Opinie EVENT: Komiks VII- Z lotu ptaka

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_IRI, 14 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

hej ;)
    niestety nie mam sily czytać poprzednich 10 stron, ktore mnie ominely, ale sie pochwale ze eventowke mam calą i to w nadmiarze az 924 sztuk...wow. zasialam jak bylam na uczelni na wszystkich polach i zebralam i sie uzbieralo :p zagrody mam powystawiane-wyszlo mi ok. 39 tys za jeden zbior juz z +60%, wiec na 2 zbiory powinno sie udac;)mam taka nadzieje, bobry dluzej rosną ale moze obejdzie sie bez nich-zobaczymy;)
    ładunkow 274 tylko:eek:
    padam po calym dniu na uczelni i ide spac...ale mam dwa przedmiot do przodu-zaliczone na 4 i 5 :)
    jutro jak wstane to odpalam zadanko, dopalacze i zbieram zagrody-oby tylko nie zapomniec o tym :p
    brakuje mi ok. 200 szt. kapuchy, ale to we wtorek zasieje na noc ;) chyba ze jutro sie uporam z zagrodami :p
    milej nocki;)

2. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

No pewnie. Chcesz sobie pójść a z kim będę rozgryzać teorie spiskowe?xD I snuć nowe?:eek: Ja miałam dzisiaj zakończyć event ale z przyczyn ode mnie niezależnych (zależnych też) zakończę go jutro. A może i pojutrze bo jutro też może zabraknąć czasu na świat wirtualny:p

3. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Dołączam się też lubię czytać twoje posty i nie odchodź :)
    cebula zasiana eventówki ponad stan jeszcze tylko wypadajki i koniec eventu :D

Kasialka, amdep oraz NASTKA.BURAN lubią to.
  4. zosinski

zosinski Okazjonalny autor

Cieszyłam się, że znowu w nagrodzie są imprezki i może być kwiatek śpiewającyxD
    Ale jakże się myliłam! 8) Były kwiatki ale na 4 losowania 3 pakiety super nawozu:mad: A kwiatka jak nie było, tak nie ma.:cry:
    Poprzednie 10 imprezek też kwiatków nie dały :cry:
    I po co się łudziłam?:(

5. GRZECZNYCHŁOPIEC

GRZECZNYCHŁOPIEC Analityk forum

Witaj , nie trzeba robić wszystkiego,
    żeby przejsć dalej wystarczy zdobyć 4% wymaganych PD
    pozdrawiam
    :)

6. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

A pod jakim nowym nickiem znowu się tutaj pojawiszxD Bedze kolejne nowe wcielenie?:p
    Właśnie wystawiłam zagrody żeby zrobić coś tam w 3 zadaniu.Reszta jest w komplecie.Wprawdzie już od dawna nie jestem niemowlęciem ale nadal mnie cieszą te ,,slitasne" itemy/traktuje je jako nagrody za wykonana prace a nie obiekty do podziwiania/ i pomimo błędów chce mi się tak samo grac jak 4 lata temu.Poletka obrabiam ręcznie/czasami kuponu użyje/,robię eventy,wchodzę na forum.Co do błędów to już był czas żeby się do nich przyzwyczaić.Ja się przyzwyczaiłam i już nie robią na mnie wrażenia.Zycze wszystkim dobrej zabawy podczas farmerskiego życia:)

7. mysza199710

mysza199710 Koneser forum

Ta jasne super rząd te ilości pd to jest przy 40-tu milionach pd do następnego poziomu normalnie bajka, może na bahamie to jeszcze fajnie tam tylko 670 tysięcy pd brakuje mi do następnego poziomu.Nie zmienia ten rząd nic, aż tak bardzo w mojej sytuacji bym piał z zachwytu wolałbym rząd dający ileś tam eliksiru ziołowego.Zawsze tego kota przegoni twoja sygnatura.Pozdrawiam

amdep, _Olenka47 oraz Dorota1020 lubią to.
  8. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Carlain ... event zrobiłem na jednym polu, na głównej łące - tam zrobiłem demolkę i tam musiałem potem uporządkować.
    Gdyby nie było innej możliwości, gdybym się na tej jednej łące nie wyrobił, musiałbym event odpuścić, bo stałby się dla mnie nieopłacalny, nawet z tak wspaniałą nagrodą.

