event karnawałowy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kasia750, 23 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kasia750

kasia750 Hrabia forum

jąka ilościa piór należy dysponować aby wykonać zadanie w evencie-ilość w sztukach?:oops:

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Wartość każdego z produktów możesz sprawdzić w stodole/zakładka "Produkty". Jeśli do wykonania całego 4-go zadania musimy oddać produkty o wartości 56 000 SG,to dzielimy tę wartość przez wartość np...piór papuzich i w wyniku otrzymamy potrzebną ich ilość.

56 000 : 1864 (równowartość 1 szt... piór papuzich) = ok 31 szt... i tyle nam wystarczy aby wykonać w całości 4-te zadanie.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. elzbieta1

elzbieta1 Chodząca legenda forum

witam ,mam pytanie ,Bo nie rozumiem .produkty oddaje sie te co ma sie w stodole czy trzeba na bierzaco wytwarzac ?

4. wirus1112

wirus1112 Forumowy żółtodziób

To co masz, albo sobie dokupisz w każdej chwili, kiedy chcesz.

5. kasia750

kasia750 Hrabia forum

oj dzieki stokrotne mam w stodole ponad 130 sztuk starczy spoko jeszcze raz dzieki

6. elzbieta1

elzbieta1 Chodząca legenda forum

dziekuje ,Miłego dnia ;)

7. lilly-87

lilly-87 Koneser forum

Damy radę :)

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

elzbieta1 jeśli masz inne pytanie od Autora tematu,to na przyszłość bardzo proszę,otwieraj własny temat i w nim zadaj swoje pytanie.
    A jeśli chodzi o produkty do zadania 4-go,to w poradniku nie ma żadnych informacji o tym,żeby było to zadanie na czas czyli oddajemy produkty,które mamy w naszych stodołach.
    Ja również dziękuję i skoro wszystko jasne,to życzę miłego dnia,powodzenia w evencie i temat zamykam.

Do rozmów o evencie zapraszam tutaj : >>>Karnawał 2015

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.