Opinie Event Halloween 2015

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 27 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

już tylko 2:D

2. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

Dziekuję wszystkim którzy pomogli, zmykam spać bo jutro jeszcze trochę będziemy musiały powalczyć :)

3. kgospoda

kgospoda Forum Pro

o_Oops, tym razem mi zabraknie zeby zdobyć pnącze - może chociaż uda się wszystkie itemy - ale do ostatniego brakuje 14 podgrzybków - szkoda :oops: O pnączu nawet nie wspomnę :( Niestety, zbieranie podgrzybków wymagało częstego bywania na farmie - przy pracy i wyjazdach się nie udało....

A roślinki mam ponad 3600 za dużo xDxD

4. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

Hurrrrra udało się:D:D:D:D:D:D:D skończyłam event :D:D:D:D:D

5. -katie1234-

-katie1234- Komandor forum

Zabrakło 58 sztuk jedwabiu na ostatnie zadanie dla pajęczycy :) Nie przejmuje się, bo większość zrobiłam i pnącze odpaliłam :) Dziękuję wszystkim którzy pomogli w zbiorze jedwabiu :) Jutro na 9.00 do pracy więc czas spać i życzę powodzenia tym którzy jeszcze walczą :)

.Robaczek. lubi to.
  6. -zolza66-

-zolza66- Forumowy żółtodziób

Zabraklo mi 17 pajeczego jedwabiu...moze ma ktos jakis wolny prezent, to bardzo chetnie przyjme, bo szkoda zeby lisek golutki biegal wsrod halloweenowych przebierancow :( - w mlynie materialy wszystkie zrobione i tylko te nieszczesne dodatkowe 17 pajeczynek brak, ale pewnie juz nie mam szans, bo czasu zostalo niewiele...a tak liczylam, ze mi sie uda... :(

Ostatnie edytowanie: 3 listopada 2015
  7. mahartka

mahartka Baron forum

event zakończony w trakcie weekendu.. :) prezentów brak :(
    z niespodzianek : szopy, bociany, kiwi i żółte schronisko dla wron, oraz: 2x mombin xxl, wianowłostka xxl i xl, guawa xxl, orzesznica xxl, karambola xxl i nektarynka :D:D
    co powoduje, że mam wszystkie tajemnicze drzewa na Bahame o_Oo_O xDxD

8. _Ola_Z_

_Ola_Z_ Wielki mistrz forum

właśnie odsłoniłam TSy i mogę się pochwalić, co też mi wyrosło
    kolejne jeże, koguty i chyba mój pierwszy pomarańczowy staw :)
    ale poza tym zimorodki, więc nie mam co narzekać
    sadzonki były troszku mniej łaskawe, co nie znaczy, że złe
    orzesznica XXL, pandanus XXL, wianowłostka XL i baobab, karambola XXL, bananowiec XXL, pitaja XXL i achacha

nektarynki wciąż brak, ale kiedyś się trafi :)

9. andzorek_potworek

andzorek_potworek Czeladnik forum

i koniec udało się dziś rano skończyć xD tajemniczości postawione ciekawe co z nich wyjdzie oby nie bananowiec:wuerg: lub zagroda dla jeży i myszy:wuerg: tego już za dużo mam

10. visa77

visa77 Komandor forum

No muszę przyznać że ts-y mnie zaskoczyły, dostałam różowy ul :inlove: dziobaki :inlove:i żabki 2szt z drzewek to tylko baobab mnie ucieszył xD a do skończenia brakuje 10 grzybków :)

Ostatnie edytowanie: 3 listopada 2015
    toDzasta, marzena5275 oraz 0olimpia0 lubią to.
  11. kgospoda

kgospoda Forum Pro

Dzieki pomocy z forum (dziękuje Wam bardzo) i 13 wypadajkom z nocnych czubajek mam wszystkie itemy :) jeszcze posialam roslinki, brakuje 17 grzybków, moze coś jeszcze wypadnie... Powodzenia dla wszystkich!!

gosiagosia60 lubi to.
  12. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

A u mnie prócz Achachy nic ciekawego... no ale darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby :) Mam jeszcze 2 prezenty jak ktoś chce pisać :)

toDzasta lubi to.
  13. Piraniiax

Piraniiax Młodszy ekspert

Uf pod koniec evntu wbiłam 35 czy 36lv i dopiero co odblokowałam biały materiał ale zdążyłam ostatecznie zdobyć zagrody ^^
    Szopy, Gołębie, Myszy i zimorodki ;] nie znam się ale chyba nienajgorzej ^^ cieszę się ze wszystkich bo moje pierwsze zagadkowe zagrody

Nutka lubi to.
  14. Marzenocha

Marzenocha Koneser forum

Z TS-ów wypadły kiwi, chlew zwykły i dwa razy myszy. Kiwi zostają reszta do paska :D A jeszcze sadzonki były tak? Zaraz je wyszukam i postawię.

15. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

I ja skończyłam ewent, właśnie przed chwilą :) Można powiedzieć, że rzutem na taśmę :) Teraz czekam na OO w sprawie kolorowania piesków :)

-katie1234- lubi to.
  16. anulka26-88

anulka26-88 Okazjonalny autor

A ja postawilam tajemnicze sadzonki i kiedy zbieralam to z 8 zostalo 7. Zabrali mi jedna:(

17. RudyFelek

RudyFelek Okazjonalny autor

anulka26-88 może zamiast ją zebrać to ją skasowałaś. Poszukaj w pasku może tam sobie siedzi.

18. FAJNAFARMAXXXL

FAJNAFARMAXXXL Hrabia forum

Dzień dobry :D Udało się . Mam 4 itemy i pnącze , drzewka i zagrody. Jestem bardzo zadowolonaxD Myślę , że to nieżle po 37 dniach w grze. :p Gratuluję wszystkim i trzymam kciuki za walczącychxD

19. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Evnt zakończony jakiś czas temu , zadowolony.
    Jak komuś brakuje grzyba , czy innego jedwabiu niech się wbija na sowę.
    Chętnie pomogę.
    Teraz czekam na piesy i OO w tej sprawie;).

Bry pochwalne.

20. kasia750

kasia750 Hrabia forum

ironia losu:sleepy::sleepy:-wystepuje wtedy gdy nie masz szans ukonczyc eventu:mad: poniewaz nie mozesz zalogowac sie na farme ( z winy BB):wuerg:przez prawie 24 godziny w nastepstwie czego brakuje ci .....20 pajeczego jedwabiu:cry::cry::cry::cry:xD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.