Opinie Event Halloween 2015

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 27 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. amber♥

amber♥ Komandor forum

Brakło mi 1 jedwabiu aby skończyć event ..:D za 5 min zbiorę z drzewka magicznego i KONIEC ...:)
    Z TS-ów zagród warty uwagi zimorodek :inlove:- mój pierwszy ..a z drzewek tradycyjnie 3 orzesznice w wersjach XL i XXL , 2 amherstie , 1 baobab i 2 karambole XXL ...zimorodek wszystko mi zrekompensował ...w drzewkach TS-owych nadal braki :( ..stanęłam na baobabach a na farmie na rokitniku ( ten z eventu - mam aż 1 sztukę :D )..sorka jeszcze achacha ze starego eventu ..:D....
    teraz czekam na G&T ;):pxDxD
    Powodzenia dla "walczących" ...i gratki dla tych co już event skończyli ..:)

2. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Grzybki w komplecie, jedwabiu brak 200 sztuk :)

FAJNAFARMAXXXL, 0olimpia0 oraz dzitka8 lubią to.
  3. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

właśnie skończyłam ubierać szopa... została pajęczyca. do końca pozostało mi uzbierać 4 grzybki i 260 sztuk jedwabiu. Grzybków tylko 4 w dużej mierze dzięki Wam:inlove::inlove: bo gdyby nie prezenty potrzebowałabym co najmniej 40 jeszcze.

Właśnie zebrałam tajemniczości... Mega zestawik zagródek: żółte karpie koi... 2 x myszy i koguty....xD i wiecie co że mnie te karpie z tego zestawu cieszą najbardziej, w poprzednim evencie cena była na tyle kusząca że wyprzedałam wszystkieo_O, cena nadal nie mała więc wyciągnęłam z paska wszystkie dwie zagrodyxD i nadganiam produkcję sama... teraz wyrwę z kopyta xD
    W drzewka zestaw całkiem fajny... nie spodziewałam się tym bardziej po tym jak zobaczyłam co kryły w sobie zagrody. orzesznica xl, karambola xxl, nektarynka:inlove: (moja pierwsza), baobab:inlove: (mój pierwszy) wianowostka xxl,xD 2x figowiec xxlxD i amherstia :inlove:(moja druga)

4. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ja zbieram za 15 minut czubajke i zmykam szybko do kolezanki rozjaśnić końcówki :p
    moze wyleci troche grzybkow

mialam nadzieję, że w końcu dostanę nektarynkę a tu nic :(

5. .dorotka01.

.dorotka01. Fanatyk forum

po mimo braku dostępu do gry przed iventem żadnego przygotowania nie posiałam długo-rosnących roślin uda mi się skończyć ivent chyba że znowu będę miała problem z zalogowaniem się jeszcze 109 jedwabiu brakuje

6. FAJNAFARMAXXXL

FAJNAFARMAXXXL Hrabia forum

Dzień dobry :D Ewencik pomalutku się robi , a ja konsekwentnie sieje roślinki do < Grzybowego lasku > i już mam 4 , jutro będzie 5 i taki kop PD , że hej . Dziekuję Ogj 70 za pomoc :inlove: Jak obiecał tak robi - ciągle pomaga- i przy okazji 4 drzewka postawiłam- a ewencik się robi - powodzenia życzę wszystkimxD

7. Dexterdx

Dexterdx Czeladnik forum

A można wiedzieć co to jest ten " grzybowy las " ?

FAJNAFARMAXXXL lubi to.
  8. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

Normalnie pozazdrościć 8) współczuję :eek:

[Zosia] i FAJNAFARMAXXXL lubią to.
  9. FAJNAFARMAXXXL

Kupujesz w sklepie jacka - stawiasz w ogrodzie ozdobnym lub na wyspie i masz 1100 punktów doświadczeniaxD

10. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

To jest item, który możesz zdobyć w sklepie u Jacka, oddając mroczne rośliny

toDzasta, Nutka oraz FAJNAFARMAXXXL lubią to.
  11. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

No to za 2h będą materiały i zacznę ubierać postaci :p

12. Dexterdx

Dexterdx Czeladnik forum

Dziękuję Tobie i Bilonge za wyjaśnienie :)

Bilonge i FAJNAFARMAXXXL lubią to.
  13. aannnaah

aannnaah Czeladnik forum

hmmm... jak wy to robicie, że tak szybko kończycie te eventy? mi brakuje jeszcze 80 podgrzybków i 425 jedwabiu ;( o jedwab się nie martwię. myślę, że dam radę. Ale podgrzybki to jakoś kiepsko mi wypadają...

FAJNAFARMAXXXL lubi to.
  14. Daisy44

Daisy44 Generał forum

Wszystkie zwierzątka już wystrojone:music: Pozostaje tylko pajęczyca:) Brak 25 grzybków do pnącza:p

toDzasta, FAJNAFARMAXXXL oraz Nutka lubią to.
  15. FAJNAFARMAXXXL

Mi też jeszcze dużo brakuje -- Witaj w klubie -- Głowa do góry-- coś zrobimy- u mnie 3 itemiki już stoją -- reszta się robi- Powodzenia:p

16. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

To taki fajny item do zakupienia za mroczne rośliny w sklepie Jacka.
    Wydra ubrana. Kręcę materiały na odzianie ostatniego kumpla pajęczycy czyli lisicy.Z rozpędu obsiałam jeszcze dwa pola bawełną , a wystarczyłoby obsiać ... zero :D. Ale "kto się spieszy tego ... nogi bolą":p
    Zostaną zatem grzybki i bawełna, ale to już pikuś. Do środy powylatują , nawet jak gleba pójdzie w zaparcie :D
    Szkoda ,ze pajęczyca nie jest jakimś itemem do zdobycia, bo jest śliczna.

PS. Jednak nie zero, ale stówka małych pól i byłoby na styk.

toDzasta i FAJNAFARMAXXXL lubią to.
  17. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Mam prośbę aby event został przedłużony ponieważ sporej ilości graczy nie wchodziła gra przez trochę czasu(np. -Sayka-) i dopiero dzisiaj zaczęła siać. Za chwilę zbieram pierwsze 90 bawełny:inlove: Trudno, najwyżej zużyję całe SN na pola :p

18. jacekf

jacekf Komandor forum

wreszcie event udalo sie skonczyc i to bez kasztankowego pnacza......... czas na odpoczynek ;)

19. branicka501950

branicka501950 Koneser forum

slij sowke to poratuje- event już skonczylam

20. mahartka

mahartka Baron forum

czekam na ostatni zbiór bawełny :) parę materiałów i koniec ze zwierzaczkami :)
    do pajęczycy grzybków już niewiele mi brakuje ale jedwabiu ponad 200..
    jakoś to będzie xDxD

FAJNAFARMAXXXL lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.