Opinie Event Halloween 2015

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 27 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wilandra

wilandra Analityk forum

Pomyliłaś sie w obliczeniniach ;)

A ja wczoraj skonczyłam i rano 10 grzybków wyleciało :D o ironio

2. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

Witam, wszelkie posty z prośbami o grzybki i ich wymianę - mile widziane tutaj >>KLIK<<
    Z tego wątku, dla zachowania porządku, będą usuwane.

3. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

kasia750 napisz sówkę to wyślę jedwab

4. stokrotka0209

stokrotka0209 Aktywny autor

do zakończenia brakło 42 jedwabiu, niestety zbieram się do pracy i już nie skończe. i tak jestem zadowolona, że udało mi się tak dużo zrobić, bo nie skupiłam się na tym evencie, ale na zasiewie większej ilości mrocznych roślin.

5. kasia750

kasia750 Hrabia forum

grzyby to ja mam.......:pino jedwabiu brak

6. -pawlyna-

-pawlyna- Czeladnik forum

Gratuluję wszystkim którzy ukończyli event :) Jednak nie zapominajcie o tych którym brakuje jeszcze grzybków i jedwabiu :) Jeżeli macie wolne prezenty czekamy na Was i dziękujemy zapomoc!

żeby nie było brakuje mi jeszcze troszkę grzybów do ukończenia pajęczycy :) dokładnie 25 ;)

7. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Nakład wyczerpany , powodzenia dla walczących do końca , trzymam kciuki :).

Mechanika była ok , wymagania adekwatne do nagród.
    Następny event z sianiem (Dożynki) będzie sporo trudniejszy ;).

8. oleandrowa

oleandrowa Okazjonalny autor

Łuhuuu, pnącze i jeden komplet itemów są moje! :inlove: Za godzinę kolejne zbiory, może uda się chociaż jeszcze jedno zadanie u Pani Pajęczycy wykonać. Bawełna mnie pokonała, ale i tak uważam, że akcja całkiem fajna. :)
    Z zagród wykluło się wszystko, co już miałam - żółwie, czerwone ryby, pomarańczowy punkt zbioru piór i żółte świnie truflowe. A o sadzonkach zupełnie zapomniałam - aż wstyd się przyznać :p Czekam więc, zobaczymy co z nich wyrośnie :D
    Gratulacje dla wszystkich, którzy event ukończyli, nadal trzymam kciuki za walczących do końca! :D

toDzasta, .Robaczek. oraz 0olimpia0 lubią to.
  9. visa77

visa77 Komandor forum

Kasiu o jeden mniej :) pozdrawiam

Evencik ukończony :D bardzo dziękuję pewnym osobom za pomoc z grzybkami, bez nich by sie nie udało :D

Ostatnie edytowanie: 3 listopada 2015
    marzena5275 lubi to.
  10. JJoanna

JJoanna Książę forum

W ostatniej chwili przed praca ewent skończony :) A myslalam , ze nie zdaze .

Mój poziom 88 , Wyspa 202
    Piekarz 5 , Przetworca 4 , Kwiaciarz 4 , SPA 4
    Gram od września 2013 roku

marzena5275, 0olimpia0 oraz visa77 lubią to.
  11. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Dlatego myśle ze event powinien być przedłużony o ten czas Przeciez problem z zalogowaniem nie był z naszej winy a przez 24h można było sporo wypadajek uzbierac

marzena5275 i kheme lubią to.
  12. Dagulka_1608

Dagulka_1608 Mistrz forum

ja jeszcze walcze, już nie dużo brakuje, jeszcze 9 podgrzybków i 16 jedwabiu, zostały jeszcze ponad 2 godz. czy zdązę???? czy moge was prosić o pomoc?? będę bardzo wdzięczna :)

13. lolek55

lolek55 Hrabia forum

nie ma takiego gracza, napisz do mnie

14. kasia750

kasia750 Hrabia forum

dziekuje farmerskiej braci za wsparcie -EVENT UKONCZONY xDxDxDxDxDxDxD

15. Dagulka_1608

Dagulka_1608 Mistrz forum

ja jeszcze walcze i brakuje 16 szt jedwabiu :eek:

16. oleandrowa

oleandrowa Okazjonalny autor

2 sztuki jedwabiu do drugiego zadania u Pajęczycy... Uda się :D

Marzenocha i iza_79 lubią to.
  17. Marzenocha

Marzenocha Koneser forum

Pomimo nie dostępności Farmy przez 24 godziny,udało się zrobić cały event. Nigdy więcej nie będę wątpić w nasze wspólne umiejętności. Pajęczyca ubrana w całości. Dziękuję za wszelką pomoc. Idę zasadzić tajemnicze sadzonki :D

toDzasta i babydelfi lubią to.
  18. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

Kto potrzebuje? Mam jeszcze 3 prezenty. A w temacie : mnie się udało skończyć wczoraj i dzisiaj grzybki lecą nawet z pomidorów i dyni.

19. .mimik.

.mimik. Okazjonalny autor

jeszcze tylko 7 grzybkow brakuje do ubrania pingwina. Pnącza nie bedzie ale moze chociaz uda sie komplet itemów uzbierać. Dziękuje wam za wsparcie i pomoc bez was nie mialabym żadnych szans :p. Jakby jeszcze komuś zbywał grzybek to można we mnie nim śmiało rzucać ;)

20. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

No i po prezentach,ale cieszę się że mogłam pomóc, trzymam kciuki za tych co jeszcze walczą Powodzenia:)

madzia_z2 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.