Opinie Event Halloween 2015

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 27 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Dokładnie tak.

Na dzień dobry ~500 wypadajek i odwieczne pytanie:
    Jak nazbieram resztę, przecież tak słabo lecą.
    I do tego oczywiście standardowa prośba o wypadajki.
    Ha,ha,ha...
    xD:cry:xD

2. skorpionek2007

skorpionek2007 Hrabia forum

a na koniec pomocy ratunku wchodze raz dziennie i nie mam wypadajek :p strasznie duzo tych wypadajek chca strasznie na pewno nie uda mi sie skonczyc

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Moim zdaniem, nic co działa wyłącznie na mroczne rośliny nie będzie działało na jutrzejszą roślinę eventową ponieważ jest to roślina specjalna :

4. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Ja będę siał wszędzie (840 małych pól) bo chcę to zrobić szybko a czas mnie goni. Kasztanka także użyję. Za niedługo święto i różnie to bywa. Jedynym znakiem zapytania są wypadajki z mrocznej stefy.

5. azikowo

azikowo Fanatyk forum

w sumie szkoda,ze w mrocznej strefie nie SP, przydałyby się

zagma, jola0909g oraz TETUNIA lubią to.
  6. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

u mnie 16 z kawałkiem bez wody i kupy :p

7. -katie1234-

-katie1234- Komandor forum

Mam pytanko :) Lepiej siać roślinkę specjalną na małych polach czy dużych??

8. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

Hej,
    nos mi zmarzł to zła jestem.. i głodna chyba...
    No nie wiem, ja ostatnio wchodzę ze dwa razy dziennie... więc nawet nie spamiętam do końca eventu nazwy roślin i wypadajek...strasznie udziwnione to jest, jak dla mnie, jak w podstawówce...
    a co mi tam, SN chlapnę i będzie

...pa

9. azikowo

azikowo Fanatyk forum

pierwsze 2 zasiewy robisz na dużych polach + SN +zośka w slocie cmj:)
    po 1 zasiewie masz 90 roślinek
    po drugim 810 roślinek
    po 2 zasiewach przechodzisz na małe pola i możesz obsiać calą farme:)
    w sloty możesz dac biala niewinnośc i krestol to skraca czas wzrostu przy użyciu SN:)
    jak ie masz SN to nie dajesz bialej i krestala w sloty i poprostu roślinak dłużej rośnie:)
    jak nie masz zośki to bedziesz mieć 50 roślinek i po 2 zasiewie 450 czyli na pola, po prostu wolniej rozsadzisz roślinke. Pamiętaj o cmj:)

10. -katie1234-

-katie1234- Komandor forum

Dziękuję bardzo :D:inlove:

azikowo lubi to.
  11. bartek1231996

bartek1231996 Naśladowca mistrzów

Witam,chwilę się zamotałem przy czytaniu poradnika,ale wybrnąłem:)
    Fajne kostiumy,najbardziej podoba mi się pajęczyca,chcialbym taki item:p

Nutka lubi to.
  12. zosia0402

zosia0402 Okazjonalny autor

Jezeli sie nie myle to tylko na rosliny specjalne dziala rzad pnacza z kwiatkami (kwiatoladowarka, lubin, itp)
    Mnie osobiscie zaczynaja denerwowac eventy okupujace mlyn. Przy systemie ze jednostki paszy sa dopisywane dopiero po ukonczeniu produkcji, rozwalaja mi te eventy caly plan produkcyjny. Musze potem wydawac majatek na zakup pasz. I jeszcze czas produkcji tych kolorowych materialow jest dlugi bez odblokowanej runy trzeba poswiecic na te materialy 11 (z runa9.9) godz pracy mlyna.

amdep lubi to.
  13. =Repez-

=Repez- Generał forum

Niestety też nie działa

-norbijas- i joasia280 lubią to.
  14. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Trochę się pogubiłam. Jak rozumiem mamy od dzisiaj 3 w 1 :.
    Dobrze, że jest osobna strefa na mroczne, bo mam jakiś własny plan, który by się skomplikował przez tą bawełnę. Zatem będę dziergać na kilku frontach. Swetra z tego nie udziergam, ale na rękaw starczy :D Korcą mnie jak zwykle sadzonki, zatem jest cel, do którego będę zmierzać.

eliza9070, .Robaczek. oraz toDzasta lubią to.
  15. .dorotka01.

.dorotka01. Fanatyk forum

ja nie mogłam się zalogować do gry od wczorajszego wieczoru po północy jakoś z wielkim trudem udało się otworzyłam dynię uruchomiłam pomocników po to tylko żebym znowu nie mogła wejść na farmę dopiero po 8 rano mi się udało zalogować to chyba będzie pierwszy ivent od dłuższego czasu którego nie skończę jestem całkiem nie przygotowana przez te błędy ale Wam życzę powodzenia

Goldmaster82 lubi to.
  16. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ależ byłam zła..... miałam plan ze przed 3 zbiore demonianke, zasieje jeszcze raz, zbiore przed samym wyjazdem do olecka, wroce i pozbieram i ghulonez bedzie moj. budzik zadzwonil, ja do laptopa a tu lipa! lipa do rana.....dopiero bedac w olecku zebralam i zasialam demonianke, i mam ejszcze 2 godziny czekania i jeszcze jeden zasiew>:(
    to teraz tak co noc bedzie? gra nie bedzie dzialac? a jeszcze na dodatek na forum tez nie ma jak wejsc...powinna byc mozliwosc zalogowania sie na forum bez wchodzenia przez farmę.
    czekam na 14....
    SP sie przyda z dyni

Nutka, amdep, toDzasta i dalsza osoba lubią to.
  17. FAJNAFARMAXXXL

FAJNAFARMAXXXL Hrabia forum

Dzień dobryxD Też miałam problem z wejściem na farmę, ale już jest dobrze . Przygotowana czekam na 14 . powodzenia i dużo wypadajek życzęxD

toDzasta lubi to.
  18. Goldmaster82

Goldmaster82 Moguł forum

Podobnie było u mnie. Event pewnie nawet bez przygotowania będzie do zrobienia ale jeżeli zakładam sobie pewien plan to chcę go zrealizować, a z winy gry coraz częściej nie mogę tego zrobić. Pomijam, że zupełnie niepotrzebnie zrywałem się o 6 rano, bo zalogować udało mi się dopiero po 8.
    Mam podły nastrój i zastanawiam się czy nie zrobić sobie długiej przerwy od farmy. Kiedyś już tak było, że gra doprowadzała mnie już do wściekłości swoim niedopracowaniem i błędami, zamiast sprawiać przyjemność. Wtedy zrobiłem sobie przerwę na grubo ponad rok. Wróciłem, bo pomyślałem, że może coś zmieniło się na lepsze ale jak jest każdy widzi. :(

amdep lubi to.
  19. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Jakbyś spała to byś zła nie była. :p O 3 w nocy to i koguty śpią. Pracują ci co mają nocną zmianę, a farmerzy do nich nie należą. Za to programiści wtedy grzebią.
    Jedyny mankament tego Halloween to niestety jego tradycyjna nakładka z 1 listopada. A ponieważ jestem tradycjonalistką to Halloween nie obchodzę , choć lampion z dyni lubię zrobić tak jak i lubię zupę dyniową. No i podziergam, podziubię....

20. Karen139

Karen139 Baron forum

Ewent robię , jak zawszexD
    Dzień dobry.

eliza9070 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.