Opinie EVENT: Komiks VII- Z lotu ptaka

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_IRI, 14 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -niki66-

-niki66- Nadzorca forum

Też tak chce. :D

2. GRZECZNYCHŁOPIEC

GRZECZNYCHŁOPIEC Analityk forum

niki witaj
    skończe jutro na spokojnie :)

babula40 lubi to.
  3. -niki66-

-niki66- Nadzorca forum

No ja mam jedno pole całe w drzewkach, a zawsze ładnie z nich leciało, a na Bahamaramie mam zagrody to z nich też przyzwoicie zawsze było, a z pól z eventowych ledwo po 6 albo 8 ładunków. Straszna nędza z tymi wypadajkami u mnie, bo ani z zagród ładnie nie leci, ani z drzew, jak kiedyś. -.-

4. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

jednym słowem nie i nie ma co się rozpisywać

5. GRZECZNYCHŁOPIEC

Ja dałem wszedzie fabryki i drzewka,
    z zagród tylko kameleony stoją :)

-niki66- i babula40 lubią to.
  6. corgi

corgi Forumowy żółtodziób

Co to jest "Mysi raj" ? To warsztat czy ozdoba ?

7. -niki66-

-niki66- Nadzorca forum

Ja może do końca eventu zdążę z wypadajkami. :D

Jak zbiorę już roślinki wszystkie to wtedy postawię więcej moich zagródek, które zawsze żal jest usuwać. :D

8. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

No,z evantowych tak ok 8-10 mam,ale w sumie rosną 5h,więc też cudów po nich się spodziewać nie można;) A widzisz,u mnie drzewa i zagrody - nędza totalna,zawsze tak było,unikałam ich,a że teraz nie było wyboru,to taki mam efekt.Przed eventem uruchomiałam pnącze kasztankowe,które się zmarnowało z oczywistych przyczyn,więc to też swoje zrobiło.Dopiero dzisiejsze goździki w nocy uratowały sytuacje,bo wczoraj nawet 4 zadania nie mogłam skończyć z braku wypadajek.

9. GRZECZNYCHŁOPIEC

ozdoba

10. babula40

babula40 Komandor forum

W takim razie zmieniam koncepcję i wsieję ulepszoną cebulkę ,może da brakujące ładunki (145szt)
    imprezowe koło dało 2x wesoły łubin ,tadam xDxD

11. Dybilas4

Dybilas4 Fanatyk forum

To tak jak ja, też jestem w 5-tym zadaniu, ale u mnie z zagród ładnie sypnęło ładunkami i do końca brak mi jeszcze 112, natomiast zielska nie całe 5 tys. Pozdrawiam wszystkich.

12. -niki66-

-niki66- Nadzorca forum

Ja wykorzystałam w pełni potencjał tego rzędu. :D
    Posieję dziś ulepszoną cebulkę. :) Może z niej wypadną ładunki. :D

13. asia1106

asia1106 Wyjątkowy talent

Do ukończenia 3ego zad zabrakło mi 6000 pd,trudno się mówi i gra się dalej;),ładunków na stanie 315,badyla jakieś 3 tyś(sieję tylko na głównej i bahamie),do tej pory na głównej były tylko zagrody i parę drzewek;)

14. Katon33

Katon33 Zaawansowany

Rozumiem, że do zaliczenia zadania 3 wystarczy 4%, czyli 2400 PD? I mając ok 6000 mogę pozdejmować zagrody i posiać badyl? Bo nagrody z tego zadania mnie za bardzo nie interesują, chutneya pełna stodoła, kameleony żółte już mam, miśki mam, nawóz rośnie na drzewach...
    A dzień taki w sam raz na sianie badyla :p

15. GRZECZNYCHŁOPIEC

Dzisiaj skończyłem badyla,
    na stanie 19 nasionek na plusiku :)

0olimpia0, _Grani_ oraz -niki66- lubią to.
  16. babula40

babula40 Komandor forum

6tys. PD to chwila moment ,więc przy następnym zbiorze uzbierasz .

17. -niki66-

-niki66- Nadzorca forum

Grateczki :D

Możesz spokojnie siać tego badyla. :D

18. Katon33

Katon33 Zaawansowany

Dzięki. Tak zrobię :)

19. asia1106

asia1106 Wyjątkowy talent

Już nie zdążę,zostało mi 10 min ;)żle sobie obliczyłam zagródki,a zresztą nie lubie robić totalnej demolki;)

20. matiz321

matiz321 Hrabia forum

Hej :) No to ten... tego... taki "mały" raporcik" :D
    U mnie 4 zadanie zakończone :) Teraz stoję przy 5, stan wygląda na obecny moment tak:

Dopowiem, że cudem stoję w tym 5 zadaniu, bo roślinek jak widać - malutko - prawie starczyło na 4 zadanie, a wypadajek nawet brakowało do zakończenia 4 zadania, ale moja wewnętrzna chęć miecia wszystkiego szybko nakazała mi zakupić kilka [dokładnie trzy] wypadajki za kwotę 6 FL, żeby być już w tym piątym zadanku :D

A w sumie dopiero przed chwilą uporałem się z 3, bo niestety pomarańczowych garbusków nie mam, megazagródkę mam tylko jedną, więc musiałem sobie poradzić ze zwykłymi garbuskami na baha i farmerskimi zagrodami na dzikiej żeby jakos te 60 patyczków uzbierać :D Tak to u mnie wyglądało :D
    Ale teraz u mnie już wszystko normalnie... tzn. wszędzie małe pola i roślinka eventowa + zagrody kameleonków :D

Z imprezowych wejściówek... szkoda gadać:

Ale dla odmiany ostatnio spotkało mnie wielkie szczęście :D
    Trafiła mi się długo wyczekiwana... miłość do SN dla cebulki :) Od następnego eventu cebulki w 1 sekundkę :D

No i jeszcze jedno... przed chwilą wskoczył mi też poziom 85 :) Ciekawe i bardzo miłe rozpoczęcie dnia :D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.