Event: Komiks V - Burza

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 9 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ekatrina

Ekatrina Komandor forum

Witam , chce zapytac ile babeczek mamy w zapasie przez przypadek jedna za wczesnie zebralam :wuerg:

2. *emer*

*emer* Półbóstwo forum

jak na moje obliczenia to 210 babeczek do wtorku podarowuje Franek (30szt każdego dnia) plus 15szt z zadania eventowego. a do zadania trzeba oddac 17.500, każda dojrzała babka ma wartość 100. czyli 175 babek. więc spokojnie 8)xD

jedna niczego nie niszczy :)

3. Ekatrina

Ekatrina Komandor forum

Dzieki Ci wielkie za obliczenia Pozdrawiam :)

4. Deso

Deso Zaawansowany

Z samych rzepaku i papryki przed chwilą zdobyłem 35 sztuk komiksów. A jutro koniec eventu, to raczej źle nie będzie. Mam 525 obecnie, a potrzebuje 700 do ostatniego zadania. No to lecimy długo rosnące rośliny, bo mam już mega rabarbar.

5. irena014

irena014 Czeladnik forum

Witam o poranku nie wiem jak wy to robicie ze macie juz kaplet komiksow mi brakuje jeszcze 155 a roslinki kaplet i babeczki za 3 godzinki tez ale te komiksy ale walcze niewiem czy dam rady no to zobaczymy powodzenia wszystkim pozdrawiam

6. .Farmerkaa.

.Farmerkaa. Koneser forum

Brakuje mi 67 komiksów i 10 babeczek XL 8)

Powodzenia walczącym :)

7. dziunia49

dziunia49 Stary wyjadacz

mnie brakuje 136 komiksow wszystko pozostale juz mam. jakos kiepsko to widze

8. d_anulka

d_anulka Analityk forum

Roślinki w komplecie, ale problem z babeczkami mam. Bo chciałam je już oddać w całości, zatrzymało mi się na wartości 17475 i nie chce przyjąć więcej, a w zapasie jeszcze parę babeczek mam... Co robić?

9. Mojabonanza

Mojabonanza Mieszkaniec forum

coś z tymi babeczkami nie tak:) zebrałam ( na szczęście tylko 4 z wartością 50 SG - posadzone po 12 w nocy podlane dopalaczem) i wróciły do paska jako babeczki do posadzenia :( reszta będzie zebrana aż dojrzeją w 100% . Brakuje mi 1000 SG, a rośnie jeszcze 25 . Mam nadzieję,że nie wrócą do paska jako babki do posadzenia. Jeszcze 3 godz. 20 min. i koniec.

10. elwira17

elwira17 Stary wyjadacz

152 komiksy mi brakują, reszta ok.

11. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Jak to wróciły
    Ja się obawiam że ostatniego nie zrobie.. komiksów jak na lekarstwo,, Szkoda było by mi pnącza..?

12. Ekatrina

Ekatrina Komandor forum

Babeczki zebrane przedwczesnie ida do stodoly nie do paska ich nie posadzisz

13. kgospoda

kgospoda Forum Pro

czy gdzies można sprawdzić ile mam babeczek zebranych? w stodole ich nie widze...

14. BA_Musa

BA_Musa Guest

są w stodole w zakładce inne:)

15. Ekatrina

Ekatrina Komandor forum

W stodole klikasz na inne :)

16. kgospoda

kgospoda Forum Pro

Dzieki, mam juz 108 XL, i jeszcze troche rosnie - szkoda że brakuje roślin - ostatniego na pewno nie dam rady...

17. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Babeczki zasadzone zbiór około 19 karteczek ponad komplet i wieczorem event przejdzie do historii xDPowodzenia tym co jeszcze sieją zielsko i zbierają karteczki :)

18. d_anulka

d_anulka Analityk forum

U mnie było to samo, babeczki posadzone w nocy i zebrane rano wróciły do paska, i dały się posadzić raz jeszcze... Chyba evencik trochę usterkowy jest 8)

19. filemon314

filemon314 Czeladnik forum

Rośliny już mam w całości, ostatnie babeczki za chwilę zbiorę ale komiksów brakuje mi ponad 200, więc niestety eventu nie ukończę. :oops:

20. BA_Musa

BA_Musa Guest

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.