Event: Komiks V - Burza

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 9 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

W tej chwili mają 7:39 do 100 % Oczywiście te podsypane ale o 14:30 je wystawiłam,tak +-

2. keinol

keinol Forumowy żółtodziób

Jeszcze raz pytam jak wystawić te babeczki?

3. iwonanana

iwonanana Baron forum

215 komiksow, z ewentowych malo wypada. Milego wieczoru.

4. keinol

Czy ktoś mi powie gdzie powinienem widzieć te babeczki?

5. CiotkaSzpila

CiotkaSzpila Mieszkaniec forum

już mam teraz się normalnie wyświetlają. Może niektórym trzeba było dłużej poczekać8)

6. juliuszka

juliuszka Generał forum

Znajdziesz je tam, gdzie są ozdoby (ew. itemy) i stawiasz na puste miejsca (nie na pola do siania)

To chyba jeszcze nie mają minimalnego poziomu 33% (?)

7. 444roza

444roza Forumowy żółtodziób

Dziękuję BP bardzo za chwasty na polu, przez niemożliwość zalogowania się do gry :(

8. keinol

Niestety jestem durnowaty szukałem babeczek a znalazłem cupcake mała różnica :)

9. nana290159

nana290159 Książę forum

komiksow mam 220, ale cebule sialam na duzych z sn i niewinnoscia.

10. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

niestety,na geniusza nie trafiłaś :p nie mam pojęcia,jak to sprawdzić o_O

11. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

szukaj w itemach zakładce

12. juliuszka

juliuszka Generał forum

Jeżeli "podtubkowane", to 33% będzie po 3 godzinach i 57 minutach od zasiania i "podtubkowania" ;)

Jeżeli do zbioru masz poniżej 8 godzin (z 12) to jest pierwsza faza dojrzałości babeczki.
    Kwestia taka: jaki był ich czas w momencie "kombajnowania" ?

13. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Jak to na farmie, wszystko idzie utartym rytmem:) Roślinki się rozsiewają, wypadajki wypadają w tych samych ilościach co zwykle, babeczki dojrzewają a ja drżę, żeby którejś przez przypadek nie capnąćxD Chyba trochę zaczynam lubić tę farmerską stabilizację i przewidywalność.

Jedno mnie zastanawia. Jakim sposobem planujecie zakończyć event przed poniedziałkiem? No chyba, że w opcji nie wykonywania w całości zadania z babeczkami;)

Idę sobie na nie popatrzeć, apetyczne, aż ślinka cieknie:inlove:

0olimpia0 i kabokazekana lubią to.
  14. juliuszka

juliuszka Generał forum

Osobiście jak najszybciej wysiewam niezbędne ilości roślinki eventowej a potem (korzystając z dobrodziejstwa CMJ) dosiewam wzbogacone roślinki dla wypadajek.
    Babeczki i tak trzeba robić przez wszystkie 6 dni eventu. Szybciej niestety się nie da.

15. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Czyli słusznie mi się wydaje, że można odgwizdać koniec eventu najwcześniej w poniedziałek;) Już myślałam, że jest jakiś kruczek, furteczka, którą przegapiłam. I nie mam tu na myśli koszyczków, to ujma dla ambitnego farmera:)

Farmani15 lubi to.
  16. juliuszka

juliuszka Generał forum

Koszyczek musi pozostać dla Czerwonego Kapturka !
    Co babcia by na to powiedziała, że jej wnuczka przynosi smakołyki w reklamówce (ze znanej sieci marketów) ?

17. sorbon70

sorbon70 Czeladnik forum

Czy babeczka Cupcape to ta babeczka, którą trzeba postawić na polu i którą otrzymujemy od Franka?

18. juliuszka

juliuszka Generał forum

Dokładnie !

19. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

Hej Halinko, mam już 333...kijek! diabelska liczba....>:(
    Rozsiane badyle rosną, a tubki to chyba w sklepie są...

0olimpia0 lubi to.
  20. dosias

dosias Generał forum

witam babeczki juz mozna sadzic i zbierac prawda nie trzeba czekac do 4 poziomu? Jak zbiore nie znikną i bede mogła wpłacic jak dojde do tego poziomu ?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.