Event: Komiks V - Burza

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 9 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Dzień dobry :)
    Raporcik eventowy:
    [​IMG] ....można by powiedzieć, że skończony....ale, tak jak wszystkich innych farmerów, którzy chcą skończyć w całości event......blokują i mnie babeczki:eek:
    I nic na to nie poradzimy...trzeba czekać do poniedziałkowej porcji babeczek od Franka :)...i skończyć event w poniedziałek wieczorem :)
    Inne wyjście ..... można przeskoczyć 4 zadanie ;) .....ale taka jestem ciekawa, co dostałabym od Tajemniczego Stajennego, że poczekam sobie cierpliwie do poniedziałku -.-

I jak zwykle po takim intensywnym sianiu, raporcik z rzemiosła: eliksir - 343, drut - 337, cukier - 361, sól - 363 ....jak widać składniki poleciały prawie jednakowo, czyli bonusy dla każdego rzemiosła zadziałały bez błędu:)

Powodzenia i cierpliwości życzę :)

2. gadek

gadek Fanatyk forum

Fajnie,Ty przynajmniej w czwartym utknęłaś,a my wszyscy jak widzę w trzecim,ale do poniedziałku Cię dogonimyxD:p

est-orka lubi to.
  3. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

4. gadek

gadek Fanatyk forum

Ależ nie ma za co,cieszę się,że poprawiłam Ci humorek;)

5. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Przeczytałam to co się udało wynaleźć o misji " komiks". Bardzo Ci dziękuję za info o zawartości skrzynki i... spróbuję z ciekawości, ale po evencie ;), bo mój problem jest już nieaktualny :D
    Balony zbieram za ok 50 min. I od nowa wojtek ... Dopiero na noc wysieję ostatnią porcję rabarbaru . Uff

6. hotaru27

hotaru27 Czeladnik forum

Ehhh ja też prędko z tej 3 komnaty nie wyruszę;) hahaha:) ale co tam muszę po prostu popracować nad cierpliwością, której jak zwykle mi brakuje ahahha;)

Ostatnie edytowanie: 12 września 2014
  7. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Proszę:)
    Ja nie mam tego problemu, zbieram wszystko ręcznie:) i nie jest tak źle:)
    Choć nie zaprzeczę,że jak kombajn,kupony są jako nagrody w evencie bardzo mnie to cieszy lub w misjach:) Zawsze to jest ułatwienie dla mnie:)
    Komiksu jednak nie wykonuję,nie jest mi szkoda roślin,ale potrzeba ich dość dużo,wolę je oddać do zamówień w domku farmerskim:)

8. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam:D
    ja też ugrzęzłam w 3 komnacie:(
    brakuje mi 6.488 balonowych kwiatków.

9. Lunari78

Lunari78 Stary wyjadacz

Umnie:( się ślimaczy 2000 dopiero uzbierałam

10. nana290159

nana290159 Książę forum

Za 3 godz balony i zostanie 2400 do 3 zadania. wypadajki 503/23. Powodzenia w wypadajkach.
    zle policzylam, chyba tylko ten zbior balonow.

kybek93 lubi to.
  11. .Farmerkaa.

.Farmerkaa. Koneser forum

Jestem w zadaniu 2, brakuje mi do jego ukończenia raptem około 1600 olbrzymiego rabarbaru 8)

12. est-orka

est-orka Fanatyk forum

A nawet przegonicie :) i bardzo się z tego cieszę xD.... bo w poniedziałek ok. godz. 12,02 będą mogli zakończyć event Ci, co postawili i podlali babeczki o godz. 00,01...wykluczamy tu osoby, które kupiły koszyczki ;)..... ja z całą pewnością event skończę w poniedziałek wieczorem, nie wstanę w nocy odebrać babeczek od Franka -.-
    I podoba mi się taki "postęp" eventu....:)

Miłego weekendu :)

gadek lubi to.
  13. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

A mnie brakuje rywalizacji gigantów :(
    Tak już jakoś przywykłam - najciekawszy fragment gry :)
    A tutaj nawet to zabrali... ech :(

14. *ewa*

a właśnie,gdzie Norbi?
    i czemu nie ma pojedynku gigantów?

15. zzizzie

To przez te głupawe babeczki :(

16. Vaiot

Vaiot Nadzorca forum

Ha ha ... nie wiem czemu ale ubzdurało mi się że event kończy się w poniedziałek... w końcu zajrzałam do poradnika i jest że we wtorek...xD o rany.... nawet nie wiem czemu mi się tak ubzdurało :oops: badyl krótki rośnie... bodajże mam go coś ponad 5 000 i stoję na 3 zadaniu... jak go skończę to biorę się za badyl dłużej rosnący i coś na wypadajki bo tragedia :eek:

17. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Tak, to była fajna zabawa i dla mnie.....myślę, że dla Norbiego też:)
    Ale po ostatnim "starciu" stało się jasne (biorąc pod uwagę zasoby nawozów jakie możemy mieć i Wielkie, jakimi każde z nas dysponuje), że taka rywalizacji straciła element "niewiadomej" .....i nie dawałaby tej adrenalinki :)
    A w tym evencie doszedł jeszcze bardzo znaczący czynnik: babeczki.
    Dlatego, dopóki ktoś z innych farmerów nie włączy się do zabawy ..... nie będzie "zawodów". :(

Na farmie znów rosną Wielkie :) ..... dla babeczek miejsce na głównej zarezerwowane ;)

-norbijas- lubi to.
  18. zzizzie

Ciekawa jestem, czy ktoś podejmie to wyzwanie (jak nie będzie babeczek albo innego spowalniającego paskudztwa oczywiście).
    Bardzo bym się ucieszyła - eventów nie robię, bo są nieciekawe, ale pojedynek śledzę z zapartym tchem :)

19. *ewa*

szkoda:(
    może ktoś dołączy:)
    a ja babeczki jeszcze w pasku trzymam:)

20. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Doberek wszystkim:)
    Oreczko mnie tez ta rywalizacja sprawiala mase przyjemnosci;)przynajmniej cos sie dzialo na farmie:)
    i tak jak mowisz roznica miedzy nami jest tylko w jednym typie drzewka;)
    a chetnie bym sie zmierzyl z wieksza liczba sekwojowcow bo takich jak Ty i ja jest duzo;)

est-orka lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.