Event Ingrid

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika michal01096, 28 września 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. michal01096

michal01096 Stary wyjadacz

Najnowszy event który ma wystartować o 14:00 będzie polegał na dobieraniu poszczególnych elementów i stąd moje pytanie czy jeśli dobiorę na przykład Koty(chórek) Wydry (zespół) i Ogień (Piosenkę) i otrzymam max ilość talarów (50) to za każdym następnym wybraniem tejże kombinacji będę otrzymywał taką samą ilość talarów czy działa to losowo i mogę dostać np. 10 talarów przy kombinacji którą wcześniej wybrałem? Przeczytałem poradnik i właśnie tego nie rozumiem...

2. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Za każdym razem system losuje idealny dobór oraz wartości dla innych elementów. Jeśli przy pierwszym podejściu zdobędziesz 50 talarów, czyli idealne lub prawie idealne dopasowanie, mini gra zostaje zakończona i system ponownie losuje wartości dla kolejnej mini gry. Po każdej próbie pod użytymi elementami pojawi się wskaźnik dopasowania. Możesz zdecydować czy z nich skorzystać czy wolisz sprawdzić nowe. Prób jest 5, więc przy ostatniej warto wykorzystać najlepsze dotychczas elementy, ale możesz też zaryzykować i wybrać nowe, może wynik będzie jeszcze lepszy.
    Czy masz jeszcze jakieś wątpliwości?

3. michal01096

michal01096 Stary wyjadacz

Dziéki to wszystko, można zamykać :)

4. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Ciesze się, że udało się wszystko wyjaśnić.

Autor wątku nie ma dalszych pytań, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.