EVENT: Jeszcze więcej Kukułek

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 25 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ~Surreal~

~Surreal~ Wyjątkowy talent

U mnie do końca dzisiejszej misji z kukułkami - jedna pszczela została i będzie całość. Ale stare misje z kukułkami wiszą (zwłaszcza pierwsza). Mam wrażenie, że tam gorsze nagrody i więcej trzeba było...

Sookie i marmlada lubią to.
  2. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

Wreszcie coś przyzwoitego

marmlada i Sookie lubią to.
  3. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Gratulacje...Mnie się pszczela jeszcze nie trafiła:)

4. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

Do tej pory było bardzo marnie a teraz coś drgnęło. Koziarnia i mleczarnia zdobyta i tym sposobem mam pierwszą różową zagrodę xD

Sookie lubi to.
  5. juliuszka

juliuszka Generał forum

GRATULACJE !
    U mnie 2 x z klonowania czterech niższych i 2 x z przeskoku o oczko (z czterech takich samych). Bez miksów (bo nie wychodzą mi okruuutnie).

Ja mam już finisz:

czego i Wam życzę !

marmlada i Sookie lubią to.
  6. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

Dzięki, ale na pewno nie skończę wszystkich misji, biorę tylko najlepsze nagrody a klonować wolę to co się da sprzedać na targu. Tylko żeby jeszcze ktoś chciał kupić:pxD:p

7. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Gratulacje jajek w paski :) no i oczywiście ukończenia misji ;)
    U mnie pszczele się jeszcze nie pokazały, ale po bólach wreszcie udało mi się skończyć minimum mojego założenia - kupony i różowe kózki zdobyte, korci mnie jeszcze ostatnie zadanko, ale ciężko na razie to idzie i tak się zastanawiam czy brnąc dalej, czy popróbować z czymś innym...

8. Efka64

Efka64 Czeladnik forum

CÓŻ wygrałam rytuał kąpieli błotnej i wesołą lilię...................nie chodzą. ;-( co robić??

9. freska_kreska

freska_kreska Ambasador forum

Ja kompletnie zatraciłam się w kukułkach. Jestem ciekawa ile SP już poszło.. jeszcze mi mało i kupiłam mały pakiet. Misja III zrobiona w większej części, ale brakuje różowości i 2 pszczelich m.in. ... :)

Miła niespodzianka w imprezowni: wpadła fabryka strusich jaj
    czerwona :)

Kolor czcionki zmieniłam. Czerwony jest zarezerwowany tylko dla ekipy.
    MOD_Afrodyta

Ostatnio edytowane przez moderatora: 26 września 2014
    marmlada lubi to.
  10. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

U mnie marnie, tylko oczko wyżej i żadnych niespodzianek.

11. marmlada

marmlada Fanatyk forum

gratki, u mnie imprezowy tulipan się pokazał, no a co do kukułek to nadal na pszczółki czekam, bezskutecznie i obiecuje sobie, że już ostatnia partia, a potem wrzucam jeszcze jedną ostatnią partie do kolorowania xD:)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 26 września 2014
  12. freska_kreska

Gratuluje! Mnie dziś kwiatek dwa razy ominął szerokim łukiem :D Ale o dziwo surmia xxl również nie chciała do mnie trafić :p Pszczółki już do mnie też nie chcą przyjść, ale nie mogę się na nie gniewać, limit wyczerpany zapewne na dziś i całe BB :D

Z ciekawości podliczyłam ile paszy poszło. 480, z czego około 30 na inne zwierzaki :p A misja nie skończona..

marmlada lubi to.
  13. wodnik54

wodnik54 Chodząca legenda forum

3 zagrody tajemniczego stajennego już na leśnej polanie stoją :)a różowe kozy póki co w pasku czekają :)

marmlada lubi to.
  14. freska_kreska

Gratulacje! :) Pochwal się co wyjdzie z TS-ów :)

15. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

U mnie 2 razy trafiłam już 2 punkukułki ze zwykłych kukułek:)

marmlada lubi to.
  16. marmlada

marmlada Fanatyk forum

ja nawet nie licze SP co by się nie przestraszyć, a surmię obowiązkowo zaliczyłam ;)
    Gratulacje, ja moje kozy postawiłam dzis na łące tak sobie popatrzeć na nie ;) a pszczele kukułki dalej mnie omijają...

wodnik54 lubi to.
  17. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Też SP nie liczę, liczę tylko na SP z kukułekxD
    Jeszcze przylecą do Ciebie, tylko niech do mnie pierwsze zawitają:)
    Powodzenia.

marmlada lubi to.
  18. .Marchewka1989.

.Marchewka1989. Czeladnik forum

Gratulacje dla tych, którzy już ukończyli. :) Ja na razie mogę o tym pomarzyć:( U mnie dziś zawitała jedna pszczela ze zwykłych kukułek i punk też mi wpadł, ale poza tym wolno mi to idzie.

Mam pytanie ile oaz najlepiej wystawić?

19. freska_kreska

Która to już surmia do kolekcji? :)
    Ciebie omijają a do mnie znów zawitała ... normalnie,aż chce się je dalej klonować :D

marmlada lubi to.
  20. Sadakot

Sadakot Aktywny autor

u mnie żadnych sensownych przeskoków :(

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.