Event: Komiks V - Burza

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 9 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. alina0101

alina0101 Okazjonalny autor

Dziękuję :) myślałam, że coś w OO przeoczyłam :oops:

2. tereska1108

tereska1108 Moguł forum

Przykręcony kurek:)hihi U mnie chyba całkowicie zamknięty:) Mam 94 poziom , na farmie od 04.05.2010 roku , a po rannych zbiorach zabrakło mi 100 komiksów. Wszystkie puchary wystawione i Jaski Cytryny też, a wypadajek niestety niet :) Żeby zakończyć event dokupiłam koszyk i do tej pory, z tego powodu, nerwy mnie nie odpuszczają:) Wydaje mi się , że to było celowe działanie BP.
    TS jeszcze nie wystawiłam, bo , no właśnie , chcę sobie oszczędzić dalszych rozczarowań:) Pozdrawiam:)

3. mokia80

mokia80 Forumowy żółtodziób

Witam
    nie czytałam wszystkich postów ale ogólnie widzę że wykonanie eventu było dla was bez problemu, w związku z tym proszę o informację JAK WY TO ROBICIE :), jest to dla mnie niemożliwe. Czy wy jak są jakieś zadania z roślinkami do siania to likwidujecie na ten czas wasze zagrody? bo ja się przyznam tego nie robię bo wydaje mi się że to za dużo roboty ale za to nigdy nie kończę eventu :)
    Proszę o odpowiedz?

4. jaaga

jaaga Forumowy żółtodziób

Witam !
    Ja jeszcze o "wypadajkach".....
    Rośliny ewentowe skończyłam o 10 godz rano i brakowało mi jeszcze 130 komiksów. Do 24 siałam ogórki, jak odbierałam babeczki
    od Franka miałam już komplet. Jak to się ma do wypowiedzi wyżej - oceńcie sami.

5. skorpionek2007

skorpionek2007 Hrabia forum

u mnie z ts szal cial ...orly,chomiki i zasrance ..koguta to mi pewnie sasiad podmienil i nie mam :D

6. dziunia49

dziunia49 Stary wyjadacz

u mnie sie wykluly golebie, jeze i lisy

7. *emer*

*emer* Półbóstwo forum

zazdroszczę tych jeżyków :)

8. ma-ter

ma-ter Komandor forum

może nie wszystkie ale większość ...przy takich ilościach roślinek eventowych jednak trzeba podjąć taką decyzję....zresztą nie tylko zagrody ale i większość drzewek idzie na trzy dni do paska...jak już uzbieram roślinki to wystawiam kurniki:) duży zarobek a wypadajki lecą chyba nawet szybciej niż z pólxDxDxD

9. misiaaniszewska

misiaaniszewska Okazjonalny autor

Po raz pierwszy od dłuższego czasu nie ukończyłam eventu z powodu braku wypadajek.Do tej pory też kiepsko wypadały,ale teraz to makabra.Rośliny i balony dość szybko nazbierałam,potem siałam na wypadajki na super polach i na dużych uszlachetnione róże dopóki starczyło mi SN,a także długorosnące i tak zabrakło mi aż 132 komiksy(jestem na targu 7).Koszyka nie kupiłam-taką przyjęłam zasadę.Pozdrawiam.

10. tereska1108

tereska1108 Moguł forum

Dzięki ma-ter za super wskazówki:) Mam nadzieję ,że podczas następnego eventu nie będę miała problemu z wypadajkami:) Dam znać czy metoda rzeczywiście dobra:)

11. -szalona-

-szalona- Wyjątkowy talent

mnie stajenny chyba nie lubi dostałam myszy, pomarańczowe konie i pomarańczowe krowy...

12. ma-ter

ma-ter Komandor forum

pomarańczowe konie i krowy w czasie ostatniego g&t były nawet poszukiwane więc może uda Ci się wymienić na coś lepszego:);):p

-szalona- lubi to.
  13. -szalona-

-szalona- Wyjątkowy talent

zobaczymy, może masz rację :)
    event skończyłam TS w sumie mogły być zawsze gorsze więc nie mam co narzekać :)

14. nana290159

nana290159 Książę forum

Zoatawilam na 2 polach na noc przez pomylke pszenice, nastepnego dnia sialam ja namietnie przez 3 godz. pomocnikow i ewent z wypadajkami ponad 100 na plus. Polecam. Nie raz mnie ratowala marchew i pszenica na zmiane.

15. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Hmmmm nie robię w ten sposób a wypadajki mam zawsze -sieję na niecałych dwóch polach -główna i dzika , na leśnej zagrody i drzewka xxl -czego nigdy nie usuwam oraz jak można to po części na wyspie i wszystkie eventy kończę.
    Myślę że wypadajki są zależne od serwera bo więcej od niczego:)

Sookie lubi to.
  16. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Ja natomiast od jakiegoś czasu na czas eventów usuwam wszystko. Wysiewam potrzebną ilość roślin eventowych a potem ustawiam wszystko na swoim miejscu. Po prostu eventowy badylek chcę mieć jak najszybciej za sobą.:D

17. bealara

bealara Mieszkaniec forum

hejka hejka hejka wszyyyystkim :)))
    Przepraszam, ze dopiero teraz weszłam, ale z pracy wróciłam o 17tej a potem musiałam przetrawić ten event... Tyle komiksów co mnie zbombardowało i tyle siania na SN i nie udało się :cry: Uzbierało sie 659 komiksów i wpadalam ukradkiem na farmę w pracy, ale gdy brakowało juz tylko 39 nie mialam możliwości wejścia na farmę. Cóż praca... Zdarzyło mi sie to już drugi raz ze byłam tak blisko, ale to że nie ma równości w pracy i jedni siedzą bez limitów a inni tak jak ja nie mam nawet neta i muszę biegać przez pol bloku żeby dorwac sie do farmy i na samej końcówce nie mogłam spowodowało (nie uwierzycie), ale po prostu spłakałam się jak przyszłam do domu. Az mi wstyd. Ale to jak mi pomagaliscie i wszyscy tak bardzo sie starali a ja przez głupiego szefa nie mogłam.. rany no sory ale coś mnie tak ścisnęło. To nawet juz nie chodzi o grę co o samą tą sytuację. W dodatku TS bez lisków i boćków :(:( schronisko dla wron, zagroda dla szopów i myszy. Lepsze to nic kurnik, tak jak niektórzy dostali - ale pociechy nie było ;)

Nie udało się ale BARDZO DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM !!! Było naprawdę blisko... Bardzo bardzo mocno ściskam wszystkich. Wszystkich dodałam oczywiście do znajomych i jak tylko macie potrzebę wysyłajcie do mnie sówkę. Wszystkie sówki wrócą napojone i syte xD
    Wielkie dzięki!!!!! Mam nadzieję, ze dla wszystkich wystarczy :p

Jesteście kochani!!!

Ostatnie edytowanie: 16 września 2014
  18. An-ia

An-ia Młodszy ekspert

TS przyniósł mi krety, orły i niedźwiedzie. :mad:

19. iwo1973

iwo1973 Czeladnik forum

ja dostalam jeze golebie i bizuterie

20. bealara

bealara Mieszkaniec forum

Myślę, że w eventach to wszyscy robiący event powinni własnie takie nagrody dostawac - zagrody, których nie można kupić, czyli gołębie, boćki, kogutka, jeżyki, pieska itd. no wszystkie nowe. An-ia orły i niedzwiadki też bo nie ma ich w sklepie. Totalnym nieporozumieniem są kurniki dla wysokich poziomów.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.