Opinie Event Halloween 2015

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 27 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dzitka8

dzitka8 Okazjonalny autor

Na start 149 jedwabiu i 18 grzybków.

2. .dorotka01.

.dorotka01. Fanatyk forum

u mnie po tych wszystkich błędach brak możliwości zalogowania wypadajki 22 i 8 raczej nie skończę tego iventu gra nadal kiepsko działa ale działa nie tak jak wczoraj i dziś do 8

3. wilandra

wilandra Analityk forum

rozpusta.... u mnie po plonach grzybków 0 :)

chrumcia91 lubi to.
  4. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

dasz radę ;) jest kupa czasu :)
    a co miałaś zasiane? (pamietaj że grzybki tylko w strefie pełni wypdają)

5. olcia857

olcia857 Naśladowca mistrzów

a ja jeszcze nic nie zebrałam ze strefy ciemności a mam 1 grzybka. Chyba trzeba będzie go spróbować to będzie odlot i event za sekundę skończony.

6. .dorotka01.

.dorotka01. Fanatyk forum

ja nigdy się nie poddaję więc będę walczyła do końca oby więcej nie było niespodzianek z logowaniem to mam nadzieję że dam radę

Nutka, Megan oraz chrumcia91 lubią to.
  7. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

grzybkow mam tyle[​IMG] z czego dwa sa z mojej farmy;) i zero paniki na spokojnie wypadna:)

8. Marzenocha

Marzenocha Koneser forum

Witam! Po 14 wypadło 14 grzybków oraz 106 bawełny. Myślę że będzie dobrze. Jutro rano zbieram por z małych pól. Początki zawsze są trudne. :D

Megan lubi to.
  9. LadyMirabelle

LadyMirabelle Okazjonalny autor

Mi wyleciały tylko 3 grzybki:( Może pożniej będzie lepiej:)

10. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

Też nie mogliście wejść na faremkę? Rano przed pracą chciałam zebrać upiorne roślinki i nie mogłam :sleepy: już myślałam, że coś stało się z laptopem, ale na drugim też nie chciało mnie wpuścić :eek:

Nutka i Megan lubią to.
  11. skorpionek2007

skorpionek2007 Hrabia forum

:D:D:D co bez paniki co :cry: potem na kolanach bede prosic o grzyby:p

12. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam:D
    na dzień dobry dostałam 151 bawełny (chyba nieźle:D) i 11 grzybków (fatalnie:()

Megan lubi to.
  13. wilandra

wilandra Analityk forum

sromotnik mackowy

Megan i chrumcia91 lubią to.
  14. wodnik54

wodnik54 Chodząca legenda forum

zebrałam koszmarne dynie i wpadły mi 3 podgrzybki xD

amber♥ i Megan lubią to.
  15. Megan

Megan Komandor forum

Nie ma co panikować, u mnie jest 135 pajęczego jedwabiu i 8 grzybków, z czego trzy to prezenty a moje 5.
    Wszystko wypadnie w swoim czasie, przy ostatnim evencie miałam ponad stan cos ponad 900 wypadajek i to bez użycia kasztanka.
    Ja tam nie panikuję, powoli i na spokojnie skończy się event:)

a co do ciemności na farmie, to faktycznie mogłoby być ciut jaśniej, trzeba więcej świeczek zapalić:p

.Robaczek. lubi to.
  16. ygre

ygre Okazjonalny autor

Czesc
    U mnie 22 grzyby i 69 bawelny
    mysle, ze fajnie wypadajki leca, za godz. zbieram jeczmien wiec dozuci bawelny :)

17. chrumcia91

nikomu nie chodziło, w żadnym kraju :p

drugi zasiew już na polu ;) skocze do sklepu chyba po ser i zrobie pizze bo jeść się zachciało :p

allasad lubi to.
  18. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

No to zaczynamy zabawę. ;) Na początek mam 9 podgrzybków i 123 pajęczego jedwabiu (122 swoje i 1 prezentowy). Oj chyba będziemy płakać i szukać wypadajek u sąsiadów. Pozdrawiam

19. chrumcia91

macie ponad 100 wypadajek po godzinie eventu i narzekacie..... skoro event trwa 7 dni a wypadajek potrzeba 920 i 175 czyli wychodzi na dzien ok. 131 i 25-to dużo? raczej nie.....

20. kasia750

kasia750 Hrabia forum

zero podgrzybków:cry::cry::cry:dlaczego sie pytam drzewka i zagrody stoja.....:(:(:(

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.