Event: Komiks V - Burza

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 9 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ma-ter

ma-ter Komandor forum

nie....otrzymasz procentowo nagrody i już nie wrócisz:(

2. BA_Musa

BA_Musa Guest

jeżeli skończysz wcześniej to już nie wrócisz do tego zadania.

3. -strzalka-

-strzalka- Komandor forum

Witam szanownych graczy:) Chyba nie ukończę eventu, a szkoda bo pnącze do wygrania, mało komiksów....do zdobycia mam jeszcze 444.Życzę udanego weekendu, bo przynajmniej u mnie piękne słoneczko za okienkiem:)

4. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

O dzięki wielkie ma-ter, bo miałam taki plan żeby przejść i wrócić bo nie wiem jak się wyrobie i czy uda mi się wpaść na farme we wtorek rano. No nic. Zobacze, póki co poczekam, bo szkoda nie zdobyć nagród z 4 zadania.

5. ma-ter

ma-ter Komandor forum

skoro jeszcze nie połowa trwania eventu za nami a masz prawie połowę komiksów to powinnaś (powinieneś)się wyrobić...

6. -strzalka-

Oby, u mnie słabiutko komiksy lecą...

7. ma-ter

ma-ter Komandor forum

a puchary masz zdeponowane na drzewie???
    to naprawdę pomaga:)

8. .dorotka01.

.dorotka01. Fanatyk forum

Witam Wszystkich bardzo serdecznie mi do końca brakuje po jednym zasiewie roślin,ale babeczek jeszcze nie stawiałam jutro kończy mi się chmj to dopiero wszystkie ustawie no i 300 komiksów brakować będzie mam nadzieję ukończyć ivent a jak to będzie czas pokarze pozdrawiam Wszystkich

0olimpia0 lubi to.
  9. Mojabonanza

Mojabonanza Mieszkaniec forum

to i ja się pochwalę, że skończyłam sianie, brakuje 300 komiksów, ale to na luzie się dozbiera jak zacznę siać długo rosnące, no i babeczek( jak wszystkim):). Miłego, słonecznego dnia

0olimpia0 lubi to.
  10. 11eveline

11eveline Książę forum

Roślinki ukończone, komiksów 724 sztuki, tubek tylko 62 szt. Dzisiaj z jednego pola maków wypadło 25 sztuk komiksów. :)

11. amber♥

amber♥ Komandor forum

Mój raport :)..tak jak pisałam , wczoraj skończyłam siać ..na farmie duże pola i roślinki długo rosnące ( brakuje na chwilę obecną 280 komiksów- ale wieczorem zbiór)..w miejsca drzewek po boczkach wczoraj wystawiłam babeczki które już zebrałam i drugi "rzut babeczek " po bokach ..jutro od Franka znów dam niech "rosną' babeczki te 16 godz - mi to nie przeszkadza :p..a 15 podleję te ostatnie 30szt od Franka i skończę event wieczorem ..no chyba że coś się wydarzy ...xD..powodzenia walczącym ..:)

12. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

Witam wszystkich. Mam nadzieję, że dzisiaj trzeci pokój skończę i zacznę sadzić babeczki, bo ogromny rabarbar już jest. A jak coś pójdzie nie tak to będzie wina tylko i wyłącznie Papy SmerfaxD
    Pozdrawiam

13. nana290159

nana290159 Książę forum

Po nocy z dlugorosnacych 444/38, myslalam,ze wiecej wyleci.

14. -Gargamel-

To nic nie daje. Uzbieraj komplet roślinek a później tylko róże!

15. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Farmy nie demoluję więc sieję na tym co mam :p zrobiłam 2 zadania i masakryczną ilość sieję do 3-go jak również i babeczki rosną do kolejnego zadania ;)mam braki jeszcze w rabarbarze ale poleci na pola na noc i myślę że w poniedziałek będzie koniecxD

16. -Gargamel-

Ja też myślę, że w poniedziałek będzie już koniec.

17. -strzalka-

Tak,mam puchary na drzewie, od dzisiaj zasieję na noc goździki, bo rabarbar mam już prawie w komplecie(brak 500 szt. to tyle co nic) więc myślę,że komiksy lepiej się posypią:)

18. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Dzień dobry :)

Ci, co chcą mieć już z głowy i babeczki i cały event ..... ale i z nagród chcą coś mieć, to wrzucając te 105 babeczek, które już możemy mieć dojrzałe, otrzymamy w nagrodę:

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Wieczorem wrzucę następne 30 babeczek do zadanie.... będzie 2 x stajenny + 3 x kupon + 2 x chmj.....prawda?

Miłego popołudnia :)

0olimpia0, kinga4157 oraz gadek lubią to.
  19. 11eveline

11eveline Książę forum

Puchary rzeczywiście trochę pomagają, mnie brakuje 200 sztuk komiksów. Słabo lecą z roślin eventowych, na wyspie z trawy wyleciało 16 sztuk, a z maków tylko na leśnej 25 sztuk. Z eventowych bardzo różnie - z rabarbaru na jednej łące 15 sztuk, a na drugiej tylko 6. Roślinki w komplecie, teraz sieję tak różnie - mam jeszcze prawie na 50 godz. cmj.

20. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Jejku brakuje mi jeszcze 70 babeczek:eek: Wsadziłam 105 wyrośniętych na maksa, na polu rośnie teraz 30 babeczek, to jeszcze 2 dni będę robić 4 zadanie:(

est-orka i allasad lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.