Opinie Event Halloween 2015

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 27 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Goldmaster82

Goldmaster82 Moguł forum

Event zapowiada się na dosyć przyjemny. Pytanie tylko jak dobrze będą wylatywać wypadajki, a szczególnie te ze strefy pełni księżyca. Tak czy tak - damy radę. :)

.Robaczek., bari06 oraz toDzasta lubią to.
  2. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Ja ściągłam Adobe i wywalało mnie z gry a na tym Puffin chodzi super. Daj znać jak Ci działa farma na puffin :)
    Też nie pamiętam jak to było w poprzednich latach,ale chyba jednak nie będzie działał bukiet ani doniczka tylko na nowym polu będą działały.

bari06, toDzasta oraz amber♥ lubią to.
  3. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

chyba będę właśnie zapisywac ;) bo do konca nie wytrzymam aż uzbieram całą :p no chyba ze wytrzymam..w koncu nieco ponad 24 i powinna byc uzbierana :D

ale to jest roślinka eventowa a nie mroczna, nie sadzimy jej w mrocznej strefie wiec niby dlaczego bukiet miałby na nią działać?o_O

bari06 i amber♥ lubią to.
  4. amber♥

amber♥ Komandor forum

a tak sobie marzę :music:;):pxDxD

5. florentyna

florentyna Stary wyjadacz

podstawowa zasada - najpierw zasiew, potem młyn :) reszta prosta - mamy tabelki

bari06 i chrumcia91 lubią to.
  6. chrumcia91

kiedy ja nie mam cierpliwości ;) zawsze na bieżąco wrzucam do mlyna :p

KODI2011 i bari06 lubią to.
  7. florentyna

florentyna Stary wyjadacz

ależ wrzucaj, tylko najpierw zasiej roślinkę :) potem rób co chcesz i masz pewność że ci na zasiewy nie zabraknie :) damy radę :)

chrumcia91 lubi to.
  8. asia1106

asia1106 Wyjątkowy talent

Fajny evencik,zrobię go na głównej i bahamie ,resztę nie ruszam,nie lubię robić bałaganu :D:D:D

toDzasta, bari06 oraz amber♥ lubią to.
  9. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Witam :)

Ewencik prosty, nagrody ciekawe , tylko żeby nie było kłopotu z wypadajkami w strefie pełni .
    Ale mam nadzieję że się nazbiera te 175 szt , myślę że sąsiedzi pomogą :).

Na każdy rodzaj materiału potrzebujemy po 132 pajęczego jedwabiu i 2970 upiornej bawełny + kwiatek . Będę robić etapami po uzbieraniu potrzebnej bawełny i wypadajek na dany materiał.

10. Nutka

Nutka Komandor forum

Witam :). Wychodzi mi, że evencik będzie kolejnym z tych łatwych i przyjemnych ;). Chyba, że wszystko popsują wypadajki :eek:. Ale może nie będzie źle ;). Jak na razie nie zamierzam zdejmować zagród skoro z nich też mają lecieć . Wprawdzie jutro zacznę go raczej późno, ale nie wygląda na to by było to dużą przeszkodą :p. Fajnie, że jest tyle drzewek do wygrania :). Powodzenia wszystkim życzę :).

11. chrumcia91

zawsze sprawdzam czy na pewno jest na polu ;) zawsze zbieram i od razu sieje ;) a potem spółdzielnia czy młyn ;)

toDzasta lubi to.
  12. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

A moje podejście do eventu jest takie:

[​IMG] :p:p

Demolki robić nie będę: las i leśna nie do ruszenia, Baśkę tylko skasuję bo tam misz-masz. Na połowie dzikiej kilka nawozowych stoi i ich też nie będę usuwać. Tyle roślinki to się samo nasieje;)
    Kasztanowego nie używałam już bardzo długo i teraz raczej też nie użyję. No chyba, że wypadajki będą się ślimaczyć.

Przeszkodą może być tylko brak czasu, bo zawodowo mi się wszystko posypało i szykuje się jeszcze więcej nadgodzin na horyzoncie-.--.-:cry::cry: Może starczy sił na event w tzw. "międzyczasie":p
    Jeden komplecik itemów zasili chyba ogród ozdobny, bo na WS mam już całkiem niezłą kolekcję dobrych itemów, a w ozdobnym bida z nędzą. A właśnie dzisiaj przeszłam na 96 poziom i do następnego "tylko" 60 mln. zostało:oops:xD:wuerg:

13. =Repez-

=Repez- Generał forum

No widzę że humory dopisują,tak więc wypadajki już nie straszne Podgrzybka białoświtłego 175 a Pajęczy jedwab 920 to pikuś no nie mówiąc o roślinie 11880.
    Super z niecierpliwością będę czekał jak będzie przebiegał ten event

olenkabe1 i bari06 lubią to.
  14. Madziara23.

Madziara23. Okazjonalny autor

hahaha...to tak jak ja ;)
    Ale tym razem postaram się powstrzymać...też z karteczką w ręce:)
    Moim zdaniem event będzie łatwy i przyjemny...a jak myślicie,dżem wielkanocny (który daje PD +30%) powinien wzmagać wypadajki?

15. chrumcia91

PD nie wpływa na wypadajki tylko podstawowy czas wzrotu rosliny ;)
    zasiej sobie dzis roślinke ktora u ciebie najdłuzej rosnie-jutro nic nie zbieraj do 14 ;) dopiero jak event ruszy to zbierz wszystko wtedy wiecej wypadajek ;)

toDzasta lubi to.
  16. Madziara23.

Taki też miałam zamiar ;)
    Goździki u mnie najdłużej rosną...więc jak zasadzę przed spaniem to na 14.00 będzie jak znalazł:)
    Potem roślinki eventowe na duże pola z sn,później na małe z Chutney'em ;)
    A na noc dalej goździki...szybko pójdzie;)
    Mam nadzieję....

chrumcia91 lubi to.
  17. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam:D
    też mi się evencik podoba:D
    aby tylko błędów nie było..........
    muszę tylko dosiać 371 konwalii (już na polu) i 82 fiołki..........

18. skorpionek2007

skorpionek2007 Hrabia forum

jak zawsze :) za duzo trzeba siac za malo wypadajek leci nagrody ciulowe i inne takie znane juz wszystkim :p no to czekamy na poczatek

19. chrumcia91

ja 2 razy na dużych ze wszystkim (sn, zoska, cmj) potem na małe jak 810 sztuk bedzie ;) najpierw całą roslinke wysieje a potem bede siac co popadnie, na noc długorosnące i wypadną ;)

teraz kurcze zasialam goździki i patrze ze akurat na 13 bedzie, to godzine poczekaja. zasialam a tu 16 h z hakiem o_O patrze a ja w szklarni mam gozdziki wrzucone :pxD

20. Madziara23.

U mnie goździki z wodą i nawozem rosną 12h 15mo_O A u Ciebie 16h ?:eek:

AAAAAAAAA Nieeee sorki.....u mnie akurat teraz jest aktywny bonus z pnącza z kwiatami z koła :D
    Nawet nie zauważyłam....gapa ze mnie.
    zasiałam jednego goździka żeby sprawdzić czas z wodą i nawozem...

Ostatnie edytowanie: 27 października 2015
    toDzasta lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.