EVENT: Komiks VI "Umowa"

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 5 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Coś chyba zmyślasz, nie ma kolorowych lisów i orłów.

kybek93, Muszak oraz Dorota1020 lubią to.
  2. countyside

countyside Młodszy ekspert

To jakaś bajka :) nie ma takich kolorowych zwierząt w warsztatach, więc na pewno takie nie wyrosły -.-, a jeśli się mylę to proszę o wstawienie zdjęcia chętnie zobaczę jak wyglądają :p

*emer*, Muszak oraz Dorota1020 lubią to.
  3. -karol1299-

-karol1299- Nadzorca forum

gratki, zwłaszcza że takich zagród niema, normalnie zaginasz system.

4. ryzio

ryzio Weteran forum

hahaha dobre :D ;)
    ja swoje odkrywam za jakieś pół godzinki. Oby szczęście tym razem dopisało :music:

Muszak i Dorota1020 lubią to.
  5. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

109 lampek mam na stanie a potrzebuje tylko do ostetniego zadania juz:) i 4675 maku, czyli do 4 po nastepnym zbiorze rano moge oddac i ostatnie zadanko zostanie...ehh ciezko, ale jeszcze jest kilka dni :)
    dobrej nocy i duzo wypadajek :)

Dorota1020 lubi to.
  6. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Macie rację,że nie ma takich zagród:)

To zostało napisane, od tak;);)

A ja czekam na eventówkę i trochę lampek:)

Jutro jeszcze 1 raz mak na 1 z łąk i oczekiwanie na długi łańcuch z lampami:)

Mam teraz 158, więc jeszcze braki są,ale do uzupełnienia.
    Event kończy się we środę:)

ryba4862 i Dorota1020 lubią to.
  7. myszka_magdalena

myszka_magdalena Czeladnik forum

witaj w klubie - ciemiernika mam po dach, a maku brak. Czasu tez malo, ale najgorzej z łańcuchem. Trzeba bedzie choinke z piwnicy wytaszczyc i pozyczyc troche lampek :)

8. Dorota1020

Dorota1020 Analityk forum

U mnie są, bo patrzę przez różowe okularyxDxDxD.

9. myszka_magdalena

myszka_magdalena Czeladnik forum

hej, oświeć mnie co to te puchary na drzewie, bo juz o nich czytam kolejny raz a nie wiem gdzie tego szukać, jestem na 80 poziomie.

10. eewunia67

eewunia67 Ambasador forum

Kilka informacji o runie "Żywa legenda"

• Jak działa ta runa? - po odkryciu runy, by "włożyć" do niej puchar należy go usunąć z farmy (musi być w pasku) - następnie poprzez opcję "zdeponuj puchary" możemy włożyć posiadane przez ulepszenia.
    • Maksymalnie szanse można zwiększyć o 30% - każde włożone ulepszenie jednego z dwóch pucharów powoduje zwiększenie szans o 1%. UWAGA: na zdjęciu pokazana jest sytuacja po zdeponowaniu pucharów posiadających po 6 ulepszeń.Jeśli po włożeniu pucharu otrzymamy kolejne ulepszenia, można je dołożyć, co spowoduje zwiększenie szans na uzyskiwanie przedmiotów w czasie żniw z wyjątkiem ogrodu ozdobnego.
    • Odkrycie runy jest jednorazowe, później już tylko wrzucamy następne poziomy pucharów.
    • Gdy odkryjemy dowolny etap na dowolnym pucharze to nie ustawiamy pucharu na farmie, ponieważ jest przypisany na Drzewie Mądrości i działa na wszystkich obszarach.

Dorota1020 lubi to.
  11. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Puchary na drzewie to są zdeponowane puchary(roślin i zwierząt) znajdziesz tą runę na drzewie mądrości-koszt 300gwiazdek:)
    Runa na samej górze korony drzewa jest umiejscowiona:)

Za 20 min. zbiór maku:)

Dorota1020, ryba4862 oraz Muszak lubią to.
  12. countyside

A puchary zdobywamy w misji w spółdzielni pt. zawody rolnicze :)

Dorota1020 lubi to.
  13. jucha1980

jucha1980 Okazjonalny autor

Właśnie odkryłam drzewa i jestem nawet nawet zadowolona bo dostałam koziomleczodrzew,dąb xl,drutownik kwiaciarski,poziomkowiec i drzewko solne xxl :D

14. elzbietagornik52

elzbietagornik52 Stały bywalec

Gratulacje :)

Dorota1020 i Muszak lubią to.
  15. eewunia67

eewunia67 Ambasador forum

Dorota1020 lubi to.
  16. ryzio

ryzio Weteran forum

Z drzew przed chwilką odkryłam : morwa xl, perełkowiec, koziomleczodrzew (z niego cieszę się najbardziej), solne xxl, daktylowiec xl (bleeee nie lubię tego drzewka).

krecik podarował mi czerwoną zagrodę dla strusi (jupiiiiiii) i zagrodę dla chomiczków ;)

Dorota1020, kybek93 oraz Muszak lubią to.
  17. Muszak

Muszak Zaawansowany

Witam Nocnych Farmerów! ;) ;)
    u mnie sytuacja wygląda następująco:
    - utknęłam na 4zadaniu z powodu braku skrzydeł - produkuje!
    A odn. 5zadania - ciemiernika mam na to ostatnie zadanie ponad 5000 więc OK :)
    Maku narazie ok.4300 więc też da radę dosiać! :)
    Ale oczywiście wypadajek-lampek za mało - obecnie po zbiorze późnowieczornym 163szt!!!! :wuerg: o_O
    Nie wiem czy uda mi się dozbierać do aż 450szt!!!!!!!??? :oops::oops::oops:
    Od jutra wieczór będę mogła siać długorosnące czy np. 'Róże' ale czy to wystarczy!??
    Obawiam się, że nie wystarczy! -.-
    I pnącza nie zdobędę!?????????
    buuuu nie mogę sobie tego wyobrazić! ;-} buuuuuu :cry:

-Maud-, Dorota1020 oraz kybek93 lubią to.
  18. countyside

Eeeee tam , na pewno zdobędziesz to pnącze do końca eventu jeszcze dużo czasu :)

Dorota1020 i Muszak lubią to.
  19. Muszak

Muszak Zaawansowany

trzymam Cię za słowo! ;)

A tymczasem zmykam do łóżeczka bo i tak nie ma już z czego wylecieć mi wypadajka i wpatrywanie w monitor nic nie da! :p

Lampkowych Snów! xD

Ostatnie edytowanie: 10 listopada 2014
    gosiagosia60, Dorota1020 oraz kybek93 lubią to.
  20. iwonanana

iwonanana Baron forum

Tez zycze lampkowych snow, ciemiernika tez mam nadmiar , a czerwone dosialam na basce, bo zle policzylam. Skrzydla sie robia.

Dorota1020, kybek93 oraz Muszak lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.