię, bardzo, ale co tam, jak komuś jest potrzebne chwalenie się, tak jak mnie jest potrzebne wyładowanie frustracji, to fajnie, że można to zrobić. ;)

Nie znikaj! :)

3. agnieska

agnieska Ekspert forum

Ja też ciągle zapominam o pnączu - nie jesteś sama -.-

-niki66-, malinarp oraz 0olimpia0 lubią to.
  4. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

W całości, bo to jest taka "główna" nagroda. Ja miałam ponad 50 tys. PD i miśków nie dostałam.

malinarp lubi to.
  5. myszamm

myszamm Wielki mistrz forum

Właśnie i ja weszłam na forum o to pytać a tu ciszaaaaaa jak makiem zasiał.
    Brakują mi jeszcze 24 wypadajki :p

zzizzie no i doprowadziłaś do tego, że jest już za dużo cukru na tym forum aż mdli, ustąp już tym ludziom co tu tak za Tobą tęsknią i odezwij się bo czytać tego nie można :p

Ostatnie edytowanie: 19 stycznia 2015
  6. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

124 ładunku do 5 zadania
    za 2 godziny zbiór aerokwiecia
    2 759 w stodole aerokwiecia:):)
    za 48 min. pierwszy niedźwiadek z własnej hodowli:inlove:

Jeszcze 240 753 PD do 84 lvl:inlove::inlove:

Z wygranych prób imprezowych, ani jednego kwiatka:cry::cry::cry:

malinarp, 0olimpia0 oraz empatyczna lubią to.
  7. allasad

allasad Forum Pro

Witamja zakonczylamevent a kodzik by sie przydala zzizzie nie znikajto dobireo bedzie nuda .

8. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Oj ciężko idzie jakoś mi w tym evencie, w 3 zadaniu udało mi się tylko połowę PD nazbierać, także koło nosa przeleciała mi zagroda niedźwiedzi:(

9. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Współczuje..Ja własnie wykręciłam łubiny aż 3.. wiec podaruję Ci jeden tylko przyślij sówkę jak będzie G&T Koło było dla mnie dziś niesamowicie łaskawe aż dziw nie miałam lili ani kwiatoładowarki i już mam. pełne pnącze...

10. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

Tak tak, dlatego ja się nie chwalę, ja mam poprostu Talent :D

A tak na poważnie, co nie znaczy że pierwsze było nie poważne, to forum jest od tego żeby właśnie w nim przedstawiać blaski i cienie gry :D

Do końca eventu brakuje 5 Ładunków, oj oj oj ciekawe czy zbiorę przed końcem eventu :D

11. kabokazekana

kabokazekana Fanatyk forum

Cześć moja sąsiadeczko....nie smutaj się smutnym smutkiem.....trudno, a niedźwiadki hmmmmm mieszkam blisko lasu jakiegoś misia dla Ciebie znajdę;).....mam nadzieję, że niedługo będę go mogła do Ciebie wysłać:D

12. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Pod warunkiem że ładunki będą ci wypadać 1 dziennie:D:D:D
    W tedy masz szansą nie skończyć eventu:D:D

13. myszamm

myszamm Wielki mistrz forum

to od jutra zamiast skrzyneczki masz ładunki :p :D

.Farmeria. lubi to.
  14. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Dzień dobry wszystkim :)
    Nie odbierz, proszę, tego postu jako pożegnanie ..... bo mam wielką nadzieję, że będę nadal mogła na forum poczytać Twoje posty.
    Te posty z Twoim krytycznym spojrzeniem na grę, które uświadamiały mi, jak bardzo moje "uwielbienie" dla Farmy, mój "nałóg"
    ..... pozbawia mnie takiego spojrzenia (czasami ;) )
    Równowaga krytyki i zachwytów musi być zachowana ...... takim jak ja "zagorzałym farmerom" pozostaw zachwyty, a Ty nadal pisz,
    wyrażaj tu swobodnie swoje zdanie:)
    To tak samo jak z graficzkami :) ..... Ty ich nie znosisz w takim samym stopniu, jak ja je lubię:)
    I żeby była równowaga już jedną zapodaję:

I teraz biorę się za robienie samolocika z 6 zadania:) ...... bo evencik już wczoraj skończyłam :)

Dla wszystkich co evencik skończyli..... grateczki :)
    A pozostały powodzenia z ukończeniem go :)

15. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

Nie nie nie, Skrzyneczki za drogie Dynksy, zamiast Skrzyneczek mogą być Mataty :D

Już zrobiłem sobie na środku pola miejsce na Rekompensatę Florenową, a tu cisza :(

16. jolciaJM

jolciaJM Czeladnik forum

o mój boże chyba się rozbeczę ziziiiiiiiiiiiiiii odchodzi, błagam nie rób tego bez Ciebie to forum będzie puste:cry::cry:

amdep lubi to.
  17. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Będziemy widzieć w kodzie florenowca jak świnia niebo xD o ile dostaniemy jakiś kod do końca brakuje mi 54 wypadajki

18. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Lubię kończyć eventy sama, ale wyjątkowo przy tym evencie nie mam czasu. Także nieco zasmuciło mnie okienko z jednym chutneyem, kilkoma sztukami SNZ i 2 zagrodami kameleonów:( Trudno się mówi;)
    Też czekam na ten event, ale nie spieszą się. Jeszcze 4 i 5 zadanie mi zostało do zrobienia.

19. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

xDxDAle z Ciebie marzycielka....jeżeli dadzą ekąpęnsate na pewno to nie będzie
    xDxD W tym przypadku świnia szybciej zobaczy niebo niż my to drzewko..Ale można pomarzyć..

20. jolciaJM

jolciaJM Czeladnik forum

A gdzie gratki dla tych co nie wkładają real kasy???? Proszę tylko mi nie mów że Twoje poziomy to z ciężkiej pracy na roli??

_Olenka47 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.