Opinie Event Halloween 2015

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 27 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

jak oddam do młyna to nie bede wiedziała ile mi jeszcze potrzeba-to miałam na myśli :p

2. chris975

chris975 Fanatyk forum

Weź kartkę i zapisuj albo czekaj aż zbierzesz komplet produktów na konieczną liczbę materiałów i po problemie :p

3. amber♥

amber♥ Komandor forum

Powitać wszystkich ..:)
    Również uważam że evencik bardzo fajny , deczko zalatana jestem ale chyba dam radę..;) Zastanawiam się czy na eventową roślinę będzie działał bukiet i pnącze ??? Niby to mroczna to powinien działać, z drugiej strony eventowa - to nie powinien działać ..hahaha ale napisałam masło - maślane ...okaże się w "praniu" czyli jutro ..:)

Trochę prywaty :) jaką masz przeglądarkę na tablecie że farma Ci działa ?? i czy jest darmowa ??
    Pozdrawiam wszystkich ..:)

4. grazyna19547070

grazyna19547070 Naśladowca mistrzów

teraz kazdy mowi ,luzik,,ale jak beda slabo lecialy wypadajki to bedzie znow larum.Event mi sie podoba tylko mam obawy co do wypadajek.Zycze sobie i wszystkim farmerom milej zabawy.

5. amber♥

amber♥ Komandor forum

ja mam obawy co do wypadajek z tego "mrocznego pola", chyba dziś tam przeniosę JC...a sąsiadom już napisałam co mają wysyłać ..o wypadajki z reszty jestem spokojna - można to szybko natrzaskać..:)

6. LadyMirabelle

LadyMirabelle Okazjonalny autor

Mam pytanko, jak zrobić roślinkę przez tylko trzy dni?

7. {Monia}

{Monia} Komandor forum

Małe pola, chutney w slocie, woda, nawóz i Super Nawóz oraz Super Nawóz Zosi w duuuużych ilościach.

8. chris975

chris975 Fanatyk forum

A na co super nawóz i Zośka? Przez trzy dni to na spokojnie się wysieje nawet na dwóch i pół łąki ;) Małe pola i CJM i do roboty ;)

9. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Witam
    Na początek rozsiewasz na 10 dużych polach z Zośką i po zbiorze masz 90 sztuk (koniecznie zjedz chutney ,marchwiowo-jablkowy przed zbiorem). Potem siejesz jeszcze raz na 90 dużych polach z Zośką o ile masz w zapasie. Wtedy po zbiorze masz już 810 sztuk roślinki, czyli na całą farmę. Potem zamieniasz duże pola na małe i siejesz i zbierasz. Możesz użyć białej niewinności, kerstola i supernawozu do skrócenia wzrostu rośliny.

10. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

dobry xD

evencik przyjemny i fajny

wypadajki niby dużo ale w świetlikowym evencie siejąc tylko na 3 polach w sumie, zebrałam szybko wymaganą ilość roślinki, i wypadajki też uzbierałam przed czasem, zatem teraz liczę że też pójdzie dobrze :D

a nagrody cieszą :inlove:

szkoda tylko że upiorny bukiet taką ma cenę, no cóż pozostanie siać bez niego

Ostatnie edytowanie: 27 października 2015
  11. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Sasiad zgadza;) wole zostawic te rarytasy na grzybki;) a nie packac nimi w latwiutkim evencie na prawo i lewo;)

12. plainofwhite

plainofwhite Młodszy ekspert

Tak z innej beczki... o co chodzi z tym kasztankiem?

13. FAJNAFARMAXXXL

FAJNAFARMAXXXL Hrabia forum

Dzień dobry xD Do ewentu jestem przygotowana :D roslinki są -- możemy zaczynać :p Dobrze ,że mroczne nie bedą potrzebne- mogę kupić≤ grzybowy lasek> Tak się cieszę :inlove:

Nutka i toDzasta lubią to.
  14. PitchforkOfDoom

PitchforkOfDoom Wielki mistrz forum

chyba nie przeniesiesz 8), żadnych itemów się nie da tam postawic-.-
    z wypadajkami z mrocznego pola może byc niezły problem

15. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

kupiłam ze sklepu Play Puffin Free jest darmowa tylko w języku angielskim i pojawiają się reklamy ale idzie z tym żyć :)

Też się zastanawiam bo nigdzie nie ma info czy będą działały bukiet i doniczka na eventówkę.

toDzasta lubi to.
  16. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

witajcie :)

event zapowiada się fajnie:) wypadajki pewnie też ładnie będą leciały :p będę optymistką ;)
    nie podoba mi się tylko cena bukietu upiornego :oops:sprzedałam 3 wieńce i kupiłam 3 bukiety, ale muszę coś jeszcze przehandlować :p

17. {Monia}

{Monia} Komandor forum

Na pewno nie bo to roślinka specjalna.

Nutka lubi to.
  18. azikowo

azikowo Fanatyk forum

ale tych z mrocznych wypadajek (poidgrzybek bialoświatły) potrzeba 175 szt:) to sąsiedzi podeślą po 7 szt dziennie:) i można sprawdzić jak beda leciały z duchów podlanych SN :) 44 szt SN można odżałować na testy:) żeby wiedzieć czy w razie czegoś można liczyć na szybsze zdobycie wypadajek, a roślinka na całej farmie szybko poleci:) miałam nadzieję,na fajniejszy event niz tylko sianie i młyn:)

19. amber♥

amber♥ Komandor forum

dzięki za info ..tyle tego naściągałam ale nic nie działało ..wypróbuję ten puffin ..:)
    mógłby się ktoś z Ekipy wypowiedzieć w kwestii bukietu i rzędu ..wiadomo że na te roślinki z "mrocznej strefy" zadziałają ..ale co z tymi eventowymi ...nie pamiętam jak to było w poprzednich latach ??? skleroza nie boli ..;):pxD

.Robaczek., toDzasta oraz Renia1920 lubią to.
  20. chris975

chris975 Fanatyk forum

Chodzi o pnącze kasztankowe, które było do zdobycia podczas zeszłorocznych dożynek. Bonus daje 5% zwiększenie efektywności super nawozu co w połączeniu z białą niewinnością i kerststolem daje wzrost rośliny w 1 sekundę (ale roślina musi mieć odpowiednie uszlachetnienia w szklarni).

No właśnie. Wtedy się przyda :) a w tym evencie nie mam zamiaru robić nawet rewolucji na farmie. Do siania zostaje główna, pół dzikiej i ew kilkadziesiąt mp na bahamie (jak zdejmę garbusy ;) )

MaDzo, toDzasta oraz est-orka lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.