Event: Komiks V - Burza

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 9 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Witaski wszystkim -czekam na ostatnie 10 babeczek (jeszcze 1h) i finitoxD:music::music:

2. .Farmerkaa.

.Farmerkaa. Koneser forum

4 komiksy mi tylko zostały i zebranie babeczek około 21:30 i kończę ten event. 8) No myślałam, że tych komiksów nie zbiorę xD

Powodzenia walczącym :)

3. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

czy komuś może nie dopisał się item Zabawa w kałuży?chcę zrobić pnącze,a tu tego itemka brak - dwa pozostałe są,event skończony.

oraczkks i scyzorck lubią to.
  4. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

Witam z Rana

Trzy Zagrody dla Kogutów postawione, będą gotowe przed 24, ale pierwszy raz mam problem z wypadajkami, brakuje 175 sztuk, puchary na maxa na drzewie, 5 razy J Cytryny na polach, a wypadajek jak nigdy brak.

Widać nowe władze, widocznie większe pensje, muszą schodzić koszyki z komiksami.

Ale niestety, nie sprzedam Kombajnu, żeby kupić Komiksy, bo mi jest potrzebny do pracy w polu, do jutra nie zbiore 175 sztuk, więc niech się ( i tu zapomniałem słowa )

5. Menasa

Menasa Forum Pro

Dziękuję bardzo, ale to by było trudne do zrobienia, bo mamy tajemniczego stajennego. xD
    Czekam jeszcze 1,5 godz., mam nadzieję na coś z nowości.
    Ktoś już odkrył swoje?;)

6. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Event skończony :p;) pnącze dało pierwsze 2250 pd (chyba) a TS stoją ;)

7. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

hejka,
    Ts stoją...wreszcie...

.Farmeria. nie masz trochę SN? 2x róże na dużych polach, lub goździki i masz...uszlachetnione rzecz jasna.

8. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

Witam

Uszlachetnienie mam tylko na Truskawki, bo z nich mam deski :)

9. leloszek373

leloszek373 Hrabia forum

witam,ufff,event ukończony,powodzenia dla tych co jeszcze walczą;)

10. *emer*

*emer* Półbóstwo forum

czekam jeszcze 3h na ostatnie babeczki i adios :D

11. aaa00

aaa00 Forumowy żółtodziób

gdzie mam szukać tych babeczek bo w stodole ich nie mam na zakładce,, inne,, heloooo kto mi podpowie

12. *emer*

*emer* Półbóstwo forum

byłaś u Franka? On Ci da 30 szt w prezencie

13. eewunia67

eewunia67 Ambasador forum

Szukasz zebranych z pola,czy jeszcze nie posadziłaś/eś??

14. aaa00

klikam w niego ale nie mogę znaleźć gdzie one są loguje się codziennie przecież a nic nie mam..

15. .Remik8.

.Remik8. Aktywny autor

Do końca eventu brakuje 10 komiksów , pewnie do końca dnia się uzbiera jeszcze magiczne drzewka i z zagród też coś wypadnie. TS do zebrania za 2 h. zobaczymy czy będzie się czym chwalić.

16. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Masz a pasku z ozdobami:)
    Yuppiii event z doskoku ukończony:music::music::music:

17. eewunia67

eewunia67 Ambasador forum

aaa00 jeśli dopiero chcesz posadzić babeczki,to poszukaj ich w inwentarzu,nie w stodole ;)
    Tam gdzie masz w pasku itemy,muszą być i babeczki ;)chyba że nie odwiedzałaś/eś Franka i nie zrobiłaś/eś zadań gdzie w nagrodzie są babeczki,to wtedy ich nigdzie nie znajdziesz:(

Gratki Irenko ;)

18. aaa00

a dziękuję ślicznie znalazłam buziaczki i pozdrawiam milutko

Farmani15 lubi to.
  19. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Witam.
    Do zakończenia 3 zadania brak....2 kwiatów balonowych. Siać na wyrost nie zamierzam zatem poczekam trochę, aż mi 5 sztuk dopisze:p
    125 babeczek XL czeka spokojnie w stodole, 47 grzecznie dojrzewa na Polanie a 13 przebiera "cytrynką"czekając na swoją kolej do postawienia na polu.
    Komiksów mam 595, czyli z tego wynika , że do ostatniego zadania, które miałam oddać walkowerem,brakuje zaledwie 105 sztuk czytadła i 3460 rabarbaru. No nie wypada, nie spróbować. xD:pZatem jutro się okaże co noc mi przyniesie w darze.
    Ale i tak plan wykonany w 150%, bo 4 zadanko też pyknę na luziku:music:

20. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

Witajcie, gratulacje dla tych, którzy już skończyli.
    Ja jeszcze męczę, zostało mi do końca 4000 kwiatków, nie wiem czy dam radę. Trudno, w nocy będę wstawać :p

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.