Event: Komiks V - Burza

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 9 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *emer*

*emer* Półbóstwo forum

Babki jednak mnie zblokowały, 11.725/17.500 czekam do rana na zbiór i adieu evencie :)

2. ania7594

ania7594 Okazjonalny autor

babeczki rosną i niech rosną bez pośpiechu bo komiksów mam dopiero 440 więc do ostatniego zadania sporo brak-roślinki już w komplecie teraz czekam na te marnie lecące wypadajki może się uda -a jak nie to ryczeć nie będę nie pierwszy i pewnie nie ostatni nie ukończony event-trzymam kciuki za siejacych do końca;)

3. *emer*

*emer* Półbóstwo forum

ania7594 napisz sowę to puszczę Ci komiks :D babki wystawione, na rano będą

4. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Nadzorca forum

powodzenia w ewenie,ja go nie robić :D

5. asia1106

asia1106 Wyjątkowy talent

Roślinki w komplecie ,brak 97 komiksów i 10 babeczek,jutro wieczorkiem koniec eventu:):p

6. kiero1964

kiero1964 Czeladnik forum

caly czas sieję balony i przez te wszystkie dni udało mi się, aż zasiać 6500 na 1 strone komiksu - kto ustala te wielkości. KIEDYŚ DAŁO SIĘ UKOŃCZYĆ CAŁY EVENT I CZŁOWIEK SIĘ CIESZYŁ, A TERAZ................. JA SIĘ ZASTANAWIAM CZY WOGÓLE ZAVCZYNAĆ, BO NIE DA SIĘ TEGO ZADANIA SKOŃCZYĆ DO KOŃCA. NAPRAWDE PORAZKA Z TYMI ZADANIAMI. JESTEM NA 89 POZIOMIE I CHYBA ZAMKNĘ FARME BO NIC SIE NIE DZIEJE CIEKAWEGO

7. juliuszka

juliuszka Generał forum

Po pierwsze, to chyba CapsLock Ci się zaciął a ponadto warto czytać: https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/nieoficjalny-poradnik-farmeramy.10622/#post-81562
    lub https://board-pl.farmerama.com/showthread.php?t=765406

8. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Brak mi około 2000 rabarbarku ale na noc posieję:)
    brak 20 babeczek -jutro rano posadzę:)
    brak 110 komixów ale one same się zbiorą:)
    Dobrze że w 2 dni można było tyle zrobić -baloniki w komplecie (oddane)xDxDxD

kabokazekana lubi to.
  9. asia1106

asia1106 Wyjątkowy talent

Na jakich polach siejesz ,dajesz dopalacze,na ilu łąkach?Ja dzisiaj siałam tylko na bahamie i i 3 zbiory balonów dozbierałam .jakieś 1100 szt

10. SuperWioska

SuperWioska Mieszkaniec forum

Brakuje mi babeczek. W ogóle nie rozumiem o co chodzi,bo rano miałam ich 125 w pasku,postawiłam na polach 75,bo tyle miałam tubek z polewą....i w pasku nie mam ani jednej. W prawdzie powinno mi wystarczyć jeszcze 30,które dostanę jutro od Franka,ale czuję się oszukana.

11. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Witam wieczorowo, u mnie wreszcie roślinki w komplecie. Co prawda leśna polana zajęta przez drzewka, spora część wyspy obstawiona pandami, ale i tak się udało roślinki wysiać, no to jeszcze te babeczki...

kabokazekana i Farmani15 lubią to.
  12. ma-ter

ma-ter Komandor forum

po północy wystawię ostatnie 10 babeczek i zostanie oczekiwanie na ostatnie 32 komiksy....spokojnie wylecą z orzeszków:)
    pozdrawiam wszystkich walczących i tych co prawie mają koniec...

13. mamaDMK

mamaDMK Forumowy żółtodziób

Mam poziom 91 i też odpuszczam już eventy ,bo ileż można siać po kilkanaście tysięcy roślinek?Nawet jak zrobiłam tygodniową przerwę,to mi zbytnio farmy nie brakowało.Chyba czas zakończyć zabawę...

14. kabokazekana

kabokazekana Fanatyk forum

No właśnie jeszcze te babeczki......ale urosną i będzie po kłopocie:)

marmlada lubi to.
  15. marmlada

marmlada Fanatyk forum

dokładnie tak, a ja czekając na babeczki wybrałam się na spacer i wróciłam z grzybami ;)

kabokazekana lubi to.
  16. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Tekścik pisany z włączonym CapsLockiem wycięłam - nie przepadam za wrzaskami na forum 8)

Jeśli masz takie wyniki, to znaczy, że rzadko zaglądasz na forum. Zamiast się zastanawiać, czy dasz radę, możesz poświęcić trochę czasu na lekturę postów... albo zwyczajnie zapytać na początku eventu, każdy chętnie napisze, jak się to teraz robi.
    Gra się zmienia, trzeba być na bieżąco :)

17. kabokazekana

kabokazekana Fanatyk forum

A ja tez byłam dzisiaj na grzybobraniu i choć w lesie więcej było zbieraczy niż grzybów to jajecznica będzie:) A w temacie czekam na ostatnie babeczki od Franeczka i koniec:)

18. juliuszka

juliuszka Generał forum

Już niedługo ostatnie niezbędne babeczki wylecą z prezentu od Franka.

Jak sądzicie ? Lepiej podlać je tubkami ("podtubkować"), czy tubki oddać za 12 SG od sztuki ? I tak tubek nie wystarczy na wszystkie babeczki a synchronizacja zbiorów jest jak dla mnie niezwykle istotna.
    I tak minutę po północy trzeba wystawić wszystkie posiadane babeczki a te 4 godziny zbyt wiele nie dadzą w dniu roboczym.

Podpowiecie coś ?

19. azikowo

azikowo Fanatyk forum

brakuje mi jeszcze 65 wypadajek, które na luzie wpadną jutro i na babeczki, które też pewnie jutro zbiorę z pola i będzie po evencie. Komiksy u mnie lecą wyjątkowo dobrze, natomiast tubki szkoda gadać, mam ich raptem 76, ale na przyspieszenie jutrzejszych 30 babeczek będzie jak znalazł:)

20. .Farmerkaa.

.Farmerkaa. Koneser forum

U mnie brak 160 komiksów i kilku babeczek, które dopiero jutro dostanę od Franka i postawię do "wyrośnięcia" 8)
    Powodzenia walczącym :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.