event karuzela

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -Krowa_Bordo-, 4 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -Krowa_Bordo-

-Krowa_Bordo- Czeladnik forum

dlaczego u mnie koza, owca i małpa jako produkt 3 chcą migoczące coś tam skoro w poradniku są inne rośliny wymagane? siałam rośliny sugerując się poradnikiem i okazuje się że nie te które są mi potrzebne przez co straciłam sporo godzin ... kto i jak mi to wynagrodzi?

2. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

-Krowa_Bordo- w poradniku zawarto rodzaj oraz ilość roślin potrzebnych do konkretnego zadania. Jest tam również zapis że roślinka, która daje 3 kroki będzie losowa dla każdego gracza.
    Czy chciałabyś jeszcze o coś zapytać?

3. -Krowa_Bordo-

co ile powinnam odświeżać i sprawdzać poradnik aby mieć pewność że nic nie uległo zmianie???
    nie zmienia się zasad w trakcie trwania zabawy!

zwykle przeglądam poradnik, zbieram co potrzeba i dopiero na koniec oddaję do zadań.. gdybym tym razem wyjątkowo nie zajrzała na planszę eventową nie miałabym żadnych szans na wykonanie zadań eventowych..

4. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

-Krowa_Bordo- poradnik jak zauważyłaś był zmieniony tylko wczoraj (rano zmiana pola do siewu i popołudniu tabela z adnotacją - zaraz po starcie eventu). W tym poście przeprosiłem za całe zamieszanie.

Masz jeszcze jakieś pytanie?

5. -Krowa_Bordo-

nie
    nie, nie mam
    nie przeglądam wszystkich postów
    myślę że w przypadku zmian w poradnikach eventowych informacja powinna być bardziej dostępna dla graczy, myślę że znalazło by się co najmniej kilka miejsc gdzie można by było ją zamieścić np. newsy, jakiś symbol przy zegarze eventowym..

6. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

-Krowa_Bordo- nie decyduję o tym jak zmiany są "promowane" w grze.

Skoro pytań nie masz - temat zamykam. Miłego wieczoru.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.