EVENT: Jeszcze więcej Kukułek

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 25 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ankak106

ankak106 Komandor forum

Generalnie kukułki u mnie słabo, tylko dwa razy ze zwykłych wyszły pszczele i na tym koniec większych przeskoków. Misja w całości skończona. Z ts-ów dostałam: strusie czerwone, gołębie i krety.

2. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

Kukułki bardzo mi się podobały, bo wcześniej prawie w ogóle się do nich nie zabierałam. Ukończyłam jedną misję, drugą prawie kończę, została mi ta 3

3. Luna11.11

Luna11.11 Aktywny autor

Hip, hip, hura.
    Tego sie nie spodziewalam.
    Zrobilam wszystkie (3) kukulkowe misje.
    Ale jestem tez bankrutem. Poszlo ponad 1000 szt. paszy. Fakt, nagrody tez niezle.
    Wszystich serdecznie pozdrawiam.
    Z calego serca zycze pomyslnego ukonczenia misji.

toDzasta lubi to.
  4. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

Luna, gratuluję wytrwałości w klikaniu w oazach :)

5. malinka5010

malinka5010 Naśladowca mistrzów

Witam Wszystkich!
    Kukułki III edycja pokonane!A więc i super nagrody zdobyte. Wszystkim graczom życzę również zdobycia kukułek:)

6. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

III edycja kukułek, z braku SP nie wykonane zostały 3 - złota i diamentowa oraz diamentowa w 6. mam tylko jedną kukułkę pszczelą a potrzeba dwóch.

7. marynia53

marynia53 Cesarz forum

Chciałam powiedzieć, że nabyłam koszyk kukułkowy, dobrze, że tylko 27 zł kosztował. Wielkie rozczarowanie i mam w nosie BP>:(:mad::cry:>:(:mad::cry:.
    Mam słowa, które cisną się na usta ALE ZAMILKNĘ>:(:mad::cry:

8. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Dziś postawiłam TS i orły myszy oraz czerwona owczarnia

9. karolamba

karolamba Baron forum

1 edycji kukulek nie robilam jakos sceptycznie do niej podeszlam w 2 bralam udzial ale oczywiscie nie wykonalam w calosci ani 1 misji w 3 edycji rowniez nie ukonczylam ani 1 w calosci do ukonczenia 2 i 3 zabraklo 3 pszczele,2 punki,5 zamaskowanych,14 dlugouchych,19 niewiadomoco;/ w 1 misji zrobiona tylko 1 misja i w 2i 3 srebrne lacznie 100 poszy w edycjach cienkie wyniki;/ ale paszy twardo nie dokupilam moze nastepnym razem choc 2 misje sie uda dokonczyc

10. rak1990

rak1990 Mieszkaniec forum

Kukułki zjadły całą masę paszy a i tak nie udało się skończyć o_O Jeszcze na początku były ładne przeskoki a później jakaś masakra

11. MARTYNA1302

MARTYNA1302 Forumowy żółtodziób

Jak zobaczyłam nowy koszyk to sobie pomyślałam super za jakieś 7-8 ZŁ skończę ostatnią misje , ale cena mnie dobiłao_O prawie 40 ZŁ za 4 pszczele , to chyba jakiś żart i dziękuje bardzo nie kończę eventu , wszystkim co ukończyli gratuluje , a walczącym życzę sukcesów w klonowaniu ;)

12. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Hmm... koszyczek cieszył się aż takim zainteresowaniem, że wziął i podrożał biedaczek...? Bardzo interesujące 8)

Już jako koszyczek za 27 zyla budził moje szczere rozbawienie, ale doliczenie 12 zyla sprawia, że tarzam się po podłodze szczerze i radośnie rechocząc xD
    Nie kupiłam oczywiście, ani wersji tańszej, ani droższej xD

gosiagosia60 lubi to.
  13. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Dzień dobry :)
    Koszyczek nie podrożał.... to są po prostu dwa różne koszyczki:
    [​IMG] [​IMG]

I jeden lepszy od drugiego xDxDxDxD

draculik34, zzizzie oraz gosiagosia60 lubią to.
  14. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Aha, rozumiem - mój błąd, nie zaglądam do sklepu w takich (oraz innych) celach, ale zapamiętałam cenę 27 z ogłoszenia i jakoś mi się skojarzyła z tymi pszczelimi.
    Cóż - tak czy tak, ponieważ (jak słusznie to oceniasz) jeden koszyk lepszy od drugiego - mogę tylko złożyć wyrazy współczucia desperatom, którzy kupują coś takiego, żeby szybko skończyć powtarzalny, a przy okazji bodajże najdroższy, event.

draculik34 i est-orka lubią to.
  15. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Ja kukułek nie ruszyłam:sleepy: Muszą poczekać na lepszy moment;)

16. puszapek1

puszapek1 Stary wyjadacz

ja costam zrobilam ale bez szalu,brak sp

17. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Ja kukułki tylko raz klonowałam mimo,że mam 1225 SP szkoda na takie byle co. Żadnych przeskoków, lepiej zostawić paszę na osiołki,a już kupować koszyka za taką cenę nie mam zamiaru i kupować nie będę. Zachłanność BP nie ma granic za wszystko płać i taką cenę >:(

18. chris975

chris975 Fanatyk forum

Jak zobaczyłem cenę tego pszczelego koszyka to sam mało co nie spadłem z krzesła...i po co jest możliwość wielokrotnego zakupu? Liczą, ze ktoś się pomyli i kilka razy wsadzi do koszyka i płacąc kartą kredytową tego nie zauważy?
    To może niech dadzą możliwość zrobienia od razu całego eventu za 100 ojro...

;) ;)

draculik34 lubi to.
  19. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Doberek wszystkim:)
    zrobienie zapasow bylo jak najbardziej wskazane;) obawiam sie ,ze przy nastepnych eventach kukulkowych przeskoki nie beda juz tak spektakularne..obecny event jest na poziomie czerwonej zagrody;)i do tego poziomu klonowania sa ok,schody moga sie pojawic przy wyzszych poziomach tak jak to jest z innymi kolorowymi,a w planach BP jest dojscie z kukulkami do rozowej fabryki;)

20. ngale

ngale Młodszy ekspert

Mam nadzieję że przy następnych kukułkach, będą zagrody z wyspy, aktualne nagrody nie powalały. Zostawiłem SP na osły.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.