Event: Komiks V - Burza

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 9 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ngale

ngale Młodszy ekspert

Udało mi się zakończyć. TS postawione i czekam do rana. Pozdrowienia dla jeszcze walczących.

2. Avana26

Avana26 Czeladnik forum

Pomóżcie z tymi nieszczęsnymi komiksami :( Skąd ja do jutra wytrzasnę ich 130, nie mam pojęcia, a do tego o 9 rano muszę wyjść z domu :(

3. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

hej
    Ja po prostu zakładam, że musząc skończyć dzień wcześniej, muszę uzbierać na maxa 1 dnia. W czasie rozsiewu eventowych, sadzę na dużych polach 2x goździki / uszlachetnione w szklarni/ z SN...

Z TS łośki, pomarańczowe ryby i świnie...

4. BlackBolt

BlackBolt Czeladnik forum

Witam, event skończony rano. Komiksy na +346. Z TS Bociany, bobry ++ i gołębie. Cieszę się bo nic z tego nie miałem (bobry oczywiście były, ale z jednym +). Trzymam kciuki za walczących

5. marekm71

marekm71 Forumowy żółtodziób

Hej ludziska!
    Mam oddane babeczek ze równowartość 17475, brakuje mi wartość 35 i nie chce mi przyjąć babeczek o większej wartości na przykład 75 - czy ktoś też tak ma?

6. BlackBolt

BlackBolt Czeladnik forum

Ja nie miałem problemów. Ostatni 1000 tez oddawałem w babeczkach po 75 i było ok

.kati39. lubi to.
  7. 11eveline

11eveline Książę forum

Gratuluję. Event ukończony, TS nie postawiłam, bo o nich zapomniałam. ;) Zresztą mam całą farmę w drzewach, a zagród prawie wcale nie stawiam.

8. mieczu

mieczu Baron forum

właśnie odkryłem TSy: kaczy staw pomarańczowy, szopy zwykłe i bobry++ ...mogło być lepiej, ale też bywało gorzej ;)... dobrej nocy wszystkim

9. -Justella-

-Justella- Forumowy żółtodziób

Jeszcze tylko 20 komiksów i event skończony :)

10. alusoo

alusoo Zaawansowany

Bardzo proszę napisać:co mam zrobić z obrazkiem z zad.6 i do czego on jest potrzebny?Dziękuję za odpowiedz...

11. 77marzena77

77marzena77 Młodszy ekspert

mam 644 komiksy, mmmam nadzieje ze rano z cebuli wyskoczy 55 bo jak nie ,,,,,,,,,,,,, :p

12. omega61

omega61 Czeladnik forum

Też się pochwalę - z TS : łosie, pomarańczowa obora (z ręką na sercu - nie miałam)i koty...nie jest źle, choć liczyłam na żaby, bociany...

alusoo - ściągnąć, wydrukować, pomalować :)

13. azikowo

azikowo Fanatyk forum

już wcześniej tak mieli gracze, pisz do PT i Ci rozmienią na drobne babeczki, babeczki muszą byc idelanie co do SG

a z TS wyszły szopy, schronisko dla wron i pomarańczowe kaczki, dziwne nie dostałam bobrów;), a u kogo z Was znalazły się moje żabki i jeże-.- przyznać się :) złościć się nie będę tylko pogratuluję szczęsciaxD i pozaglądam przez płot

14. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

mnie brakuje 100 i myślę,że spokojnie zdążę:) A jak nie to "tyż piknie";) A nie kupię komiksu. Bo nie :D

.Farmeria. i bealara lubią to.
  15. alusoo

alusoo Zaawansowany

i to wsio?nie spodziewałam się takiej wypasionej nagrody-"cieszę się ogromnie"

16. bealara

bealara Mieszkaniec forum

Za 27 minut zbieram rabarbar z 2 pól. Zobaczymy ile tych komiksów wyskoczy. Jade na dżemie i brakuje mi równo 200 komiksów. Masakra :wuerg:

17. Sookie

Ja już przywróciłam wygląd normalny moj faremce. Czyli tylko drzewa(w tym baobaby) fabryczki i zagrody ts-owe...Wypadają jakoś te komiksy ale tak na prawdę to jutro się dowiem czy event skończę...100 brak...

18. piotrs

piotrs Książę forum

u mnie z ts-szopy zwykłe,orły i fabryka farb zwykła,no szał po prostu...

19. Sookie

lepsza fabryka farb niż np. fabryka jaj .Też zwykła .Takie się też trafiają .I to graczom z wysokim levelem;)

20. amdep

amdep Moguł forum

TS?
    Ja nawet nie jestem pewna, czy ukończę trzecie zadanie... :(
    11.000 jakiejkolwiek rośliny, to gruba przesada, a poza Farmą istnieje realne życie.

BP znowu się udało mnie zirytować. >:(

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.