P.S.
    Dziękuję bardzo :) Jesteś bardzo miła :)

9. -anna2806-

-anna2806- Forum Pro

Witam ktoś tu narzekał że wylosował paskudny kwiatek z imprezowych z chęcią przyjmę .Mnie trafiło się samo badziewie.

10. agnieska

agnieska Ekspert forum

No cóż "jeszcze się taki nie urodził, co by każdemu dogodził". Mi tam pasuje, że Tobie się niepodoba diskoróżyczka :p Ja bym była chętna na tą "śliczność" ;)
    Jestem pod koniec 5 zadania i o zgrozo mam kombajn >:( kliknęłam żurawinę zamiast badyla :mad:W laptopie z myszką dotykową...

11. GRZECZNYCHŁOPIEC

Szacun :)

a powiedz jeszcze na jakim polu 2x2, 2x1, czy 1x1 ?

xDxDxD

nie no sorki
    gratki
    pozdrawiam

Dorota1020, -MarekW- oraz Esterka23 lubią to.
  12. Majowe

Majowe Baron forum

zzizzie nie odchodź... Ja uwielbiam Twoje "marudzenie"... ;) Przynajmniej nie jest tu nudno, nie ma w kółko postów o tym "ile nam jeszcze brakuje i co skończyliśmy" - chociaż od tego jest forum... Ale Twoje wypowiedzi są pewną odskocznią od monotonni... A że Ci się większośc nie podoba - Twoja sprawa, masz do tego prawo... Mnie tam nie rażą, ani nie zniechęcają do przebywania tu.... Przynajmnie wszyscy CIę kojarzą xDxD

Kasialka, amdep oraz agnieska lubią to.
  13. Esterka23

Esterka23 Chodząca legenda forum

brak mi jeszcze 19,9 tys i 9:40 godzin

14. GRZECZNYCHŁOPIEC

Ja potrzebuje 100 ładunków :)

_Olenka47 i Esterka23 lubią to.
  15. Esterka23

Esterka23 Chodząca legenda forum

posiej coś dłuszczego grzeczny napisz mi sowke to ci wysle ladunek :Dbo nie mam co z prezentami robić

16. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Nieważne, jaka część Farmy przeszła rewolucje:) Mogłeś wykonać na jednym polu,miałeś dobre drzewka i zagrody,aby móc tak to rozegrać/rozplanować sobie:)

Jeszcze niecałe 7 000 do zdobycia nagród z 3:)

17. _Olenka47

_Olenka47 Komandor forum

GRatki za ukończenie eventu przed czasem, zastanawia mnie tylko jedna malutka sprawa, jak na jednej łące mogleś wysiać roslinke eventową, zebrać drzewka i zagrody ?o_O

18. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Zziezzie wiadomo , można ją lubić lub nie , swoje zdanie zachowam dla siebie 8).
    Myślę , że kiedyś wróci , bo ciągnie wilka do lasu.
    Jedno jest pewne , będzie jej brakować , bo nasz OFF jest .... tak szczerze to wielokrotnie nudny i przewidywalny.

Do MarkaW : Sam już nie wiem , może Ci gracze mniej zorientowani w realiach gry mają lepiej (rację) ?
    Nie analizują , nie liczą , nie kalkulują. Bawią się grą na Swój sposób.
    W sumie też próbuję robić to na swój , ale ... no właśnie.

Jestem po długiej wymianie korespondencji z PT , pierwszy raz od kilku lat konkretniej (problem był spory) i ..... czuję się jak chłopiec w piaskownicy o_O.
    Niestety jak widać cały czas popełniam rażące błędy i automat zawsze ma rację. Jestem mocno rozżalony stąd ta prywata. Oczywiście szczegółów korespondencji i jej tematu nie ujawniam -.-.
    Dzisiejszy dzień , oczywiście ten wirtualny , uświadomił mnie , że ...... jutro będzie lepiej :p.
    Chwilę po północy ostatni zbiór i event przejdzie do historii i .... tyle w sumie.

19. GRZECZNYCHŁOPIEC

Spoko dzięki ,
    dałem wszedzie fabryczki i drzewka ,
    skończe jutro, jak nie to w środe

agnieska i Esterka23 lubią to.
  20. _Olenka47

_Olenka47 Komandor forum

hejka Grzeczny, mi brakuje 94 szt i mam koniec :) ,pozdrawiam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.