Opinie EVENT: Komiks VII- Z lotu ptaka

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_IRI, 14 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. niebo016

niebo016 Generał forum

Bardzo kiepsko idzie mi czasówka ze zwierzętami, masakra.... i mało wypadajek.....

2. denira3370

denira3370 Młodszy ekspert

odnośnie pnącza
    dolicza punkty ale czy dolicza dodatkowe punkty jak np jest + 25 % od przedmiotów ozdobnych
    kiedyś sprawdzałam i u mnie doliczyło tylko od tych co na polu ozdobnym a powinno być od wszystkich wystawionych
    od tych co na pnączu też
    a jak u Was ?

3. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Dziś zadanie 3 zostanie ukończone i 4 też:)
    Brakuje 1600 niecałe roślinki do 4 oraz 30 wypadajek:)

Następnie zostanie tylko 5 do czwartku dam radę, a pewnie i wcześniej:)

4. Majowe

Majowe Baron forum

Wystawiłam właśnie zagrody na dwóch polanach i czekam aż dojrzeją, to zjem dopalacze i wcisnę START :) Na głównej i bahamie sieję badyla, a na noc kapusta i jeszcze jeden siew kręgu mi został, bo brakuje mi ciut do 1000 :) Ile wypadajek to nie wiem, pewnie sporo, ale mam nadzieje, że uzbieram, sąsiedzi się spisują i codziennie dostaję kilka :)

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Żadne bonusy nie działają na itemy postawione na pnączu,ponieważ z każdego rzędu jest odpowiedni bonus PD,SG czy też inne bonusy.

6. mahartka

mahartka Baron forum

3cie zadanie w trakcie.. na razie koło 4.800 :) 60 tyś aby zaliczyć całe jest bardzo wątpliwe.. ale nie mam się czym martwić bo niedźwiadki mam własne :) wypadajki nie tak ostatnio.. koło 300 już mam na 4 zadanie, i chyba ze 3.000 roślinek - teraz wolno przyrastają bo farma zagracona zagrodami ;) ale jutro przywracam ją do życia i sieję i sieję ;)

est-orka i gosiagosia60 lubią to.
  7. oset53

oset53 Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    Trzecie zadanie skończyłam rano ale nie w całości, no cóż nie mam kolorowych ani mega zagród. Teraz sieję
    badyle, do ukończenia 4tego brakuje tylko 410szt. a wypadajki jakoś się uzbierają w trakcie siania.
    Pozdrawiam

-norbijas- i est-orka lubią to.
  8. *emer*

*emer* Półbóstwo forum

witajcie. właśnie zakończyłam zadanie 4, bałam się trochę,ze nie uda mi sie zebrać 60tys ze zwierzaków a poszło całkiem sprawnie :)
    idę trochę posprzedawać na targ.
    miłej niedzielki!

Dorota1020, 0olimpia0 oraz est-orka lubią to.
  9. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

No mówiłam, że jak JA trzymam kciuki to musi się udać :)

U mnie zadanie trzecie zakończone w 100% wczoraj, czwarte zakończone dzisiaj. Przyrost roślinki w stodole iście ślimaczy, bo na leśnej od piątku stoją z powrotem drzewka, a na dzikiej 18 zagród kameleonów. Na chwilę obecną mam w piątym 2833/8000 aerokwiecia i 242/350 wypadajek.

Pomijając te wszystkie błędy, które tym razem mnie nie dotknęły, to był pierwszy od dawna event, który wywołał u mnie mały dreszczyk emocji. Jak dla mnie może być więcej takich eventów, ale tylko w te tygodnie, w które mój mąż ma drugą zmianę, bo by chyba zwariował jakby widział jak siedzę z kalkulatorem i mnóstwem kartek do liczenia punktów:pxD

PS. Lecę kręcić kołem, bo 114 prób czeka

10. nana290159

nana290159 Książę forum

Ja do 4 jeszcze sieje, wieczorem do 5 przejde. Musze sprawdzic co tam trzeba, bo nie pamietam.

11. balenciaga

balenciaga Młodszy ekspert

Ufff, szczesliwie jestem juz w zadaniu piatym. Jeszcze 7 tysi fruwajacego kwiatka i pnacze moje. I wiecie co? Tak jak zawsze w imprezowych kreceniach kwiatki omijaly mnie szerokim lukiem, tak teraz wykrecilam az 4 - w ostatniej probie tego najnowszego fioletowego cudaka... No i teraz brakuje mi tylko tej lilii czy jak jej tam:

I mnie kusi, oj, jak kusi, zeby pare krecen sobie dokupic... zamykam lapka chyba, zeby nie ulec pokusie.

12. marynia53

marynia53 Cesarz forum

jeszcze 7800 badyla i troche wypadajek i będzie koniec.xD

13. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Zad 3
    3/5 kameleonów żółtych
    0/1 niedźwiedź
    2/4 chmj
    16/25 turbo nawóz Zosi

19 537 do oddania

roślinki 2 999
    ładunku 227

Mam pytanie co lepiej najpierw odblokować na bahamie.
    Wielbłądy czy pany?

14. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Roślinki zakończone.Faremka poustawiana.Jeszcze niecałe 200 wypadajek,ale to jest dużo czasu.Nie lubię komiksów,a po tym evencie,znielubiłam jeszcze bardziej.

15. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Zagroda dla pand zwykła daje 210 PD, wielbłądy 165 PD.

Postawiłam wszędzie zagrody i rano zbiór , ciekawe ile mi zabraknie PD ;).

patrycja9922 lubi to.
  16. Majowe

Majowe Baron forum

xDxDxD

Mój musiał sobie na x-boxa kupić nowe gierki, bo zawładnęłam komputerem :p

17. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Kurczę pieczone-.-Bym dzisiaj skończyła,żebym do pracy iść nie musiała >:(Brakuje mi niecały 1000 zielska.Posiałam na noc cebulę,na wypadajki(200 brak -.- )Resztę zielska jutro doprodukuję.I pewnie ładunki też,cebulą na SN.

18. ukasi1

ukasi1 Czeladnik forum

Witam
    1 zadanie-20tyśPD
    2 zadanie zaliczone i na tym kończe ten event. Zagród mam kilkanaście,ale tak jest jak się gra pól roku, moze nastepny event zalicze więcej.

7jessy75 i juliuszka lubią to.
  19. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

No nie zniechęcaj się -.-Wystaw,co masz,2400 PD to nie tak wiele przecież.A tylko tyle musisz mieć,żeby dalej przejść.

-MarekW- lubi to.
  20. kgospoda

kgospoda Forum Pro

carlain, gratulacje :D:inlove: rozumiem, że w 100%

ja moją trójkę zrobię dopiero jak zbiorę komplet roślinek - może jutro się uda...

a potem będę walczyć ze zwierzakami i pewnie z wypadajkami ;)

na razie zarobiłam trochę na grzybach, małpkach i słoniach :music::music:

wystaw co masz, moze uda się minimalne 4% zrobić...
    nawet zwykłe zagrody dadzą radę :)

azikowo i gosiagosia60 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.