EVENT: Komiks VI "Umowa"

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 5 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Kupię. ale jeszcze nie teraz. Jak sie rynek wysyci i ceny spadną

gretag, 0olimpia0 oraz godia17 lubią to.
  2. godia17

godia17 Fanatyk forum

Gratuluję ukończenia eventu. Ja na końcówce osłabłam i jeszcze muszę zebrać 40 wypadajek .

3. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Zwykle u mnie było dosyć ciężko z wypadajkami ale sianiem eventówki i z pomocą sąsiadów,dawało się to jakoś ogarnąć.Ale to,co się dzieje teraz,to dla mnie wyraźny znak,że nastawiono się na kupowanie światełek w galerii.Nigdy tylu farmerów nie miało kłopotu.Posieję na noc goździki (mam szklarniowe ale nie mam SN) a jak i to nie pomoże,to jutro chyba podziękuję >:(Tym bardziej,że brakuje mi ok.3500 maku a z niego wylatuje tylko po kilka sztuk >:(Siejąc na wypadajki,nie zdążę z makiem.A siejąc mak,nie zdążę z wypadajkami.Kółko graniaste,jednym słowem >:(

4. -Maud-

-Maud- Stały bywalec

Ależ ja nie zaprzeczam, że tym razem miałam z nagrodami wyjątkowego farta. Chodzi mi tylko o to, że często te niechciane przez innych zestawy (bez kotlarni ;)) ale ze zwierzakami i drzewami stosunkowo nowymi (tutaj przyznam, że mnie nawet gołębnik wydaje się nowy, bo wszedł do gry już po tym jak do niej dołączyłam) ja przytuliłabym bardzo chętnie.

A pomarańczowości (owce) trafiły mi się w poprzednim evencie i nawet je wystawiłam, bo też wcześniej nie miałam. xD

kybek93 lubi to.
  5. ngale

ngale Młodszy ekspert

Witam. Kończę 4 pokój. Wypadajek 117 na stanie. Tulipanów brakuje mi jeszcze sporo, ale skończę zasiewy jutro. Z ts kilka XXL oraz nesplik, więc nie jest źle.

6. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

to szczerze powiem ,że mi do końca brakuje ok 130 wypadajek a z jednego pola maku średnio wylatywało mi 16-20 łańcuchów. Czyżby obecność J. Cytryny pomagała??:eek:

.Farmeria. i kybek93 lubią to.
  7. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Czytam i czytam zaległosci-nie wszystkie bo nie dalam rady ale wiekszosc przeczytana- i jestem zaskoczona ze ci ktorzy nie przejeli sie czasowka dostali wiecej nagrod....no coz. nic nie poradzimy, chociaz tez bym chciala wiecej wejsciowek i tsow :p no i sie nadenerwowalam czy zdaze z czasowka czy nie :p
    obecnie jestem w 4 zadaniu-brakuje mi 14 skrzydeł i 1343 maka a jeszcze 5 zadanie. wypadajek mam 24 tylko!!! tragedia....potrzeba az 450!
    ciemiernika mam 3657 wiec jeszcze jeden zbior i troszke i bedzie dosc, gorzej z tym makiem, az 8 tysi :( no coz, chyba bede musiala sn nakupic jesli chce to skonczyc. w nocy wstane, moze jakos dam rade. jutro znowu na caly dzien wyjezdzam wiec nie wiem co to bedzie :( jak jutro wieczorem wroce to sie musze postarac i wziac sie za porządną robote
    stajennych nie postawlam, jedna sadzonke posadzilam co wyrosnie to zobaczymy.
    z ostatnich dwóch krecen kolem dostalam osła muzykanta i strzygalnie królikow ;/
    za pol godzinki zbior makow ;)

.Farmeria., 0olimpia0 oraz Sookie lubią to.
  8. fankaromka

fankaromka Wielki mistrz forum

u mnie też cieniutko z wypadajkami,5 zadania chyba nie zrobię:wuerg::wuerg::wuerg:

9. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Ano prawda też nigdy nie miałam problemów z wypadajkami a teraz lecą słabiej niz zwykle.
    Fajna sygna xD

10. gosiagosia60

Do wczoraj też szczególnego kłopotu nie miałam,4 zadanie bez jakiś specjalnych nerwów zrobiłam.Ale dzisiaj od rana,z prezentami od sąsiadów,mam 77 sztuk-no bo z czego ma lecieć,jak co przeszło 6 godzin zbiór?I tak dobrze,że nie wszystko eventówką obsiałam,bo pewnie z 20 bym miała.Mam puchary 17 % i 5% zwierzęcy(krótko gram)Jednym słowem :wuerg:

11. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

ja bym na Twoim miejscu sie nie martwil eventowka oraz wypadajkami..brakuje Tobie ok 3.5 tys maku czyli w sumie 1 pelny zasiew i troche koncowki czyli dzis na noc posialbym maki a jutro rano rowniez ale tylko tyle ile bedzie brakowac;)na pozostalych polach dalbym roze i nie musza byc podrasowane;) czas ich wzrostu jest idealny z woda o ile sie nie myle to 8h 37 min mozesz smialo zrobic 3 zasiewy na dobe:) i sialbym je juz do konca eventu

12. godia17

godia17 Fanatyk forum

Gosiu nie wiem ile Ci brakuje wypadajek, ale nie poddawaj się:). Uszlachetnione goździki z wodą rosną 13 godzin więc na noc je daj. w dzień maki i jesteś w stanie skończyć event. Ja trzymam kciuki :)
    Ja Cię zrozumiałam i gratuluję garnuszków. Też kiedyś zdobędę....a jak nie to sama pobuduje jak będę miała na to ochotę :)

13. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Dlaczego ci aż tyle tego żółtego paskudztwa brakuje?!
    A co do priorytetów firmy, to się nie dziw - święta idą, trzeba solidnie zapracować na premię gwiazdkowo-noworoczną 8)
    Im więcej my kupimy różności, tym premia wyższa 8)
    Idę pogonić znajomych, żeby ci trochę tych wypadajek podesłali :)

morellaa, ma-ter oraz gosiagosia60 lubią to.
  14. gosiagosia60

Dzięki za rady.Jestem ostatnia,która się przy byle potknięciu poddaje,zawsze się wlokę za Wami wszystkimi ale się wlokę.A dziś mam wrażenie,jakbym w miejscu stała -.-Norbijas-spróbuję,jak radzisz :) Mariolka7214-sygna adekwatna do nastroju xD

15. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

180 wypadajek do końca.faremka ustawiona na nowo.na noc posiałam goździki,więc myślę,że do jutrzejszego wieczora skończę.

ZieloneBukowo lubi to.
  16. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Z eventowych tajemniczych stajennych "szał": Koziarnia pomarańczowa i hit - Bobry zagroda klasyczna ++ xD

Już są w pasku.

kybek93, foczunia84 oraz 0olimpia0 lubią to.
  17. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

mam nadzieje ze moja sugestia pomoze w evencie:)

kybek93 i gosiagosia60 lubią to.
  18. babula40

babula40 Komandor forum

Od wczoraj mam nerwa ,więc lajtowo i bez spiny ogarniam ten event . Może pojawi się kolejny błąd i zaliczą zadanie bez potrzebnych produktów ?
    Tym ,którzy ukończyli gratuluję a tym co walczą ,życzę więcej luzu xDxD

19. gosiagosia60

Jeśli tak,jak z TPD na wyspie,to z góry dziękuję(jeszcze 4 garbusy do 30 ;)) No nic.Wyżaliłam się,to teraz do roboty xD

20. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Teraz z marchwi na 3 niepełnych polach wyleciały 3 łańcuchy.
    U mnie ewent przeszedł do historii. Pnącze uruchomione.
    Trzymam kciuki za tych co robią ewent.

toDzasta i babula40 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.