Event: Komiks V - Burza

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 9 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Ja to się właściwie nie znam, za krótko gram no i eventu nie robię... ale zawsze lubię, jak mi wszystko równo rośnie. Więc zignorowałabym te tubki, czasu jest jeszcze mnóstwo, cztery godzinę w tę czy w tę chyba raczej nie robią różnicy ;)

2. marmlada

marmlada Fanatyk forum

hi hi, ja też nie lubię, jak nierówno rośnie, dlatego czekam jeszcze godzinkę i wszystkie babki na raz sadzę, tubki sobie odpuszczam i po południu powinno być po wszystkim :)

3. leloszek373

leloszek373 Hrabia forum

witam,ja event robię bo wszystkie robię,ale te babeczki mnie dobiły,te czekanie,myślę,że to nie jest dobry pomysł z tymi babami

gretag lubi to.
  4. ma-ter

ma-ter Komandor forum

zawsze to jakieś urozmaicenie:)
    tak to tylko można by było marudzić na wypadajki i ilość sianego zielska, a tak jeszcze można czekać na babeczkixDxDxDxDxD

5. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Jeszcze tylko 53 karteczki na pewno z goździków wypadną,rano posadzić resztę babeczek i wieczorem event przejdzie do historii xDPowodzenia tym którzy jeszcze walczą, teraz zmykam spać dobre nocy tym co jeszcze pracują i piszą na forum :)

gretag lubi to.
  6. kabokazekana

kabokazekana Fanatyk forum

Bo na nas ( czyt. babeczki) zawsze się czeka hi,hi...

7. 11eveline

11eveline Książę forum

Powiedziałabym więcej, na nas warto czekać:inlove:. Tylko dlaczego my - kobiety też czekamy na ...... babeczki. Na noc posiałam cebulę, zostawiłam dziesięć wolnych miejsc. Zaraz po północy postawię babeczki, podleję tubkami i około południa będzie koniec.:):):)

8. Majka11.11

Majka11.11 Forumowy żółtodziób

z rozpaczy wysłałam pustą stronę, bo czekam na komiksy

9. MOD_Dragon

MOD_Dragon Guest

Majka11.11 Używaj opcji edytuj, gdyż nie można pisać postu pod swoim postem.
    Upominam słownie.
    Połączyłem Twoje, więc już nie musisz tego robić.

10. bema80

bema80 Forumowy żółtodziób

Oczywiście, że warto czekać na babeczki, ja nie czekam - eventu nie robię!

11. -senait-

-senait- Hrabia forum

a ja właśnie event skończyłam jako,że zaczęłam go z opóźnieniem zakupiłam koszyczek by podgonić postawiłam też stajennych i z nich mam 2 zagrody bocianów i czerwoną stajnię po północy oczywiście postawię pozostałe jeszcze babeczki od Franusia....teraz muszę odbudować farmę ale to już jutro

powodzenia wszystkim i dobrej nocy:)

kabokazekana lubi to.
  12. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Witam

Ostatnie babeczki włożone do pieca. Jutro koniec całego eventu.

Dobrej nocki

13. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

masakra ile komiksu trzeba zdobyć ja na obecna chwile mam raptem 150 a nie mówiąc o zrobieniu całego eventu normalne takie wymyślają wymagania że to masakra :mad:

14. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Wszystkie babeczki wystawiłam na polu...tak apetycznie wyglądają,ze żal będzie je oddać..
    .a powinni nam dać po jednej..
    Dobrych snów..

15. ma-ter

ma-ter Komandor forum

babeczki wystawione, czas spać:)
    kolorowych snów

kabokazekana lubi to.
  16. puszapek1

puszapek1 Stary wyjadacz

witam o poranku,ja mam juz wszystko do eventu,niestety czekam na nieszczesne babeczki,tak dlugo dojrzewaja,komiksow juz pare na plusie,dali by jakis dopalacz

17. toDzasta

toDzasta Komandor forum

I ja babeczki wystawiłam na polu:) tym razem nie pożałowałam lukru, a co ostatni raz jeść będę te babeczki8) zostaną tylko komiksy-.-:oops:

kabokazekana i gretag lubią to.
  18. ngale

ngale Młodszy ekspert

Rośliny ewentowe w komplecie. Czas posadzić babeczki.

19. ALAKINGA99

ALAKINGA99 Forumowy żółtodziób

Witam
    Rośliny w stodole babeczki rosną o 21 zbiór i event przejdzie do historii.
    Ciekawe co wyjdzie z ts?

20. oset53

oset53 Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam o poranku:)
    U mnie podobnie jak u większości farmerów wszystkie produkty zebrane i czekają na ostatnie babeczki które dojrzewają na polu.
    Powodzenia dla tych którzy jeszcze sieją i zbierają komiksy:), wszystkim dobrego dnia:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.