Opinie Event Halloween 2015

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 27 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. skarby6

skarby6 Czeladnik forum

supi udało się i to dzięki wam moi drodzy.

Bardzo bardzo dziękuję za udzieloną mi pomoc. życzę wszystkim ukończenia eventu
    Pozrawiam

dzięki dzięki dzięki

oleandrowa lubi to.
  2. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Kilka prezentów jeszcze mam:)
    Odezwało się paru graczy,którym już kiedyś pomagałam lub pomagali mnie,więc nie mogłam ich dodać do znajomych(byli już dodanie wcześniej,ale nie pamiętam przecież wszystkich nicków),więc trochę musiałam się ich naszukać w liście znajomych. Mogłoby to zostać uproszczone np.,że można by było wpisać sobie nick dany:)

0olimpia0 i azadrubalja lubią to.
  3. oleandrowa

oleandrowa Okazjonalny autor

Sukces, koniec! Gorące podziękowania dla wszystkich, którzy do tego sukcesu dołożyli rękę. Albo jedwab i grzyba xDxDxD
    Super, cieszę się niesamowicie :)

4. RudyFelek

RudyFelek Okazjonalny autor

Odrobinka refleksji na zakończenie tego ewentu.
    Dla mnie był to ewent bardzo emocjonalny, najpierw awaria, brak dostepu do farmy, później chwasty na wszystkich polach z ewentówką, rozsiew z 5 ziaren z kilkudniowym poślizgiem.
    Już myślałem, że mogę napisać "Jupi" , ale nie mogę, zabrakło do finału 6 jedwabi pajęczych.
    Rozsiewałem i nie wierzyłem, że zrobię połowę ewentu. Udało się prawie wszystko, a to tylko dlatego, że mam chłopskie zacięcie.
    Gratulacje dla zadowolonych z ukończenia, a wsparcie dla tych jeszcze walczących.
    Wielkie słowa podziękowania dla tych, którzy wytrwale pomagali i jeszcze pomagają tym którzy jeszcze walczą.
    Wierzę, że te 6 jedwabi się jakoś znajdzie ...

arizona.city i -katie1234- lubią to.
  5. maladidi

maladidi Forumowy żółtodziób

Dzięki wszystkim którzy pomagali :) UDAŁO sie:)

-katie1234- lubi to.
  6. Dagulka_1608

Dagulka_1608 Mistrz forum

no i sie udało :D ukończyłam event i bardzo ale to bardzo chciałam podziękować wszytskim którzy mi podsyłali wypadajki, bez was to by się nie udało , jeszcze raz DZIĘKUJĘ :inlove: ;)

7. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

Nie można wysłac prezentu - masz max ilosć prezentów tj. limit wyczerpany :(

8. kiara-kowu

kiara-kowu Ekspert forum

Do zakończenia eventu brakują mi tylko dwa pajęcze jedwabie.Skąd ja je wezmę :cry:- dopiero co zebrałam wszystkie pola i za mało ich wyleciało

9. carlain21

Jeszcze jest kilka prezentów,ślijcie sówkę:)

10. marzenakordys2

marzenakordys2 Forumowy żółtodziób

mam jeszcze 2 prezenty. Komuś brakuje czegoś? To proszę o sówkę

11. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

Poszło i powodzenia :)

kiara-kowu lubi to.
  12. kgospoda

kgospoda Forum Pro

kochani, dziękuję wszystkim za pomoc - brakuje mi 1 grzybka, czy ktoś ma jeszcze wolny prezencik?

azadrubalja lubi to.
  13. oKarola

oKarola Forumowy żółtodziób

A czy będzie można zebrać z tego pola posiane roślinki po zakończeniu eventu (tak jak to było do tej pory na Głównej Łące)? Czy jak tylko wybije godzina 14:00 to na tą polanę już wejść się nie da?

14. carlain21

Koniec już,nie mam prezentów:)

15. kiara-kowu

kiara-kowu Ekspert forum

Udało się :inlove::inlove::inlove:
    Gorąco dziękuję za pomoc .
    Odwdzięczę się po evencie ;)

azadrubalja lubi to.
  16. kgospoda

kgospoda Forum Pro

Dziekuje wszystkim jeszcze raz - udało się wszystko zakończyć!!! :inlove::inlove:
    Powodzenia wszystkim walczącym!!!

visa77 i azadrubalja lubią to.
  17. Cypellus

Cypellus Czeladnik forum

Kochani potrzebne 4 grzybki. Est-orka jesteś wielka. Dziękuję ślicznie

18. krzpuch

krzpuch Czeladnik forum

Niestety, nie ma już dostępu. Mam nadzieję, że to co zasiane będzie do zebrania podczas kolejnej pełni. :(

19. marynia53

marynia53 Cesarz forum

bez problemów będzie można zebrać, chwastów nie będzie.

20. bealara

bealara Mieszkaniec forum

Własnie to samo pytanie chciałam zadać. Dzięki :D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.