Event: Komiks V - Burza

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 9 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. igr66

igr66 Czeladnik forum

kompletne szaleństwo...z TS-ów 3x krety...jeśli ktoś potrzebuje oddam przy najbliższym GT

2. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Normalnie szał ciałxD Pierwsza odsłona TS-ów- pomarańczowe ryby. Zobaczymy co będzie dalej, ale czuję, że wpadnę w..... pomarańcze:p.
    Jak mnie irytuje, że nie mogę meczyku Polaków obejrzeć, zwłaszcza , że moje dziecię jest tam na żywo jako obłsuga.

3. smerf41

smerf41 Weteran forum

Niedźwiadki - chętnie oddam na G&T, kotki też podaruję potrzebujacemu i czerwona obora też do oddania na G&T.

4. oset53

oset53 Wszystkowiedząca wyrocznia

To ja chętnie dorzucę jeszcze bo dostałam zwykłą strzygalnie owiec, chomiki i niedźwiedzie-wszystko mogę oddać, kto chętny?

5. -Rafi82-

-Rafi82- Wielki mistrz forum

to ja też dorzucę swoje 3 grosze.W czasie tego eventu nie miałem zbyt wiele czasu by siedzieć na farmie,jedynie weekend podgoniłem rośliny eventowe a tak w tygodniu raz albo 2 razy wchodziłem .Co do wypadajek -w tym wypadku komiksów - katastrofa . Jedynie co mnie uratowało to uszlachetnione róże 2 razy na super polach zasiane i wpadło ok 200 komiksów,bo gdyby nie one to na bank bym nie skończył.Estorka dziękuję :) Jak na razie z jednego ts-a owczarnia czerwona ;)

Ostatnie edytowanie: 16 września 2014
  6. bealara

bealara Mieszkaniec forum

Słuchajcie, a co z babeczkami? Kolezanka własnie zadała mi pytanie, gdyż kończyła własnie zadanie z babeczkami i też nie stety przez pracę nie miała mozliwości zebrania. czy ma poczekac az dojrzeją? czy teraz je wywalic z pola? Będą jakies punkty za babeczki? Wazne czy one sa zwykle czy xl?

7. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Dokładne info na ten temat są przecież w FAQ do eventu :)

8. poziomkowaMarjola

poziomkowaMarjola Aktywny autor

Masz rację, bo te losowe nagrody są nie adekwatne do poziomu jak mój 92, ja wyleczyłam się skutecznie z tajemniczych sadzonek i tajemniczego stajennego, a i eventowe powinny być tak jak kiedyś przypisane dla wszystkich to samo, nie mam żadnych nowości ani poziomkowca nieśplika, poziomkowca pinii, a teraz żadnych nowych zagród bocianów, jeży,żab, czy kogutów, a jak większość wykonuje wszystkie zadania z sianiem tysięcy roślin, widzę, że skutecznie nas zniechęcają do gry.

9. renataz69

renataz69 Czeladnik forum

a ja dostałam gołębia(co mnie cieszy) oraz łosia i sowę ( te akurat mam)

10. inka1570

inka1570 Forumowy żółtodziób

Hejka. Event sie skończył, a babeczki zostały. Miały być wymienione i co ? Ktoś coś wie kiedy wymienią ?

11. Wymiana nastąpi zapewne tak jak zwykle w kilka dni po evencie, informatycy muszą się z tym uporać :)

12. gocha0201

gocha0201 Nadzorca forum

No cóż zostałam dowartościowana: pomarańczowe indyki przy 85poziomie. :mad: bp mnie kocha:wuerg::wuerg::wuerg:

13. visa77

visa77 Komandor forum

Ja dostałam 2x szopy i liski :) nie wiem czy się cieszyć czy płakać :cry:

14. dziunia49

dziunia49 Stary wyjadacz

moje jeze sobie rosna, golabki lataja i dzieki nim licze na to ze spotkam 2 sasiadow na ktorych czekam od 2 tygodni. ogloszenia nic nie pomagaja chyba tego watku nikt nie czyta

15. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

Dziunia, bo najlepiej jak widzisz ogłoszenie samemu wysyłać zaproszenie do danej osoby.

U mnie rząd na Cudownym Pnączu stoi i już punkty zbiera

Dzień dobry :)

16. jacekf

jacekf Komandor forum

no i nie wytrzymalem . postawilem te 3 zagrody ts-owe z eventu. az zal bierze , i cos mi z tylu sciska .....
    dostalem : golebie,orly i farbki. ale zal.......

17. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Witam w optymistycznym nastroju. Choć mieszkam w Łodzi, to trzymam kciuki, żeby Polacy pojechali do Katowic:inlove:
    Podsumowując event. TS-y obok pomaranczowych rybek przyniosły liski/ moje drugie/ i jeżykixD, których nie miałam. Jestem zatem mega zadowolona:music:xD:music:

18. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Moje Ts to chomiki ,łoś i gołębie(10)

19. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Ja dostałam z TS czerwone pszczoły, pomarańczowe indyki i niedźwiedzie.
    Nie lubię jak nie wiem o co gram.
    dziunia49- nie ma takiego gracza

20. PiraSolo

PiraSolo Młodszy ekspert

Moje zdobycze z TS to: koty, lisy i łosie - zwykłe. Ich los na mojej farmie to siedzenie w pasku wraz z koleżkami i to na długo xD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.