EVENT: Komiks VI "Umowa"

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 5 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. marynia53

marynia53 Cesarz forum

dziękuję za info, nie doczytałam tego zdania.xD

2. iwonanana

iwonanana Baron forum

O rany, czy te bledy sie nieskoncza? Sieje marchew na wypadajki, a tu kwiatek wisi i nie otwiera sie pole.

kotwbutach. i kybek93 lubią to.
  3. ptasznik70

ptasznik70 Stały bywalec

Powitać, i mi, w końcu, udało się zakończyć. Przyznam, że chyba błędy mnie ominęły i wszystko zrobiłam własnymi siłami.
    Z TS jestem średnio zadowolona: żółta strzgalnia owiec i kret, a w drzewkach: kozie mleko, poziomkowiec, miododajka, grusza i jodła XL bez rewelacji, ale...
    Nie poddawać się jest jeszcze trochę czasu- kto nie skończył to na pewno uda się, życzę powodzonka

kotwbutach., Anhedrea oraz ryzio lubią to.
  4. ryzio

ryzio Weteran forum

A czy ja mogłabym prosić o takie jeżyki ? :inlove: one są takie cudne :inlove: Może znajdę coś w zamian co by Cię interesowało ;)

A w temacie: uffff właśnie przed chwilką skończyłam obrabiać farmę : RĘCZNIE:cry: skończyły się kupony na maszyny, a z misji szkoda mi tracić kombajnu na długorosnące. Z całej farmy wypadło 47 łańcuchów (posiana róża i cebula). Jeszcze czekają baobaby i tokarnie pałeczek. Ukończyłam przed chwilką zadanie 4 :) Teraz tylko piąte zostało. Brak 231 wypadajek.
    Na kole wylosowałam wczoraj byka ognistego :) W sumie nieźle :) Ale była też czerwona zagroda dla osłów:cry:

Gratuluję tym co ukończyli event :)

kotwbutach. i agbiko lubią to.
  5. oset53

oset53 Wszystkowiedząca wyrocznia

To i ja mam swoje mini życzenie co do rekompensaty za samodzielne w pełni wykonanie niniejszego eventu:)
    A więc życzę sobie czerwoną kotlarnię;), no w ostateczności może być różowa:p
    A lampki sobie lecą z każdego kąta, będą na święta jak znalazłxD

Ostatnie edytowanie: 11 listopada 2014
  6. dziunia49

dziunia49 Stary wyjadacz

wszystkim Marcinom wszystkiego najlepszego. event ukonczony

kotwbutach. lubi to.
  7. chris975

chris975 Fanatyk forum

Z zagród dostałem indyki pomarańczowe i gołębnik - w sumie mogło być gorzej więc nie narzekam ;)
    drzewka odkryje za pół godziny :)

ryzio i gosiagosia60 lubią to.
  8. evva85

evva85 Okazjonalny autor

niestety w stodole brakuje 331 lampek, troszkę mi smutno, że pnącze mi przeszło koło nosa, ale wypieram to z podświadomości i twardo sieję cebulę, zobaczymy ile wypadnie...

9. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam:D
    gratki tym którzy już zakończyli event:D
    moje uszlachetnione goździki nie zawiodły:D
    z całej farmy goździków i papryki na wyspie dziś rano dostałam 120 lampek,plus 5 od sąsiadów:D
    w tym momencie brakuje mi jeszcze 28 lampek................
    za 1.5 godz.zbieram grzyby na głównej i zobaczymy czy wyleci te 28 szt.
    jak nie to najpóźniej jutro rano skończę event................

kotwbutach. i kybek93 lubią to.
  10. **Zack**

**Zack** Naśladowca mistrzów

Warto posiać czarne jagody (96 PD) na super polach, podlać SN, wodą, qpką, zjeść białą niewinność i kereststol dla wypadajek? Posiałbym je jutro na ok 140 - 150 super polach.
    Rosłyby ok 10 h. Czy wybrałem dobrą roslinkę do wypadajek ?
    Przepraszam, że zamęczam pytaniami, ale bardzo mi zależy na ukończeniu eventu ;)
    Roślinki w komplecie.

11. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Chciałam Ci wysłać lampkę ale..."nie ma takiego gracza":(

12. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

Ja też dosytałam pigwę XXL i kolejny drutownik (do paska). Stajennych postawię jak zbiorę ostatni zasiew maku. Trochę się zgapiłam wczoraj i dlatego koniec dopiero dzisiaj. Wypadajek brakuje raptem 23, więc jestem spokojna.

kotwbutach. lubi to.
  13. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Moim zdaniem,podkreślam moim zdaniem,nie.Już lepiej róże,a najlepiej coś uszlachetnionego,jak posiadasz.

14. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

ja na Twoim miejscu dalbym roze na normalnym polu podsypane sn przy zjedzonym kerstolu+biala..a pozniej cos co rosnie 10h- czas wzrostu roz
    :)

kybek93 i zzizzie lubią to.
  15. Athara

Athara Czeladnik forum

a ja mam takie pytanie w tabelce jako nagrody za ostatni etap są wpisane 3 żaglownie za zakończyłam zadanie i dostałam 2 żaglownie czy to błąd gry czy faktycznie są tylko 2 jako nagroda

16. dzidzio2

dzidzio2 Młodszy ekspert

Ewent wczoraj skończyłem, ale aż tak szczęśliwy to już nie jestem.
    Co by tu nie mówić - czasówka zrobiona samodzielnie bez pomocy BP, a z TSów wszystko do paska - niestety BP się nie popisało.
    A rekompensaty za błędy BP nawet nie oczekuję, bo jak zwykle i tak się nie doczekamy, tego co powinno być zrekompensowane graczowi, tylko na odczepnego dostaniemy wszyscy np. kombajn na 3 godziny... xD

17. wiewiorka721

wiewiorka721 Aktywny autor

po jeżyki możesz się do mnie zgłosić:)

kybek93 lubi to.
  18. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Kerststol okropnie drogi... sama biała też wystarczy ;)

Może już uruchomiłaś pnącze...? Bo jedna żaglownia idzie na pnącze, dwie zostają na farmie :)

19. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Masz tak samo jak ja, te zwierzątka nie chcą iść do mnie :cry:

kybek93 lubi to.
  20. wiewiorka721

wiewiorka721 Aktywny autor

ja również się podpisuję bo samodzielnie skończyłam i u mnie może być różowaxD

kybek93 i oset53 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.