Event: Komiks V - Burza

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 9 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Sadakot

Sadakot Aktywny autor

zostało mi 190 komiksów, nawet z goździkami zostawionymi na noc i jutrzejszym zbiorem z SN chyba nie dam rady. Szkoda, liczyłam na pnącze ... a tu lipa :(

2. bealara

bealara Mieszkaniec forum

U dziuni to jeszcze światełko w tunelu jest :) Danusiu ja nie wiem jak u Ciebie wypadaja, ale ja teraz zebrałam rabarbar z prawie całej polany i nie uwierzycie ile mi wypadło komiksow! Dosłownie 4!!! cztery!!!! No jesli tak maja mi wypadac to ja juz jestem pewna ze nie dam rady uzbierac :sleepy::sleepy: brakuje mi 216. Ach jooooo :(

3. isherwood

isherwood Forumowy żółtodziób

Czy wam przy zbiorze też zniknęły babeczki? Ja przed chwilą zebrałem ręcznie (bez kombajnu) babeczki w II etapie wzrostu. Nie mam ich w spiżarni. Przelogowałem grę i dalej nic. Wróciły jako forma podstawowa do paska z ozdobami, do ponownego zasadzenia. CO ZROBIĆ W TEJ SYTUACJI??? Przez to nie skończę eventu!

4. bealara

bealara Mieszkaniec forum

A to ci dopiero??? To może jakieś błędy w grze są? Ja dopiero za 2 godziny będę zbierać, a te co zebrałam to od razu oddałam więc u mnie ok. Moze więcej takich przypadków jest? Fajnie by było gdyby ze względu na błędy przedłużyli evencik :)

5. ankak106

ankak106 Komandor forum

Event zakończony, teraz czekam co z TS-ów wyjdzie:)

6. isherwood

isherwood Forumowy żółtodziób

Co w tej sytuacji znikających babeczek przy zebraniu zrobic? Do kogo pisać/ zgłaszać?

7. wodnik54

wodnik54 Chodząca legenda forum

zebrałam ostatnie babeczki :) oddałam rabarbar i komiksy :)
    teraz uruchomię pnącze i postawię stajennych na noc :)

8. ka_ro

ka_ro Ekspert forum

napisz do pomocy technicznej, to sprawdzą Twoje konto. A jesteś pewna że nie masz ich w stodole w zakładce inne?

9. .Farmerkaa.

.Farmerkaa. Koneser forum

I po evencie xD:pxD
    Powodzenia walczącym :)

10. kabokazekana

kabokazekana Fanatyk forum

A mnie krecik obdarował bobrami ++....dobrze zrobił prawda;) i zagrodą chomików i zagrodą no kto zgadnie????.......brawo tak chomikówxD

11. majkcool

majkcool Forumowy żółtodziób

Witam. Ja jak część ludzi mam już rabarbar tylko komiksów brak 201 ;( Nie tracę jednak nadziei jeszcze noc i część dnia. Więc szansa, choć mała, jest ;)

12. szarlotka7711

szarlotka7711 Zaawansowany

Mi krecik przyniósł pomarańczowe strusie, gołębie i orły. Wszystko już mam niestety. Ciągle brak bocianów, jeży, żab, kogutów

13. juliuszka

juliuszka Generał forum

Po zakończeniu tego jakże ekscytującego eventu TS dały: zwykłe łosie, orły i pomarańczowy chlew.
    Przykro mi.

Miłej nocy !

14. -baby245-

-baby245- Wyjątkowy talent

A mi TS dał: chomiki, krety i chomiki:p

15. iwonanana

iwonanana Baron forum

Wyrosly orly ( kolejne)mam nadzieje, ze beda unikatem i ktos cos bedzie za nie chcial na GT. No i pomaranczowe : chlew i ryby. Bocki trafil ktos inny, oddawac je szybko hihi.

16. .panderoza.

.panderoza. Forumowy żółtodziób

GDYBY KTOŚ MIAŁ NA ZBYCIU KOMIKSY, CHĘTNIE POCZYTAM :) KAŻDĄ ILOŚĆ...
    .PANDEROZA.

17. renataz69

renataz69 Czeladnik forum

mi niestety też brakuje wypadajek i około 220- niestety wypadają słabo
    jeśli ktoś może to proszę o pomoc i podrzucenie kilku.

18. iwonanana

iwonanana Baron forum

ja wczoraj sialam z poswieceniem przez 3 godz, pszenice i marchew i wypadlo mi sporo komiksow, na noc dlugorasnace i byl nadmiar, a teraz po skoczeniu mam ponad 100 na +. szkoda, ze nie mozna nikomu ich oddac.

Sookie lubi to.
  19. ammi1952

ammi1952 Okazjonalny autor

No nie chyba z tej rozkoszy to sie pochlastam dostałam fabryke jaj normalną podstawową chahahahaha szczyt marzeń 93 poziomu do tego lisy i myszy lisy jak nic opchną mi te jajka i kury a może na te mychy zapolują xD

bealara lubi to.
  20. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

Po wieczornych zbiorach drzew, brakuje 97 Komiksów, jak to mówią Francuzi szansesą, mizerne ale są :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.