Event komiks "Burza"

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika marekm71, 15 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. marekm71

marekm71 Forumowy żółtodziób

Nie mogę oddać babeczek o wartości większej niż wymagana: mam oddane babeczek o wartości 17475, brakuje mi wartość 35 i babeczki o większej wartości nie są przyjmowane.
    Tak mam być czy to jakiś bug w evencie?

2. .kati39.

.kati39. Forumowy żółtodziób

u mnie podobnie...mam 17450...nie wchodzi babeczka za 75...

3. marekm71

No właśnie przelogowywałem kilka razy i żadnej poprawy. Co teraz? Nie ma babeczek o wartości 35, są tylko 25! Ty Kati39 możesz spróbować jutro, 2 sztuki po 25 powinny Ci załatwić sprawę, ale ja mam poważny problem. Pomóżcie proszę!

No tak - Panika w głowie i źle liczę - też wystarczy mi za 25 - spróbuję jutro z rana po odwiedzinach u Franka ;)
    Uff - kamień z serca - jednak da się uratować event :)

4. eewunia67

eewunia67 Ambasador forum

5. marekm71

6. eewunia67

eewunia67 Ambasador forum

No to po kłopocie,weźmiesz od Franka rano,postawisz na polu i od razu możesz zebrać,babeczka będzie miała wartość 25 SG ;)
    ale np...ci gracze,którzy mają tylko babeczki o wartości 75 czy 100 SG,a potrzebują wrzucić za 50 SG,to niech piszą do PT,rozbiją im wtedy na odpowiednią wartość,albo też niech czekają do jutra na babeczki od Franka ;)
    Powodzenia i miłych snów ;)

7. BA_Chris

BA_Chris Guest

Jest dokładnie tak jak pisze Ewa, więc napisanie do Pomocy Technicznej może sprawę rozwiązać w tym przypadku, nie zwlekajcie więc. Wątek przenoszę do bardziej odpowiedniego działu. :)

8. Autor skierowany do Pomocy Technicznej wątek zamykam :)

Ewuniu dziękuję za pomoc :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.