Event: Komiks V - Burza

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 9 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Na dziś już koniec rabarbar posiany a placek z rabarbarem też bardzo lubię :)
    komiksów 315 polew 28 i chyba będą czekać, babeczki też czekają na swoją kolej, a jakby co to się własne upiecze i jakoś damy sobie radę :);)

Dobrej nocki jeszcze i spokojnego oczekiwania na zbiory ;)

gretag i bacowa70 lubią to.
  2. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

W porównaniu z Wami to ja mam coś mało tych komiksów bo tylko 221 i tubek 23 pomimo, że siałam długorosnące na super polach. Tylko, że nie mam jeszcze pełnych pucharów na drzewie:eek: Mam nadzieję, że wypadną do końca jeszcze sporo czasu, mam uszlachetnione róże, to w razie czego podgonię.
    Na dzisiaj już koniec - dobrej nocy życzę.:)

gretag lubi to.
  3. Tralanetka

Tralanetka Analityk forum

Wysadziłam babeczki na wyspie. Tyle ile miałam lukru w tubkach. 32 sztuki sobie dojrzewają.:inlove: Na wszystkich łąkach rośnie oczywiście rabarbar. Dobrej nocy Państwu życzę ;)

4. 11eveline

11eveline Książę forum

Rabarbar rośnie na całej farmie. Babeczki posadzę, jak uzbieram wszystkie rośliny. Kolorowych snów :)

5. Aisha1969

Aisha1969 Ambasador forum

za 3 h pierwszy zbior babeczek :) badyle rosna i powoli do przodu nie wiem jak u innych ale tubki bardzo slabo u mnie leca 30 poszlo na podlanie babeczek na stanie mam tylko 7 do nastepnych 30 duzo brakuje

6. PiraSolo

PiraSolo Młodszy ekspert

U mnie 30 babeczek już dojrzało na wyspie, teraz stoją otrzymane dzisiaj, polewą przestałam się przejmować, co się uzbiera to pójdzie na ostatnie zbiory. Jeszcze jeden zasiew balonowych kwiatków i dwa zadania będą gotowe

7. BlackBolt

BlackBolt Czeladnik forum

Nie wiem co się dzieje, ale nie mam żadnych babeczek. Do Franka chodzę codziennie. Tam jest napisane że "babeczki znajdują się w twoim inwentarzu" nie znalazłem ale może źle szukałem? tubki z farbą mam

8. PiraSolo

PiraSolo Młodszy ekspert

Bo one są w pasku po lewej stronie ekranu w zakładce z itemami.

9. julia8804

julia8804 Forumowy żółtodziób

A ja się z samego rana zdenerwowałam jak rano wstałam zaczęłam kasować duże pola byłam jeszcze zaspana i skasowałam przy okazji 22 dojrzałe babeczki i to by było na tyle mojego eventu już raczej całego nie zrobię>:(:mad::cry:

10. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Dzień dobry :)
    Skoro babeczki były dojrzałe , to żadna strata:)
    U mnie wszystkie babeczki jeszcze w pasku....-.-

11. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Witam. Zaczynam event, który, o.... dziwo xD, zauważyłam. Jeszcze nie wiem do końca co i jak i o co powalczę, ale tradycyjnie się pobawię. Na razie 20 babeczek wystawiłam na Polanie. Pracuję eventowo na 2 łąkach, bo tak mi wyszło;), ale po rozsiewach będę pielić i zbierać na trzech. Polana w drzewkach i zagrodach przygarnie codziennie kilka babeczek do wyrośnięcia.

0olimpia0 lubi to.
  12. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Ech te babeczki bez nich ani rusz:D
    Wie może ktoś ile ich potrzeba do celowa? Jeszcze ich nie ruszam jest czas Skupiłam się na balonach i na wielgusie

13. -Pirania2011-

-Pirania2011- Forumowy żółtodziób

175 szt dojrzałych czyli o wartości 17500 SG

ParalaksaPiry, PiraSolo oraz empatyczna lubią to.
  14. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

eeetam u mnie tez ;):p
    badyl1800/2500
    wypadajki 350/43
    :sleepy:

15. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Kurz twarz dużo tego.

Ślicznie dziękuje,za odp...:)

PiraSolo lubi to.
  16. lo-jo

lo-jo Forumowy żółtodziób

Hej...wszystko dobrze, babeczki dostałam, tylko nie mam ich nigdzie i posadzić nie mogę...Może źle szukam albo coś...pomóżcie:)

17. gocha0201

gocha0201 Nadzorca forum

Też tak miałam. Szukaj w zakładce z dekoracjami- towar konsumpcyjny.

BlackBolt lubi to.
  18. -_Amidamaru_-

-_Amidamaru_- Nadzorca forum

hej ładnie Ci idzie :)
    u mnie duuuzo mniej

19. ma-ter

ma-ter Komandor forum

nie tak źle... jeszcze Franek dostarczy 150 z eventu kilka i będzie dość tylko trzeba ich pilnować:)
    pod warunkiem, że poszły pod kombajn a nie pod kasownik... bo jak młotek je wybił to są stracone:(

20. BlackBolt

BlackBolt Czeladnik forum

Wielkie dzięki. W życiu bym nie znalazł. Info od Franka, że trzeba szukać w inwentarzu raczej nie pomogło.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.