EVENT: Komiks VI "Umowa"

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by TL_Mouse, Nov 5, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ma-ter

ma-ter Komandor forum

witam przy porannej kawie:)
    za oknem leje więc czas na farmę:D:D
    mam tylko dwa podejścia żeby zrobić czasówkę;) (cały dzień real zajmie )więc poranny zbiór i wieczorny:)
    ale nie jest źle:D:D po nocy przekroczyłam, 30000 więc wieczorem drugie tyle też będzie ...
    no ale zdecydowałam się na super pola i SN....
    miłego dnia wszystkim:D:D no i oczywiście udanej czasówki:DxDxD:D

2. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Nie mam niestety smoków, sówek. Pałęta się tylko raz na tydzień jakiś renifer na wyspie skarbów, ale na otarcie łez Franulek dołożył mi plus 15% PD na pół godziny.:inlove: Wypadajek mam 283, zielsko rośnie na małych poletkach. Ten zasiew, następny i koniec czasówki.

zzizzie and est-orka like this.
  3. magdorzata

magdorzata Okazjonalny autor

Witaj w klubie! Moje sloty pozapełniane czym się da, przegryzione babeczką, kombajn uruchomiony, zbiory zebrane i lecę zobaczyć ile PD mi wyleciało, a tu 0 (zero)... zapomniałam uruchomić zegar:cry:. No nic może przy drugim zbiorze nie zapomnę?

4. marynia53

marynia53 Cesarz forum

do zakończenia zadania zabrakło 218 PD bo zapomniałam o nowym zwierzaku i na baha zebrałam bez niego.:mad::mad:

est-orka likes this.
  5. Sadakot

Sadakot Aktywny autor

Czekam na wyniki pierwszego zadania. I tak się zastanawiam, kończyć je wcześniej i gnać po pnącze, czy robić w całości?

6. dziubekjack

dziubekjack Mieszkaniec forum

ja właśnie biorę się za misję czasową, na noc super pola 1,5 długo rosnącej reszta krótka, dopalacze zajedzone, jaja też i po pierwszym zbiorze mam 35998 Pd, teraz sieje krótką z wodą. Z wypadajkami kiepsko 204, bo mi się zapomniało o evenciku i zbiory zrobiłem przed.

Sookie likes this.
  7. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

Witam przy Kawie

Robić w całości, jest tyle czasu że jak ktoś nie wyjeżdza to bez problemu skończy.

8. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Z dopalaczami z rzemiosła,bez jaj ;),z runą z drzewa,to jest jeden zasiew długiego badyla i trzy krótkiego,na wszystkich łąkach-więc robić całość :music:

9. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

Pewnie ,ze tak :D
    Bry:) wlasnie odpalilam czasowke-bez spinki sieje tak jak zazwyczaj:music:

10. Atomcia

Atomcia Weteran forum

:)) uuufff zadanie 1 ukończone - czyli da się je zrobić i został jeszcze 6 h w zapasie
    udanych zbiorów życzę :))

11. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Witam

Do zakończenia pierwszego zadania brakuje mi: 14334 PD. Łańcuchów mam 413 szt ;)

Życzę mnóstwa PD i fury wypadajek :)

12. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Tak jak sobie obiecałam rano zakończyłam 1 zadanie w całości. 9 godz przed czasem. Czyli da się .:)
    Powodzenia wszystkim .

13. kgospoda

kgospoda Forum Pro

Aktywowałam bonusy (runa, chlebek, wielkanocny, jabłecznik) i zbieram, ale zauważyłam taką ciekawostkę:
    - ciemiernik na super polu - po bonusach 140,8
    - a z Zośką na tym samym - tylko 172,8
    Dlaczego bonus Zośki nie jest 50%? :eek:

U mnie na razie 16 tys. PD.

Pozdrawiam :)

Sookie likes this.
  14. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

Zabrakło 4500PD do zakończenia czasówki:) za dwie godzinki zbiór i pierwsze zadanie będzie zakończone..a potem już tylko powolutku do przodu:) stan łańcuchów: 380szt:)

Sookie likes this.
  15. -_Amidamaru_-

-_Amidamaru_- Nadzorca forum

cześć:)
    ja to swoją głipotą w tym evencie nikogo nie przebije:)
    wczoraj się okazało że na jednej łące nie posadziłam na noc goździków....mówię ok jakoś przeżyje.
    później wrzuciłam super pola (na tę samą łąkę) iii posadziłam mak podlałam SN i nagle zrobiły się małe pola gołe, jak ? nie wiem może kombajnem je zdjęłam ale chyba bym zauważyła...jestem sporo wypadajek do tyłu ehh.

16. Kathea

Kathea Baron forum

Jest 50% ale od podstawy czyli bez bonusów.

Sookie and -norbijas- like this.
  17. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

50 % jest liczone od podstawy a nie od całości po bonusach z rzemiosła, jajach itp. Uważam, że jest OK

0olimpia0 likes this.
  18. .Basia410.

.Basia410. Ambasador forum

jaka gałązka z pnącza daje zwiększone Pd i skąd ja macie
    miłego dnia wszystkich farmerom
    czekam na zbiór maku na sp

19. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Muszę jeszcze raz podziękować est-orce za dobre rady jeszcze tylko 2 zasiewy 4 godzinnych roślinek i czasówka będzie z głowy :D tylko słabo lecą wypadajki obym uzbierała te 950 bo jak na razie mam 277

est-orka likes this.
  20. Kathea

Kathea Baron forum

Nie ma takiej, tu chodziło o to czy robić dalej zadania aby zdobyć pnącze w ostatnim zadaniu.

0olimpia0 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.