Opinie Event Halloween 2015

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 27 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

A ty co siejesz??

-katie1234- lubi to.
  2. kyoudaj

kyoudaj Forumowy żółtodziób

w końcu weszłam na farme... zarośnięta cała :cry: , wczorajsza dynia nieodkryta, ponieważ nie mogłam sie zalogować :cry:
    daruję sobie ten cały halloween....:(

powodzenia dla walczących

3. Goldmaster82

Goldmaster82 Moguł forum

Z tymi grzybami to chyba nie ma reguły. Po dzisiejszej nocy z czubajki (8h) miałem 9, a po poprzedniej nocy 13.

4. Antenka18

Ja też sieję na noc czubajkę, ale jeszcze tyle to mi z niej nie wyleciało :( Ja już nie wiem, co ja mam siać

-katie1234- lubi to.
  5. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Lisica ubrana i drugie zadanie z pingwina zrobione... daleka droga jeszcze... mam nadzieję że czasu wystarczy.

6. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Wreszcie problem z logowaniem naprawiony :inlove: to zabieram się do pracy , może uda się ewent ukończyć . Idę szyć ubranka :).

7. Kasialka

Kasialka Generał forum

Ja sieję głównie te 3-godzinne. Na noc demoniankę.

FAJNAFARMAXXXL lubi to.
  8. FAJNAFARMAXXXL

FAJNAFARMAXXXL Hrabia forum

Dzień dobry :D Bardzo się cieszę, odzyskaliscie swoje farmy :inlove: sieję sobie roślinki do <Lasu grzybowego> i nie mam problemu z podgrzybkami, natomiast jedwab--- trochę gorzej-- ale ubieram pingwinka- lisek już ubrany - Powodzenia i dużo wszystkiego....xD

toDzasta, bari06 oraz .Robaczek. lubią to.
  9. Goldmaster82

Goldmaster82 Moguł forum

Właśnie zebrałem nagrobki (4h) i 8 grzybków wyleciało. :)

10. florentyna

florentyna Stary wyjadacz

ja sieję to, czego mam najmniej i patrzę na swój czas, na noc tą 8-godzinną i jakoś lecą

11. Antenka18

Ja zebrałam demoniankę i 7 grzybków :(. Teraz posiałam nagrobki zobaczymy co z tego będzie :)

-katie1234- i Goldmaster82 lubią to.
  12. boro111

boro111 Forumowy żółtodziób

Ja posiałam czubajkę świetlistą z sn i w końcu trochę więcej grzybków wypadło - 15:D. Wcześniej kościste krzaki i tylko jeden wypadł. Więc pewnie cały zapas sn stracę na te grzybki :(

13. oskitom

oskitom Młodszy ekspert

W końcu się zalogowałem, ale ok. 24h w plecy. Może się uda, ale sporo straciłem, m.in. bonusy, kombajn itd.

toDzasta lubi to.
  14. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

Orchidea dała całe 2 grzybki xD teraz demonianka rośnie, może będzie lepiej.
    Świetnie, że wreszcie wam się udało zalogować :) czasu jeszcze trochę jest, dacie radę. Gdyby ktoś z poszkodowanych potrzebował jakiegoś grzybka, albo dopalacza... pisać sówki, w miarę możliwości coś pomogę :) Do boju! :D

15. jabolka

jabolka Młodszy ekspert

no powaliło mnie totalnie ...:) 20 super nawozu jako rekompensata ....masakra ...:(

Nutka i toDzasta lubią to.
  16. matylda8

matylda8 Aktywny autor

bez komentarza:( nawet slow brak.....

17. KODI2011

KODI2011 Młodszy ekspert

wolałbym 20 grzybków...

18. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

też mnie powalił ten bonus od firmy... już lepsze były by wypadajki czy jakieś rzemiosło lub kupon na kombajn...

Nutka, Goldmaster82 oraz toDzasta lubią to.
  19. Goldmaster82

Goldmaster82 Moguł forum

Straciliście blisko dzień eventu więc żeby było sprawiedliwie to powinni Wam dać 1/6 wymaganych wypadajek i 1/6 bawełny. A nawóz czy coś innego powinniście dostać za straty moralne i nerwy związane z tą awarią.

Zacząłem szyć materiały ale jeszcze trochę brakuje mi wypadajek oraz 1 zbioru bawełny.

20. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

A najlepsze jest to że we wczorajszej dyni jest 20 SNZ i może tylko to jest tym bonusem że otworzą tylko dynie tym co nie otworzyli... a reszta nie dostanie nic. Dziś bym kończyła wysiewać roślinkę a tak jeszcze ok 6 zbiorów przede mną... chyba pierwszy raz wstanę w nocy do farmy.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.