Opinie Event Halloween 2015

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 27 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. olcia857

olcia857 Naśladowca mistrzów

Kiedyś też produkowałam paszę, teraz kręcę tylko na Bahamie a resztę kupuję bo kręcę SP. Przecięż częściej zwierzęta są tańsze niż pasza. SP kupuje się tylko za florki i z tego powodu ją kręcę. Jak są eventy z kręceniem to przynajmniej młyn na B. produkuje ;).

toDzasta lubi to.
  2. wilandra

wilandra Analityk forum

Dzień dobry wszystkim ;) Czekam ze zbiorami na Event - liczę na ocean wypadajek. Chciałabym do soboty wyrobić się z evenem, ale zobaczymy jak sie uda ;)
    Plan minimum na dziś? Ubrać jedno zwierzątko ;)

toDzasta lubi to.
  3. KODI2011

KODI2011 Młodszy ekspert

Też chcę do soboty się uwinąć, zobaczymy jak będzie z wypadajkami z mrocznej strefy.

wilandra lubi to.
  4. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

chcialam w koncu ten item zdobyc :p a mi nocne wstawanie nie przeszkadza ;) no i mialam plan i wszystko poukladane :p
    czekam na event, zamiast pracowac to cwicze gitare..jutro mam zajęcia a niewiele lepiej mi idzie niz na niedzielnych zajęciach wiec musze sie spiąć :D poki co nikogo w domu nie ma to sobie "pogram" a po poludniu najwyzej popracuje :p

amdep lubi to.
  5. .dorotka01.

.dorotka01. Fanatyk forum

może bym zrobiła sobie przerwę ale tak lubię tą grę oczywiście jak działa poprawnie no i miała bym zostawić moich cudownych sąsiadów nie jakoś przeżyję jak nie uda mi się skończyć iventu

Nutka, amdep oraz Goldmaster82 lubią to.
  6. amdep

amdep Moguł forum

Nie mam czasu ani ochoty na żadne eventy, a zła jestem i tak - oczywiście zapomniałam wczoraj kliknąć w dynię z prezentami. :(

Za dużo naraz tego jest, te dynie niczym się nie przypominają, trzeba samemu pamiętać, a ja mam teraz dużo mniej przyjemne rzeczy do pamiętania, niestety.

Było by miło, gdyby farma dawała chwilę wytchnienia od realowych kłopotów, ale niestety, tak było tylko na samym początku.

7. evlin

evlin Aktywny autor

Witam Wszystkich,event wydaje się ok,mam nadzieję że wypadajki też szybko się uzbiera.

p.s.Podeślę kerststola ,albo chmj proszę o sówkę

8. {Monia}

{Monia} Komandor forum

Mam podobne zdanie.

Jestem jeszcze z tego pokolenia gdzie Halloween poza USA nie obchodzono. Dla mnie to święto typowo amerykańskie, przejaw zachodniej kultury, którą oczywiście szanuję ale nie identyfikuję się z nią. Jako mała dziewczyna nie chodziłam po domach po cukierki w dziwacznym przebraniu bo sądziłam, że mnie jako Polkę po prostu to nie dotyczy. Tak samo jest z innymi kulturami: Meksykanie odprawiają jakieś imprezy nad grobami, Amerykanie się przebierają a my Polacy idziemy ze zniczem w ręku na grób najbliższego.

Jeśli ktoś chce się bawić w Halloween to niech się bawi ale ja przebierać to się mogę jedynie na Bal Przebierańców w czasie Karnawału.
    Doszły mnie słuchy, że dzieci z mojej wsi na Halloween się szykują więc kupię kg cukierków i rozdam ale sama chodzić nie będę :p

9. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Człowiek zagoniony i dopiero teraz FAQ sobie przeglądam.
    Jakoś mało straszny ten event jak na Haaloween.
    Można było dać zgraję pająków , czy innych gacków i już poziom przerażenia wzrósłby kilkukrotnie 8).
    Do zrobienia i szybkiego zapomnienia , taki tam średniaczek.

Bry upiorne.

10. AsiaPelasiax

AsiaPelasiax Wielki mistrz forum

Cześć ! :)
    Tak czytam posty i sobie pluje w brodę...
    Wczoraj przed południem posiałam na łąkach fiołki bo niestety nie miałam za dużo . Miałam zebrać wieczorem ale że choróbsko mnie dopadło to nawet wstać mi się nie chciało z łóżka, w związku z czym dzisiejszy event zaczynam od zbioru fiołka co się pewnie przełoży na wypadajki.
    Pozdrawiam :)

11. rzabaa9

rzabaa9 Analityk forum

Witam!
    Evenvik robię :) jak zawsze z resztą. Mam nadzieję tylko, że wypadajki ze strefy pełni będą leciały tak w miarę dużych ilościach :p
    A co do strefy pełni: ma ktoś może na zbyciu jeden upiorny bukiecik? ;)

12. mieszczak

mieszczak Zaawansowany

Puść sówkę to mogę podesłać :) nick na farmie taki jak na forum :)

13. kolobrzeg

kolobrzeg Analityk forum

Czy u Was też taki drogi ten bukiet upiorny? miałam zapasy, powoli się kończą, a tu ponad stówę na targu. Trzeba wyprodukować.
    Czekam na event, udało się, bo akurat dzisiaj wcześniej skończyłam pracę, mogę się pobawić.

14. -kaylla86-

-kaylla86- Okazjonalny autor

A mógłby mi ktoś napisać, co jest potrzebne do wyprodukowania upiornego bukietu? Nie mam na razie przepisu i nie wiem, czy go kupować, bo nie wiem, ile roślinek później potrzeba.

15. kolobrzeg

kolobrzeg Analityk forum

ziele grozy 100, kościste krzaki 100, krzak wytrzeszcz 100, oczywiście drut 30 i wiązanka, bo to na 3 poziomie

toDzasta lubi to.
  16. chrumcia91

no to zaraz ruszamy ;) nie moge sie doczekac :p moze chociaż to mi humor poprawi, bo mi nic nie idzie dzisiaj

-katie1234- i Madziara23. lubią to.
  17. dziubekjack

dziubekjack Mieszkaniec forum

mam nadzieję, że nie będzie żadnych opóźnień muszę wyjść zaraz po 14 i chcę posadzić te kilka szt eventówki przed wyjściem

18. evlin

evlin Aktywny autor

11 wypadajek wylecialo

19. elizabetha11

elizabetha11 Okazjonalny autor

No tak - problem z zalogowaniem rozwiązany po 7 a ja tuż przed:mad::mad::mad: musiałam do pracy. A specjalnie tak wysiałam roślinki by rano jeszcze zebrać

20. chrumcia91

trzeba było na 14, zeby wypadajki były

u mnie 134 -ładnie :D z kotlarni, zagrod kiwi ladnie poleciały :)

roślinka na polu :) bierzem sie za robote ;) za 40 minut zbiore 110 małych pól z mozgokapustą ,zobaczymy ile z tego poleci

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.