Event: Komiks V - Burza

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 9 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. GoskaK

GoskaK Ekspert forum

Evencik zakończony. UFFF
    stajenny posadzony
    pnącze bunusik dało
    :D
    Pozdrawiam

2. allasad

allasad Forum Pro

Gratulacje ja za 3 godz. zakończe czekam na babeczki bo rosną

3. GoskaK

GoskaK Ekspert forum

;) Niecierpliwa byłam, zebrałam niedojrzałe! Ale wystarczylo, jeszcze na deser do kawusi zostalo troche.

4. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Posiej na noc roślinki które u ciebie jak nadłużej rosną i na pewno wypadnie karteczek tyle aby skończyć event,a jeszcze dzisiaj w ciągu dnia wpadną karteczki powodzenia :)

5. eewunia67

eewunia67 Ambasador forum

Ja też już straciłam cierpliwość,zebrałam babeczki,które wzięłam od Franka po północy(specjalnie na nie czekałam-co za głupota:oops:)dojrzałe na 75 % i zostało jeszcze na plusiexDNie wyspałam się,ale przynajmniej ten nudny event mam już z głowy,teraz czekam na kurniki,z cichą nadzieją że może jednak moje poświęcenie zaowocuje choć jedną ciekawą zagrodą [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Gratuluję wszystkim,którzy też już skończyli i trzymam kciuki za walczących:)

bacowa70, marmlada oraz gretag lubią to.
  6. toDzasta

toDzasta Komandor forum

U mnie jest 512/700 komiksów, cebulka posadzona, przed 21 zbiór i znów posadzę coś na noc, mam nadzieję że dam radę:eek:

gretag lubi to.
  7. filemon314

filemon314 Czeladnik forum

Dzięki :)
    Tak zrobię i posieję żyto czy goździki, ale 200 to jednak sporo.
    Kiedyś z wypadajkami nie miałam żadnego problemu - zawsze zostawał nadmiar w stodole. A od kilku miesięcy co event, to ciułanie do ostatniej godziny i nie zawsze się udaje.

8. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Mnie też brakuje 212 szt,właśnie postawiłam super pola może do jutra uzbieram zależy mi na pnączu Jak sie uda będę:music: ,jak nie , będzie żal,jednakże :cry:nie będę

edapit lubi to.
  9. Sloneczko1982

Sloneczko1982 Aktywny autor

Event właśnie przeszedł do historii. Ciekawe co dostane z ts?

10. ma-ter

ma-ter Komandor forum

no widzisz...a gdyby wprowadzono możliwość obdarowania kogoś tymi , które u wielu graczy są w nadmiarze to początkującym byłoby łatwiej ukończyć event.... już obecnie mam nadwyżkę 82 a do jutra będzie dwa razy tyle...mogli by pomyśleć o pakietach "ratunkowych"....

empatyczna lubi to.
  11. Mojabonanza

Mojabonanza Mieszkaniec forum

A już myślałam,że to tylko u mnie tak się stało:) Zebrałam tylko 4 i coś mnie tknęło żeby zobaczyć ile SG dają, a tu psikus nie ma, więc szukam... i co w paseczku siedzą gotowe do powtórnego sadzenia:)) więć tych 26 nie tykam jeszcze półtorej godzinki zostało.
    Z grą wszystko ok, to ja zrobiłam błąd :) niestety zebrałam te babeczki za pomocą młota:)))), ale młot ze mnie:)), wstyd .....

Ostatnie edytowanie: 15 września 2014
    gretag lubi to.
  12. zuza333

zuza333 Okazjonalny autor

Brak 300 komisów:(ale posadze niedługo uszlachetnione goździki i mam nadzieję że dam rade

13. _Ola_Z_

_Ola_Z_ Wielki mistrz forum

120 komiksów do końca brak. Powinno się udać do jutra uzbierać na siewach z SN, ale zaczynają się emocje :)

gretag lubi to.
  14. .kotek999.

.kotek999. Zaawansowany

mi brakuje 400 komiksów - ale nie wiem dlaczego myślę że dam radę - chyba:)

15. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Pewnie że mogli by tak zrobić,sama nie jednokrotnie mogła bm podzielić sie nadmiarem.Nie wiem dlaczego tym razem tak mi kiepsko lecą.Myślę że nie wprowadzą wszak mniej kasy by wpłyneło za koszyki. Babeczki już oddane teraz tylko czekam na karteczki jak będzie komplet to oddam wszystko razem Jednak jeżeli zabraknie to nic nie oddam do ostatniego zadania:)

edapit lubi to.
  16. dziunia49

dziunia49 Stary wyjadacz

chyba szkoda mojej mozolnej pracy nadal brak 126 komiksow i choc mam 94 lev to uwazam ze to jakies wielkie nieporozumienie zeby na tym poziomie nie konczyc eventu z powodu wypadajek. zycze wszystkim powodzenia bo mnie wyraznie go brak. z bromeli wypadl 1 komiks a z 3 pol obsianych grzybami az 5. niech nie licza na kase bo koszyczkow nie kupie a raczej szybciej zrezygnuje z gry

17. niesamowitusia

niesamowitusia Książę forum

Ale event jest do jutra...

gretag lubi to.
  18. -anna2806-

-anna2806- Forum Pro

Rośliny mam ,babeczki rosną ale komiksy to tragedia.Brakuje 200 i po jaką chol... tak się spinałam z tym sianiem takich ogromnych ilości ilości badyla:mad:

19. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)
    Pozostało mi jedynie zebrać 10 babeczek i będzie koniec nudnawego evenciku.
    Liczę,że następny, piwny, będzie ciekawszy :)
    Miłego dzionka :)

20. wiewiorka721

wiewiorka721 Aktywny autor

mi brakuje 54 komiksy i też koniec z tym że babeczki do godziny 18 wzejdą w 100 %chyba że zbiorę wcześniej powinno starczyć :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.