EVENT: Komiks VI "Umowa"

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 5 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. iwonanana

iwonanana Baron forum

Gratulacje, ja poluje na zabki.

Muszak, ryzio oraz kybek93 lubią to.
  2. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

gratki jeżyków:D
    z głównej łąki grzybów wyleciały "całe" 2 szt. lampek:(

3. Kalarepka123

Kalarepka123 Okazjonalny autor

Gratuluję wszystkim!!!
    Z zagrody dla kretów rezygnuję, bo nie dam rady, ale z tajemniczego stajennego dostałam żabki i jeże. Więc też super.

kybek93 lubi to.
  4. visa77

visa77 Komandor forum

Ze stajennego boćki i niedźwiadki :inlove: nareszcie :D

5. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

gratki:D

Muszak lubi to.
  6. chris975

chris975 Fanatyk forum

daktyl xxl
    wiśnia xxl
    ozdobna wiśnia
    druciak
    miodne

może być w końcu brak xl i surmii xD:)

Dorota1020, kybek93 oraz ryzio lubią to.
  7. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Do zakończenia brakuje jeszcze 80-siąt łańcuchów .Już dawno tak mi kiepsko wypadajki nie leciały

Dorota1020 i kybek93 lubią to.
  8. visa77

visa77 Komandor forum

Nie tylko Tobie tak kiepsko wypadają, mnie aż 120szt jeszcze brakuje :(

ankak106 i empatyczna lubią to.
  9. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Róże na wodzie wszędzie (małe pola, bo jeszcze mam maszyny), na wyspie wiechlina dla garbusów - 44 wypadajki.
    Brakuje już tylko 143 sztuki (nadal uważam, że "tylko", wczoraj rano brakowało prawie 400).
    Znowu posiałam róże do zebrania jeszcze dziś, następne zbiorę jutro rano i ostatnie (chyba ostatnie - ale raczej się nie mylę) jutro po południu.
    Nie przewiduję kłopotów z ukończeniem eventu, jak dla mnie przedłużenie zapewne okaże się niepotrzebne.

10. -klaudia88-1988

-klaudia88-1988 Zaawansowany

Mi brakuje jeszcze 270 lampek i sieję jeszcze eventowe rośliny,bo brakuje mi ich jeszcze ze względu na to,że na noc siałam rośliny,które dłużej rosną.

11. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Widzę czytam,Ale jest czas ,dołożyli więc na pewno zrobimy,

12. kybek93

kybek93 Chodząca legenda forum

Jestem chętna a jakże, przypomnę się na G&T.
    Wypadajek u mnie 257 na plusie
    Pozdrawiam

13. lonli

lonli Młodszy ekspert

TS nawet nieźle mi wyszły -
    jajeczne xxl, 2x klon palmowy, drutownik, japońska wiśnia- moja pierwsza :inlove:
    Zagrody bezsensowne, lisy i koty.
    U małża porażka na całej linii - cytryna xl, dąb xl, solne zwykłe i xxl, drutownik, a zagrody - niedźwiedzie i pomarańczowe króliki :wuerg:

Muszak lubi to.
  14. fankaromka

fankaromka Wielki mistrz forum

do końca brakuje mi jeszcze 1978 sztuk maku i 177 lampek......pomału zbliżam sie do końca ........mam nadzieję ze mi sie uda :)

gosiagosia60 lubi to.
  15. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

Witam forumowiczów :)
    Tak sobie popatrzyłam na komiks i stwierdziłam, że ten obrazek najbardziej obrazuje moje uczucia względem eventu:
    [​IMG] xDxDxDxDxDxD
    Do końca 41 lampek. Obyło się bez szklarniowych i SN :)

PS. Czy ktoś w ogóle czyta te nasze komiksy???

16. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Genialnie dobrany obrazek xDxDxD

Nie czytam komiksów, bo nie mogę na nie patrzeć (niestety nie jest to moja ulubiona kreska), a poza tym kilka razy niechcący przeczytałam te opisy do misji i teraz już się boję czytać cokolwiek 8)

17. Muszak

Muszak Zaawansowany

eeeeeeo_O
    po "porannym" zbiorze brakuje do ukończenia eventu już tylko 20 lampek! :D
    Muszę chyba w końcu wystawić Tajemnicze sadzonki i stajennych bo piszecie jakie cuda Wam wyszły (większość bardzo zadowolona)!
    i też nie mogę się doczekać jakiś ciekawych drzewek - poziomkowiec, 'japończyki', palmowe albo chociaż miodowych czy xxl!
    Co do zwierzątek to marzą mi się żabki, jeże, koguty albo chociaż! gołębie! ;)
    Jakaś czerwona zagroda lub ++ też by się przydała! xD
    wystawiać czy nie wystawiać!? 8)

18. smerf41

smerf41 Weteran forum

z TS koniki i kreciki:oops: z drzewek morwa XXL, 2 grusze XXL, cytryna XL i orzech XL:p
    Do końca brak 102 wypadajki - zatem już niedługo szczęśliwie zamknę event:)Pozdrawiam wszystkich po i w trakcie eventu:inlove:

19. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Ja na szczęście skończyłam event już kilka godzin temu. Idę teraz postawić TS. Może żaby albo koguty mi wyjdą?:p

kybek93 lubi to.
  20. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

Ja dzisiaj, tak w ramach samobiczowania, postanowiłam przeczytać komiks i obejrzeć obrazki. Poza tym od czterech dni nie byłam w pracy i brakuje mi czytania odmóżdżających tekstów;):pxD:D

ryzio i zzizzie lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.