EVENT: Komiks VI "Umowa"

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by TL_Mouse, Nov 5, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Po pierwsze tak na przyszłość -to nie jest wątek do zadawania tego typu pytań.
    Po drugie jak wyjdziesz z forum to na samym dole okna gry jest taki napis pomoc techniczna. Kliknij w to

2. kolobrzeg

kolobrzeg Analityk forum

Jeszcze się upewnię - dopalacze zjeść przed zbiorem, a nie przed zasianiem?

3. ivona40

ivona40 Okazjonalny autor

Dziękuję bardzo..już napisałam....a jeśli mogę dodać koment...to jest to wielkie oszustwo i możecie mnie zbanować mam to gdzieś

4. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Gratki koleżanki Farmerki :) .... ale nazbierałyście punkcików:).... to kiedy koniec czasówki?

Sookie and -norbijas- like this.
  5. GoskaK

GoskaK Moguł forum

W prawym górnym rogu klikasz "!?" i "!"
    przekieruje cie od razu do formularza.
    Pozdrawiam

6. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

tak ewciu przed zbiorami:)

7. Sookie

Raczej jeszcze tylko 1 zbiór dzisiaj.Obawiam się,że dopiero rano:)

est-orka likes this.
  8. .elom.

.elom. Moguł forum

Mnie to nie dziwi

77marzena77 likes this.
  9. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

Dziękuję:) u mnie dzisiaj jeszcze zbiór z dwóch łąk maku i z dwóch ciemiernika:) a potem mak na noc...nie liczyłam dokładnie ale rano chyba powinien być koniec:)

Sookie and est-orka like this.
  10. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

dzięki:*
    zebrałam 14177 pd.....................
    dziś jeszcze jeden zbiór krótkiej..............

11. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

No jak ja nie przekonałem, moim obrazowym przykładem, to juz nikt inny nie ma szans :)

Chlebek marchewkowy dobry, ale dla Królika :)

gosiagosia60 and Sookie like this.
  12. Sookie

Nie wiem w czym wystąpił problem ale nie denerwuj się. :) Evencik fajny..można się rozluźnić przy maku;)
    Jak widzę ten tytuł "stary wyjadacz" to mam ochotę do lustra biec zmarszczki prostować,siwych włosów szukać...

aweva55 and gosiagosia60 like this.
  13. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Ja na noc na wszystkie poletka sieję 8-godzinną roślinkę i włączam dopiero zegar rano, później 5 zbiorów w ciągu dnia roślinkę 4 godzinną i na noc znowu 8 godzinną użyję wszystkie dopalacze plus 2 jaja smocze, 1 wronie i 1 sowie. Mam nadzieję,że uda mi się przez 24 godziny uzbierać 60 000 PD.

14. lussi_ja47

lussi_ja47 Czeladnik forum

moze jutro zacznę pierwsze zadanie :sleepy:

15. Katon33

Katon33 Zaawansowany

Rano włączę licznik, na razie dojrzewają roślinki. Jakoś nikt nie narzeka, że event nudny :p Dawno nie było takich emocji :D

16. Izabelkaa

Izabelkaa Okazjonalny autor

Już wiem dlaczego mam tak dużo punktów bez dopalaczy - podlałam super nawozem zośki :D
    Teraz mam normalnie - 13,2 pkt

Sookie and gosiagosia60 like this.
  17. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

Ja przed północą odpalam czasówkę, akurat zbiorę z małych pól ciemiernik. A reszta? Na noc mak i niech się dzieje wola nieba ;)

Mam do dyspozycji 508 małych pól, nie usuwałam itemów na wyspie, baobabów,drzew i dwóch kotlarni (garnki).
    Do tej pory wypadły 153 łańcuszki lampek.
    Na wszystkich małych polach rośnie niebieska roślinka, na noc czeka 450 maków.

Last edited: Nov 6, 2014
  18. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

a ja taka klipa włączyłam licznik i nie zdąże przez 24h nazbierac ewent chyba dla mnie jest niewykonalny :oops:

19. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Jak miło :)

Posiałam dłuższego badyla na super polach z wodą i SN... a mam jeszcze włączoną białą niewinność. Bardzo sympatyczny się zrobił ten czas wzrostu xD

20. stawinoga

stawinoga Hrabia forum

eventu nie robię i aby mnie nie kusiło,posadziłam długorosnące na super polach xD

Thread Status:
Not open for further replies.